עזרה בפריסה

linoy139

New member
עזרה בפריסה

היי לכולם :) פעם ראשונה שאני נכנסת לפה ואני לא בטוחה אם זה המקום, אבל פרסתי פריסת השוואה ואני אשמח לעזרה בפירוש. הרקע: בשבוע האחרון חידשתי קשר עם מישהו שהיה ידיד די טוב שלי שנה שעברה. איכשהו קצת התנתקנו בעבר והוא גם עשה טיול לכמה חודשים. תמיד היה לי איזשהו רגש לא מוסבר אליו ותמיד הרגש הזה גם הפחיד אותי. השבוע נפגשנו במסיבה (לא דיברנו יותר מדי כי בכל זאת זה קצת קשה במסיבה) אבל הרגש הזה חזר. אמרתי שהפעם אני חייבת לפעול ולעשות משהו עם זה, ועכשיו ההתלבטות שלי היא איך... זאת הפריסה: השאלה שנשאלה: האם לנסות קודם לפתח את הידידות עם X או להגיד לו שאני רוצה משהו מעבר לידידות? תוצאות פריסת ההשוואה: אפשרות 1 - שני החרבות - יום הדין - שבע המטות אפשרות 2 - מלך החרבות - כוהן גדול - קיסרית מסר / עיצה - מלכת המטות יש לי בראש סוג של כיוון מעורפל לתשובה חח אבל אני לא מבינה עדיין לעומק את הקלפים.. אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפרש את הפריסה הזו. תודה מראש!! :)

פריסה

המסר, עיצה היא שאת יודעת את התשובה - מלכת המוטות יודעת את עצמה שני חרבות זה כמו משהו שבא לך מלמעלה, אין לך שליטה עליו כמו למשל על התשובה שלו, התגובה שלו או לחילופין שדרך הידידות תצליח להתפתח מעבר. יחד עם יום הדין נראה כאילו המצב לא פנוי ושבע מוטות משמעו אומץ. המצב מתאר אולי גישוש יותר מידידות חיפוש תשובה האפשרות השניה מלך החרבות הוא אחד שיכול לעוץ עיצה טובה או מישהו שקרוב אליך ואת מתייעצת איתו או שזה ומתאר את המצב בו את פונה אליו ישירות עם השאלה ומהתשובה שלו את יכולה לגלות לך את התשובה לשאלות שעלו בך בקשר אליו ואליכם. הכוהן הגדול אבד לי בשתי החפיסות ואני לא כל כך מחוברת אליו אבל מרגיש כאילו (ואני מרגישה לא אובייקטיבית) משהו שם גדול בשבילך לא מתאים לי לקיסרית, הקיסרית והקיסר הם זוג שמתאים במידותיו, והכוהן הגדול והכוהנת הגדולה יותר שווים זה לזה. וביחד עם מלך החרבות נראה שמצבו קצת גדול על מצבך אולי הוא כמו משוחרר ורוצה להשאר ככה הוא אינו פנוי לקשר כרגע או שהוא נמצא במקום אחר ממך מרוחק ובלתי ניתן לתפיסתך. הקיסרית היא כמו האמא הגדולה, איכויות נשיות, אישה אם. הכוהן הגדול הוא איש האלוהים איש המסגרת הרוחנית. המסר עיצה כמו שאמרתי בהתחלה היא מלכת המוטות שיודעת בעצמה את התשובה כי היא מנוסה מספיק התשובה שלה באה מידע פנימי כאילו התשובה כבר אצלך ואת סתם נהנת לך להתעסק בעניין אבל אני נשמעת קצת פסימית ואולי שלא לצורך כי הקיסרית מלאת יצירתיות ופוריות ומזל... אבל נראה לי שזה הצד שלך בסיפור

רחליקה האחת

Member
מנהל
linoy139 ברוכה הבאה

פורום זה הוא פורום לימודי של קלפי הטארוט. לפיכך המטרה היא לימוד וניתוח של המידע העולה מהקלפים, כפי שמופיע גם בהודעת המנהלת לעיל. את מוזמנת להעלות הנה את חוות דעתך בנוגע לקלפים או לפריסה. אינך חייבת להכיר את הקלפים עומק. אסתפק בחוות דעת מהתרשמותך הכללית. רק כך אוכל להתייחס אל הדברים שנכתבו. שבוע טוב, רחליקה

