עזרה בקידום אתרי.

dorrere

New member
עזרה בקידום אתרי.

שלום. יש ברשותי אתר רקעים. האתר היה מקום 2-3-4 במילה רקעים. בשבועות האחרונים האתר השתדרג, העיצוב הוחלף, האתר עבר מ html ל php, הרבה דפי רקעים נעלמו והרבה דפים חדשים נוספו. כעת האתר באמצע העמוד הראשון אבל אני לא יודע אם זה עניין של זמן או שהאתר ישאר במקום הזה, הוא מאז השדרוג נמצא במקום הזה. ד"א יש משהו שאתם רואים שכדאי להוריד? משהו שמתי באתר שפוגע? או שיש משהו שכדאי להוסיף? תודה לכם.

seostar

New member
רקעים

php עדיף פחות מ html כי הקוד יותר מסורבל לדפים שירדו מומלץ לעשות הפניה 301 אם שמת מפת xml בגוגל אז תעדכן אותה בדפים החדשים אחרת תקבל הודעות שגיאה רצוי להוסיף יותר טקסט בעמודים המרכזיים המיקומים בגוגל די דינמיים בחודשים האחרונים

B e i n g

New member
מאיפה הקשקוש הזה על PHP

שהוא פחות עדיף כי הקוד יותר מסורבל? זה טעות והטעייה. גם עמוד html שכתוב לא כמו שצריך יכול להיות מאוד מסורבל. עמוד php מייצר בסופו של דבר עמוד html ואם אתה רוצה אתר דינמי אז PHP עשוי להיות בהחלט פיתרון מצוין. אני בונה אתרים על מערכת ניהול התוכן של וורדפרס, שהיא כולה כתובה ב-PHP , אין לי בעיה עם מיקומים בגוגל. צריך לדעת לעבוד ולדבר נכון עם מנועי החיפוש, זה הכל. מעבר לזה, לדפים שירדו לא מומלץ, אלא חובה לעשות הפניות 301, כדי שגוגל ידע שהדפים השתנו. ייתכן שהמיקומים בגוגל ירדו מאחר שהשתנה הקוד הסופי שהאתר מוציא. שים לב אגב שבאתר יש 120 שגיאות ולידציה, אם בודקים לפי התקנים http://validator.w3.org/ אגב, כל הפרסומות באתר - מודעות גוגל וקישורים שלמטה וכו' - הם שלך או שאתה מאחסן את האתר בשירות חינמי שדוחף לך שם פרסומות שלו?

seostar

New member
מי אמר שעמוד ה html לא כתוב כמו שצריך?

למה לא להשוות עמוד HTML שכתוב טוב לעמוד PHP שכתוב טוב? וכן אחת מהחסרונות של מערכות לניהול תוכן זה שהקוד שלהם מאוד מסורבל והיחס של טקסט לקוד בהם הרבה יותר קטן. וגם זמן הטעינה שלו הרבה יותר גדול.

אני66

New member
לא ממש משנה השפה

כל עוד האתר כתוב כמו שצריך ברמת הקוד. אין עדיפות לשפה כזאת או אחרת. אבל שניכם צודקים בכך שבמידה והקוד עמוס בשטויות מיותרות ולא עובדים עם קובץ CSS זה מעמיס המערכת של וורדפרס מעולה וגם אתרי HTML טובים מאוד. אני מציע להעלות ניסוי קטן ולהעלות מספר אתרים זהים לחלוטין מלבד התוכן שיהיה באופטימזצייה זהה אבל יהיו כתובים בשפות שונות. מספר קישורים זהה מאותם אתרים. ולראות מה קורה מי ימוקם לפני מי אולי זה יתן רמז על העניין מי שבעניין שישלח הודעה בפרטי או ירשם מטה

B e i n g

New member
אשמח ללינק למאמר מקצועי שיתמוך בטענה שלך

לגבי היחס בין טקסט לקוד - העכביש, כמו הגולש, קורא את דף ה-html שמיוצר ע"י הסקריפט, ולא את הסקריפט עצמו. ולכן גם אם הסקריפט כתוב בצורה לא טובה ומסורבלת, עדיין התוצר הסופי מוגש ב-html שיכול להיות כתוב טוב או לא טוב. כך שהטענה על יחס טקסט/קוד בגלל הסקריפט היא חסרת כל בסיס ממשי. הרבה יותר חמור למשל, זה למצוא עמודי html שעדיין כתובים בטבלאות מקוננות שאלוהים יודע איך אפשר להתמצא בתוכן. לגבי זמן הטעינה - זה תלוי הרבה באיך שנכתבו הסקריפטים ובשרתים עליהם הם מאוחסנים. במקרים רבים ההבדלים הם זניחים ביחס לקידום אתרים, והטענות האלה נשמעות לרוב (לא אומר שגם אתה מאלה, שלא תבין אחרת) מאנשים שלא מבינים במערכת ניהול תוכן וכתיבה בשפות תסריט ומנסים למכור כמה עמודים סטטיים במקום, בד"כ גם כדי לכבול אליהם את הלקוח בהמשך לכל פסיק או מילה שהוא ירצה לשנות באתר.

למעלה