עזרה בקנייה באמאזון

MAAYNTO23

New member
עזרה בקנייה באמאזון

1. אם המכונה שבחרתי לקנות לא שולחים אותה לארץ, איך בכל זאת אני יכולה לרכוש אותה דרך האתר?
2. בנוסף, איך אני יכולה לדעת שמכונה באמת טובה? מבחינת החוזק שלה, ושהיא מסתדרת טוב עם כל סוגי הבדים (בדגש על שיפון)? ראיתי את JANOME 8077 למשל.
3. שאלה נוספת - מה עדיף לקנות, מכונה אלקטרונית או מכנית? (הכסף לא האישיו).
4. הכי חשוב לי שהמכונה לא תהיה בינונית, לא רוצה להתפשר על איכות. אני כבר שנה וחצי עוברת ממכונה משומשת אחת לשנייה ועכשיו סוף סוף החלטתי להשקיע.
אודה לעזרתכן!!:)

את צריכה ליצור קשר עם חב' שילוח בארץ

בזמנו אני רכשתי מכונת Janome דרך אמזון.
צרי קשר מיילי עם אחת מחב' השילוח . אני בצעתי אותו עם חב' MUSTOP

הנה הקישור: http://www.mustop.co.il/

את יכולה לבדוק חב' נוספת: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Shopping

עליך לשלוח אליהם את הקישור למוצר שאת מעוניינת לרכוש, הם יבדקו הנושא ויעבירו אליך במייל פרטים ועלויות.
תקבלי מהם כתובת למשלוח בארה"ב. תרכשי את המוצר באופן פרטי ותתני את מען המשלוח שקיבלת מחב' השילוח.
תוך מס' ימים יגיע המוצר אליך ישירות לביתך.

המכונה שלי אלקטרונית ואני מאד מרוצה ממנה. קחי בחשבון שקניית מכונה בחו"ל לא תהיה עליה אחריות בארץ וכל תיקון תצטרכי לשלם במלואו. חשוב מאד הבדלי החשמל שונים בין ארה"ב וישראל ולכן תצטרכי להפעילה אך ורק עם מתאם (טרנספורמטור שיתאים לה ), שתרכשי בארץ לאחר שהמכונה תגיע ארצה ואת תתייעצי עם חשמלאי מוסמך שידריך אותך איזה מתאם עליך לקנות (חשוב ביותר! כדי למנוע שריפת המנוע ועוגמת נפש.
איני יודעת האם הדגם שאת מעוניינת לרכוש קיים בארץ בדרך כלל דגמים שנמצאים בארה"ב אינם קיימים בארץ אלא דומים או קרובים להם, בדקי סוכנות שלהם, אני יודעת על רם קרינסקי ברח' לוינסקי בת"א. כדאי לך לגשת לשם ולהתעניין ולראות אילו מכונות יש לו, לשאול ולבדוק האם יש משהו קרוב לזאת שאת רוצה וכך להחליט מה לעשות.

רוב רובן של מכונות התפירה האלה מיוצרות במזרח הרחוק ולכן, הן אינן סופר מעולות, אם את רוצה לכי על מכונות תוצרת אירופה כמו פאף וברנינה שעולות גם בהתאם. ינומה נחשבת לחב' טובה ואני בטוחה שאת תיהני מהמכונה אם תשתמשי בה בתבונה ותשמעי להוראות הניתנות.
תלוי למה את מייעדת אותה, אם לשם תפירה מרובה, מתועשת בכמויות מסחריות אז עליך לבדוק מכונות מתכת תעשייתיות. אם לצרכים ביתיים, תיקון, תפירת בגדי ילדים, שמיכת טלאים, הרי שהיא בהחלט תתאים לך.

דרך אגב שלי היא Janome DC1050 Computerized Sewing Machine איני יודעת מה ההבדל בין זו שאת מתעניינת לזאת שלי. קריאת חוות הדעת על המוצר יכולת לעזור לך להחליט.

בכל שתחליטי, שיהיה לך בהצלחה!

אריאלה

MAAYNTO23

New member
אני בדקתי דרך BUY2USA אבל הם אמרו

שאין באפשרותם לבצע את הרכישה הזאת...בכל מקרה המטרה העיקרית של התפירה שלי בבית כרגע זה לתפירת בגדים לעצמי בעיקר (לא לעסק), אני תופרת הרבה בדים עדינים אז חשוב לי שהמכונה תעשה לי תפרים יפים ולא תתקע לי את הבד במכלול או משהו בסגנון. ושלא יימשכו חוטים, כמו שקורה לפעמים כשהמחט שרוטה על בד סטן.
אם את אומרת שפאף יותר טובה מינומה אני מוכנה להשקיע. הייתי באיזושהי חנות אתמול של מכונות תפירה והמוכר ניסה למכור לי בכוח PFAFF hobby 1142 והוריד אותי מהינומה, מצד שני קצת חששתי כי זה היה נראה כאילו הוא לחוץ למכור את הדגם הספציפי הזה.
מישהי מכירה את הדגם הזה?
אני אישית מעדיפה מכונה מכנית אבל שתהיה עם מנוע חזק ושכל החלקים הפנימיים שלה יחזיקו מעמד לאורך זמן.
אודה לעוד טיפים..
מעיין :)

ראי, מכונה חזקה זו מכונה תעשייתית.

היא תופרת כמעט הכל. לגבי מכונות תפירה ביתיות הן יותר מאתגרות מבחינת תפירת בדים שונים.
כאן יש כל מיני טריקים קטנים שעוזרים בתפירת הבדים השונים.
לגבי שיפון - שיפון כמה שהוא יפה כך הוא קשה לתפירה כמעט בכל מכונות התפירה.
מכונה מכנית עדיפה תמיד על אלקטרונית בגלל עלויות גבוהות באחזקה ותיקון.
מציעה לך לקנות מכונת תפירה בארץ על מנת שתוכלי לקבל שירות , וכל בעיה תוכל להפתר.
ניסיון בתפירה עושה את ההבדל בתפירה במכונות השונות.
בד שניתקע במכונה - זה לא בגלל שהמכונה לא טובה, זה יכול להיות מכמה סיבות.
השיניים של המכונה לא משויפות נכון, מחט לא תקינה, ליכלוך מתחת לשיני המכונה.
טעות לחשוב שאם תחליפי מכונה, הבדים העדינים לא יתקעו לך במכונה.
תיחזוק נכון של המכונה ימנע הרבה תקיעות.

למעלה