linoy139

New member
היי רחליקה / ידע התודעה

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות ועל התשובה! לגבי התשובה של ידע התודעה - התחברתי יותר לחלק הראשון של התשובה. את החלק השני (האפשרות השנייה) האמת שלא כל כך הבנתי למה התכוונת. מה שאני הבנתי מזה בערך: אפשרות 1: הקלפים 2 חרבות ו7 מטות ביחד בעצם משקפים לי את הפחד שלי מלקחת את הצעד לשלב של מעבר לידידות. הקטע מבחינתי הוא שאני רוצה אותו בתור חלק מהחיים שלי בכל מקרה לא משנה אם בתור ידיד או בתור בן זוג - וזה מה שלא טוב לי. אני לא יכולה להישאר ידידה שלו כי זה רק מכאיב לי ולפי קלף 7 מטות זאת ההתעסקות בטפל. אבל כאן יום הדין די בלבל אותי כי כתוב עליו כמה דברים שמתחברים למקומות שונים. מצד אחד: "תהליכים צריכים זמן להבשיל ואי אפשר לזרזם. בהנחה שאנו פעילים בנושא השאלה, עלינו להיות סבלניים ולחכות לשינוי ועליית מדרגה בתחום המדובר" - וזה קצת סתר לי את מה ששני הקלפים האחרים אומרים. ומצד שני הזיקה של הקלף היא: הארה, התעוררות, אמת שמתגלה, שינוי תפיסה - וכל הדברים האלה מתחברים לי לכיוון של השלב הבא מעבר לידידות. אפשרות 2: כאן 3 הקלפים התחברו לי ממש טוב ביחד. קשה לי קצת לנסח את זה חח אבל זה מכוון לללכת אחרי הלב ולתת את כל מה שיש לי, וזה גם נותן דגש על הקושי שיש לי לבטא את עצמי. לגבי מה שידע התודעה אמרה - לפני מה שכתבת לא חשבתי על הקטע של "הזוג" הקיסרית והכוהן הגדול. זה כן התקשר לי לזה שיש לו יותר נסיון והוא עבר יותר דברים. לגבי אם הוא פנוי לקשר או לא - עדיין לא יצא לי לדבר איתו על הדברים האלה מאז שהוא חזר אז אני לא יכולה להגיד.. וכמובן קלף מלכת המטות - אולי יש את הקטע שהתשובה נמצאת אצלי ואני יודעת מה אני צריכה לעשות, אבל יש גם את העניין של האגו - שזה ממש ממש מקשה עליי. בקטע של אם נגיד הצעתי לו לעשות משהו והוא היה עסוק או כבר קבע או משהו בסגנון, אז יהיה לי מאוד קשה לשאול שוב... בכל מקרה, שוב תודה, ורחליקה - אני אשמח לקרוא את ההתייחסות שלך לתשובה :)

רחליקה האחת

Member
מנהל
linoy139 יקרה בוקר אור

תודה על ההתייחסות המפורטת לקלפים.
כל הכבוד. על פי הפריסה כדאי שתבדקי אם הבחור פנוי. גם אם באופן רשמי כן נראה שמישהי מהעבר מעסיקה את מחשבותייך וזה עלול להפריע לקשר בינכם. מהקלפים גם עולה שאת לא בנויה לידידות שכוללת יחסים אינטימיים ורגשיים מצידך באופן חד סיטרי. אני קצת מתקשה להתייחס לשאלתך משום שבדברייך כללת את ה"איך" אך בשאלתך ביקשת לדעת את ה"מה". ממליצה לך לשאול ולפרוס מחדש: מה עליי לעשות בקשר למערכת יחסים עם X בחודש הקרוב? זיכרי לתחום את הפריסה בזמן, כפי שציינתי, מתוקה. פריסת ייעוץ בגרסה המצומצמת וגם התייחסות שלך לקלפים יסייעו לי מאוד. יום טוב רחליקה

linoy139

New member
ערב טוב רחליקה

תודה רבה על התשובה! פרסתי את מה שאמרת (אני מקווה שהגעתי לפריסה הנכונה חח) וזה מה שיצא: מצב נוכחי - חמש הגביעים עיצה - מלך המטות ממה להמנע - שוטה תוצאה - עשר המטות הפירוש שלי: מצב נוכחי - ייאוש ותסכול. אני באמת מיואשת כי אני לא יודעת מה המצב שלי איתו ואיך להביא את המצב לאן שאני רוצה שהוא יהיה ובגלל זה אני גם לא יודעת איך לתקשר איתו. מצד שני כתוב על הקלף "ייאוש בלתי מוצדק". אבל גם אם אני מקווה שזה באמת לא מוצדק, אני עדיין לא יודעת איך לצאת מהייאוש הזה.. עיצה - מלך המטות. אולי ליזום אבל גם לחשוב עליו ומה הוא חושב או רוצה, ולא לראות רק את הצד שלי ממה להימנע - לא יודעת כל כך איך לפרש את זה... זה מתקשר לחופש אבל כאן התבלבלתי בלפרש את זה בתור משהו שאני צריכה להימנע ממנו.. זה אומר לא לוותר על החופש או שהגיע הזמן "להתמסד" מה שנקרא..? תוצאה - עשרה מטות. גם כאן לא ברור לי מה הפירוש.. אשמח לעזרתך בפירוש :) המשך ערב נעים

