עזרה בפריסה

רוחלה5

New member
עזרה בפריסה

האם=7 חרבות, נכון=מלך מטבעות, לש'=6 מטות לנהל =צדק, את העמותה=2 גביעים, סיכום כהנת על-פי הפריסה נכון לו מקצועית וכלכלית, הוא מסוגל להוליך מהלך מוצלח בכיוון. 7 חרבות מראה כי יש לו אסטרטגיה?? מה שהטריד אותי זה הסיכום שמראה על תקיעות ולו גם זמנית, , כמה זמנית? לכמה זמן מדובר שלא יהיה ניתן לקחת את העיננינים לידיים? ערכתי פריסה נוספת: מה=3 מטות, הפוטנציאל=צדק, של ש'= קיסרית, לנהל=כוח. סיכום 4 מטות שוב 4 מטות שזה לפי הבנתי לא קלף אטרקטיבי לסיכום,, במיוחד אחרי הכהנת כסיכום מה אתם אומרים? יש פה פוטנציאל טוב בתנאי שיהיה אקטיבי וינסה להשפיע על מהלך העניינים לטובתו. אבל קלף הסיכום לא מנבא הצלחה מהסוג שהנ"ל מחפש ואולי כן יצליח אם יהיה אקטיבי? ערב טוב ואשמח לקבל תגובות,,

דווקא נראה לי טוב

7 החרבות מראה כי השאלה נשאלת ממקום של חוסר שלמות מסויים עם הנושא שנשאל. עם מלך המטבעות בהחלט נראה נכון לו מבחינת הקריירה והשם הטוב שלו להכנס שמה. נראה שהוא מאוד בטוח בכישוריו (6 מטות), וכי יש לו ביקורת קלפי המקום (צדק). דווקא הכוהנת לא תמיד בהכרח משקפת תקיעות - לדעתי מראה כאן התגבשות של משהו שאינו מודע אליו כעת בקשר למקום הזה. לגבי הפריסה השנייה אני דווקא חושב ש-4 המטות יכול להיות חיובי בעניין זה.

למעלה