עזרה בקלאבים

OMri GRo

New member
עזרה בקלאבים

התעקם לי הקצה של הקלאב ממש רציני ,בצד הדק. אני לא מצליח לאהוציא את הבורג.. איך מסדרים את זה?? תוודהה

לי גם היו פליפ של בבש...

בשלושתם קרה לי בדיוק אותו דבר, הknob" התעקם ואי אפשר היה להוציא את הבורג, עכשיו יש לך את האופציה להמשיך לג'אגלג איתם כמו שהם, די מפריע לדברים מסוימים אבל לא להכל, האופציה השניה שלך היא ממש בכוח להוציא את הבורג, אבל אז אחרי זה כשאתה שוב מבריג אותו פנימה אז יש מצב שזה יהיה פחות טוב מהמצב הקודם בהצלחה

דרך אחת להוציא את הבורג

היא לפרק את מה שמצפה את הידית (אני לא מכיר את הבבאש, ואני לא יודע איך זה עובד שם בדיוק, אבל הצלחנו בזה עם בירד), ולנסר את הסנטימרים העליונים של המקל, עד שמגיעים אל הבורג, להבריג החוצה את הסנטימטרים הראשונים (אלו שחתכת), ועם פלאייר אפשר לתפוס את הבורג, ולהבריג החוצה. אח"כ צריך למצוא בורג אחר אותו דבר, רצוי מעט (מעט בלבד!!) יותר ארוך. אם הבורג מרגיש רופף מדי אפשר להוסיף לתוך החור של הבורג גפרור או שניים, ואז להבריג (כמובן כולל החלק שניסרנו). בהצלחה!

gjook

New member
יש לי פיתרון אחר...

מצטער שאני מקפיץ את ההודעה אני מקווה שזה עדין אקטואלי הנושא.. בכל מקרה , גם לי התעקם הבורג (בקלאב של מיסטר בבש), בכל מקרה ניסיתי פשוט להבריג את הבורג החוצה , אבל זה היה פשוט בלתי אפשרי , כי מצד אחד היה צריך להפעיל הרבה כוח להבריג אותו , מצד שני כל ניסיון לסיבוב היה אוכל את ההברגה של הבורג , עד שהגעתי למצב שההברגה הייתה ממש על הפנים....בכל מקרה בסופו של דבר הפיתרון היה לקחת פלייר שפיץ, ובעזרתו פשוט לסובב את הבורג (תופסים את הראש של הבורג , ופשוט מסובבים..), מצורפת תמונה של הבורג הארור , ויש שם גם את הפלייר שפיץ למי שלא יודע על מה אני מדבר..., וזהו החלפתי לבורג אחר הברגתי אותו בחזרה , ונראה לי שזה לא רע(יחסית לניסור הקלאב
, ימיים יגידו... http://img132.imageshack.us/img132/5457/dscf0063mj1.jpg

למעלה