עזרה בקוד פשוט בC++.
היי, אני עושה את צעדי הראשונים בC++. אז כתבתי קוד קטן אשר מקבל מהמשתמש את הגיל שלו,בודק אם הוא מעל 50,אם כן מציג הודעה,אם הוא קטן מ50 אז מציג הודעה אחרת,אם הוא בדיוק 50 הוא מציג הודעה אחרת. אבל במיקרה שהמשתמש מכניס מחרוזת (טקסט ולא מספרים) אני לא יכול ליקבוע הודעה. אז הינה הקוד.
,אבל הרמה של בתי הספר היום מחרידה)
היי, אני עושה את צעדי הראשונים בC++. אז כתבתי קוד קטן אשר מקבל מהמשתמש את הגיל שלו,בודק אם הוא מעל 50,אם כן מציג הודעה,אם הוא קטן מ50 אז מציג הודעה אחרת,אם הוא בדיוק 50 הוא מציג הודעה אחרת. אבל במיקרה שהמשתמש מכניס מחרוזת (טקסט ולא מספרים) אני לא יכול ליקבוע הודעה. אז הינה הקוד.
#include <iostream.h> int main() { int age; cout<<"What is you age?"; cin>>age; if (age > 50) //If the user age is more then 50. { cout<<"Your are is more then 50.\n"; } else if (age < 50) //If the user age is under 50. { cout<<"Your age is nuder then 50.\n"; } else if (age == 50) //If the user age is 50. { cout<<"Your age is 50.\n"; } else //If we dont know what is the user age. { cout<<"Your age is unknow.\n"; } return 0; }
אז החלק של ה else לא פועל. אשמח לקבל תשובה. ואני מבקש להיתעלם מהשגיאות כתיב שלי באנגלית (ובעברית),כי אני מחורבן (למרות שאני על 97