עזרה בפריסה

webrain

New member
עזרה בפריסה

איך הדרך הכי יעילה לחזות תוצאות של תחרות מסויימת באמצעות פריסה או לפחות פוטנציאל מירבי של מי לזכות בה תודה

פעם שיחקנו כאן

בתחרות כדורגל כלשהי אני באופן אישי הוצאתי קלף לכל קבוצה וקלף נוסף והסתכלתי על הקלפים מעבר לחיובי/שלילי בסיסי שבהם אלא לפרשנות האישית של כל קלף בהתאמה לתחרות/מוטיבציה/יכולת וכו/ כמובן שהקלפים לא נועדו לכך ומי שהצליח זה פשוט היה ניחוש...

webrain

New member
פתיחת SOS

מה הסיכוי של X לזכות השנה בתחרות Y קלפים: יום הדין, המכשף, 8 מטבעות המכשף מראה הצלחה מאד גדולה, שליטה חזקה סיכוי טוב לזכייה יום הדין מעיר על התפקחות ללא תנאים וללא עירפול הדברים לעומת זאת 8 מטבעות מתאר סוג של אכזבה מהתוצאה מישהו יכול לסגור לי תפינות? תודה

למה 8 מטבעות = אכזבה?

מבחינתי הקלף מראה כי X משקיע מאמצים רבים בהיכנותו לתחרות ועל פי כן צפוי לקטוף את פירות הקוסם

ואפילו סיכוי גבוה. יום הדין קלף

מאוד אופטימי, דווקא של אדם שכבר הפסיד בעבר, והפעם "השקיע והגיע".

אני זוכרת, זה היה במונדיאל, ואיזה בחור איתגר

את הרוב הנשי בפורום לנסות לנבא את התוצאות. אסנת, את הצלחת בכל הניחושים אז, כך שזה היה יותר מסתם ניחוש ממוזל.

תודה יפעתי ובכל זאת אני לא

יודעת אם זה באמת היה יותר מניחוש ממוזל... או שאולי באמת יש משהו בזה... נו צריך לעשות את זה עוד פעם :)

webrain

New member
אם קרה מקרה שבו

2 שליפות קלפים רצופות בנוגע ל2 שאלות שהקשר בינהן הוא די מקרי ואחרי עירבוב די טוב של הקלפים הניב במדויק בשני הפריסות אחד לאחד את אותם 3 קלפים כיצד יש להתייחס לזה?

אם שניים אומרים לך שאתה שיכור

סימן שאתה שיכור כך אני מתייחסת לסוג של מקריות כזו או אחרת בקלפים...

webrain

New member
אני בעיצומו של מרתון פתיחות SOS

לגבי כל משתתף בכל אופן אני לא אתיש אתכם בכל הפתיחות רק 2 שדי סתומות לי כרגע הנזיר, הכהן הגדול, 7 מוטות (קלף עזר אס המוטות) הכהן הגדול מראה יציבות קלף חזק בעוד שהנזיר מראה דלות וה7 מוטות קושי רב לתמרן האס לא תורם הרבה להבנה האם זה אומר הצלחה או כישלון בסופו של דבר 10 חרבות, אס מטבעות, מלך המטבעות (קלף עזר הקיסר) 10 חרבות מבטא הרס גדול כישלון מוחלט מול מלך המטבעות שמראה משהו נורא חיובי והצלחה ועוד קלף העזר הוא קיסר מה הכיוון הכללי? חיובי או שלילי? רוב תודות על העזרה ואל תדאגו אני פותח את זה בשביל הספורט בלבד אני לא קורא בזה משמעויות יתר סתם מעניין אותי לדעת כמה מזה ייצא נכון בסופו של דבר

dmmr

New member
סתם הארה קטנה ...

פריסת אס או אס בנויה מכך שהקלף האמצעי הוא התשובה למעשה , ואני רואה בניתוח שאתה עושה שאתה נותן משקל שווה או כמעט שווה לכל הקלפים . זה לא נכון לעשות זאת. יהיה לך הרבה יותר קל למקד תשובות אם תקח זאת בחשבון. לדוגמא 10 חרבות ,אס המטבעות ומלך המטבעות . הכיוון חיובי בהחלט כיוון שאס המטבעות בהקשר זה חיובי , העשר חרבות יכול ללמד את הרקע נניח לדוגמא שהמשתתף עבר סוג של טראומה לאחרונה שלימד אותו להפסיק לחפף וללכת על בטוח ולכן היום הוא במקום של אס המטבעות . מלך המטבעות מחזק את הסבר שיתכן שכל השינוי התחיל בינואר כאשר השואל נכנס להלך רוח של מזל גדי. אבל השורה התחתונה אומרת שהתשובה חיובית ולו רק בגלל אס המטבעות.

למעלה