סתם פריסה

חמישה גביעים - אכזבה, ייאוש לא מוצדק הכוונה שהמצב לא כמו שהוא נראה אלא תחושת האכזבה היא מה שמרגישים ולא רואים נכון את המצב. עיצה - לנסות להשיג את מה שאת רוצה ממה להמנע - השוטה הוא אינו יודע, הוא רומנטיקן לא ריאלי למשל, בקלפי הטארוט של אושו הוא פוסע במעלה הר ומתבונן ב"התאהבות" בפרח בידו ורגל אחת שלו כבר מעבר לצוק והוא בדרכו ליפול, הוא רומנטיקן ששוכח ממה שקורה סביבו. לא לאבד את הראש תוצאה - עשר מוטות - איבדת כיוון השאלה בגלל תחושות רעות שכנראה עלו בך מה"דחייה" שבתשובה שלי. אז זו לא היתה כוונתי, היו בפריסה הקודמת גם אומץ ומלכת המוטות שתיקח כל דבר העומד בדרכה ותעצים את עצמה, שזה קצת הפוך מחמש מטבעות או עשר מוטות שאלו תחושות רעות אם לא ילך על תתאכזבי תתנהגי כמו מלכת המוטות תמצאי איך את גודלת מכל מצב כך שום דבר לא יפגע בך. הפריסה הזו לא אובייקטיבית אלא חוויה של תחושות לא טובות שאין להן קשר למציאות, למה שקורה באמת. יכול להיות שאת מוצאת חן בעיניו לא תדעי עד שלא תנסי

linoy139

New member
תודההה :))

נראה לי שבאמת הכי טוב שאני פשוט ינסה. מה כבר יכול לקרות?.. גם ככה להישאר רק ידידה שלו אני לא יכולה... אז לפחות גם אם הוא לא מוכן לקשר בינתיים, שזה יהיה לו בראש..

מלכת המוטות - יודעת את עצמה

ושבע מוטות - אומץ לפי הקלפים האלו את יכולה לאזור אומץ וללמוד לדעת את עצמך יותר, גם אם דרך אכזבה. נראה לי שהוא לא פנוי לך אבל יש לך אפשרות לגדול אם את לוקחת צ'אנס ובודקת. באפשרות השניה יש שלושה קלפים, הזכרי יותר 'גדול ובוגר' מהנשי גם האביר נותן העיצה הטובה וגם הכוהן הגדול שהוא ראש המערכת הרוחנית נותן את ההרגשה שהוא גדול ממך ועבר בחיים יותר ואת עבורו משהו צעיר עדיין. והקיסרית נותנת הרגשה שאת צריכה לך מישהו ברמתך כדי שתוכלי להעניק לו מהאנרגיות הנשיות הללו, יצירתיות חום אהבה. אם תירצי עזרה בהבנת הקלפים תפני אלי אני אשמח להסביר לך עוד.

מלכת המוטות - יודעת את עצמה

ושבע מוטות - אומץ לפי הקלפים האלו את יכולה לאזור אומץ וללמוד לדעת את עצמך יותר, גם אם דרך אכזבה. נראה לי שהוא לא פנוי לך אבל יש לך אפשרות לגדול אם את לוקחת צ'אנס ובודקת. באפשרות השניה יש שלושה קלפים, הזכרי יותר 'גדול ובוגר' מהנשי גם האביר נותן העיצה הטובה וגם הכוהן הגדול שהוא ראש המערכת הרוחנית נותן את ההרגשה שהוא גדול ממך ועבר בחיים יותר ואת עבורו משהו צעיר עדיין. והקיסרית נותנת הרגשה שאת צריכה לך מישהו ברמתך כדי שתוכלי להעניק לו מהאנרגיות הנשיות הללו, יצירתיות תוססת חום ואהבה אם תירצי עזרה בהבנת הקלפים תפני אלי אני אשמח להסביר לך עוד.

linoy139

New member
תודה רבהה ידע התודעה

האמת שעכשיו יותר הבנתי את התשובה שלך.. וגם יותר התחברתי אליה. אני ממש אודה לך אם תתני גם את הפירוש שלך לפריסה השנייה שרחליקה ביקשה שאפרוס ושוב תודה :)

linoy139

New member
ועוד שאלה אחת לגבי זה..

לפי איזה קלפים אתן רואות שהוא לא פנוי או שיש לו מישהי אחרת בראש?..

לא פנוי

כשהתכוונתי שהוא לא פנוי לא התכוונתי שיש לו מישהי אחרת, תראי כדי לראות את הכוונות שלו מנתחים את הקלפים, בקלפים צריך לחפש אותך ואותו ואת זה עושים לפי השאלה ששאלת השילוב של אביר החרבות ושל הכוהן הגדול שניהם רוח שזה מחשבה, רוחניות ולא למשל רגש או דמויות שהאיכויות הגבריות (בין גבר ואישה) באות לידי ביטוי מים (גביעים) היה מתאר לי שהוא ריגשי בקשר, אש (מוטות) שהוא יצרי בקשר ואדמה (מטבעות) שהוא יכול להיות למשל בן זוג לטווח ארוך התחושה היא שהוא לא פנוי מבחינה רוחנית, שיכלית, אלייך כאילו מעניינים אותו דברים אחרים עכשיו לוא דווקא זוגיות אהבה כך שזו לא מישהי אחרת בראש אלא דברים אחרים בראש

למעלה