עזרה בצבעים בבקשה

astro101

New member
עזרה בצבעים בבקשה

אני מחפש את הצבע המתאים לצבוע את הסטודיו החדש שלי. אני עוסק בתחום הגרפיקה ורציתי צבע שאולי יחדד קצת את הריכוז ויעורר את היצירתיות. חיפשתי נואשות מדריך שיפרט את ההשפעה הפסיכולוגית של כל צבע,אבל לא מצאתי. אם למישהו\י יש מושג אני אשמח להפניה לאתר או תשובה כאן בפורום תודה Astro

לדעתי

תבחר צבע שאתה אוהב-שיהיה לך כיף להיות בסטודיו.אני מקנא בך ,גם אני הייתי רוצה סטודיו משלי!ומה אתה מצייר?גרפיקה ממוחשבת? תשלח איזה דוגמית

PoeticA

New member
זה באמת עניין של טעם

תבחר צבע שאתה אוהב, אבל שלא יימאס לך בעין... אני אישית חושבת שסגול זה אחד הצבעים!
כל גוון של סגול, אפילו קיר אחד סגול בהיר מאוד, והשני כהה. שני קירות לבנים ושניים סגולים, או שלושה סגולים (כל גוון אפילו שלושה שונים)........יש המון ווריאציות! איזה כיף! בא לי גם לצבוע את החדר!
החדר שלי צבוע בבורדו (שני קירות) ואני מוצאת את זה מאוד כיפי ומרגיע. חמים כזה. (יש לי פוף ומצעים, בצבעים קרים, שמהווים קונטרסט לחמימות, אז זה יוצא שנעים
) לסיכום
סגול! (נראה לי הכי טוב זה שני קירות בסגול כהה, חציל כזה, אולי קצת פחות כהה, ואילו על אחד הקירות שנשאר לבן- לשים תמונה ענקיייית כזו, מופשטת, בגוונים של סגול עם שילוב של צהוב וכתום) יווווווווווו המוח משתולללל! אני רואה את זה בדמיוני!
פתאום נזכרתי במשהו!
באיזה צבע הרהיטים שיהיו בחדר? (חשוב שיתאים לצבע הקיר)

Ultramarine

New member
The Meaning of Colors

גם אותי מעניין העבירה שכול צבע אמור לגרום לצופה. אנה כמה אתרים שהרגע מצאתי ואינני יודע את איכותם. מקווה שתמצא מידע מועיל. PoeticA: איזו התמדה! אהבתי את הנוסח. Ultramarine

fortune

New member
../images/Emo124.gif שיהיה מאברוק!!! אישית

אני מעדיפה קירות לבנים - כזו משעממת אני, לא אופנתית - אולם, אני מוצאת כי הסטודיו כדאי לו שיקרין את עבודותי ולא יגנוב את ההצגה מהשולחן המדהים שלי (לא שיש לי כזה). ישנן כל מני שיטות כיום להקנות את מה שרוצים לחדר, ובכן, אין כמו יישום כל מה שאת יודעת בגרפיקה - את יודעת, משיכת תשומת לה לכיוון מסויים בחדר וכד´ (ממש כמו פריים). הסטודיו שלי למשל (כאן אני בשוויץ) בנוי בחצר ועצים-ברושים עוברים בתוכו, 3 במספר וגם שיח שושנים וגם 1 פיטנה ויצירותי פזורות, תלויות בכל מני מקומות מפתיעים. יצירותייך הן שיתנו את הטון לחדר, שולחנך, ואולי גם תאורה נכונה. סמכי על טעמך!!! בהצלחה רבה רבה.

למעלה