עזרה בפריסה , בבקשה.....

פוהדוב17

New member
עזרה בפריסה , בבקשה.....

היי לכולם, עשיתי פריסה קלטית לעצמי בקשר לעבודה, ויש כמה דברים שאני לא מבינה לכן באתי לכאן לבקש עזרה. בעד - מלכת חרבות----- לא ללכת בתלם , לנפץ מוסכמות נגד- 9 חרבות----------לא לדאוג עבר- 3 מטבעות--------- עשיתי עבודה שהעריכו אותי עליה הווה - 10 מטבעות-------אני מצליחה עכשיו, מה שבכלל לא נכון עתיד קרוב- נסיך חרבות------ דברים לא יהיו רציניים עתיד רחוק 5 גביעים------יאוש אני - עולם-------אין לי שום דבר מה זה אומר סביבה- 7 גביעים-----הסביבה חושבת שאני מלאה אשליות פחד- מיתון -------אני מפחדת גם לעבוד וגם ללמוד- מה שנכון פוטניצאל - ירח-----פוטניצאל של דאגה????? תעזרו לי בבקשה!!!!!! תודה

scorpia

New member
מה הייתה השאלה?

ותכתבי מעט רקע על מנת שנוכל לעזור לך לפענח

פוהדוב17

New member
השאלה ומעט רקע

שאלתי מה צפוי לי עם עבודה בזמן הקרוב.... רקע: נתתי בקשה לעבוד בסופר והם עוד לא התקשרו אליי, ואני ממש רוצה לעבוד שם..... אם הם לא יתקשרו אליי בקרוב אני רוצה לתת בקשה לעבוד במקדונלדס , מה שממש לא בא לי לעשות. וחוץ מזה אני בת 17..... נדמה לי זהו

scorpia

New member
טוב...

אנסה לעזור לך עם הפריסה אחר הצהריים. מניסיון... אף פעם אל תחכי שיתקשרו אליך!!! תנדנדי להם את, אם את כל כך רוצה לעבוד שם!!!!!

scorpia

New member
.."בזמן הקרוב..."

כשאמרת בשאלה בזמן הקרוב, על איזו תקופה של זמן חשבת?

רשף כשף

New member
צפוי

לפו בעבודה בחודשיים הקרובים (זה לא עונה לך על השאלה אם התקבלת לסופר, שימי לב). את מאוד מקורית ומחפשת עבודה מקורית שתעשיר את נפשך. אין לך סבלנות לחכות, לעיתים מתבטאת גם בחוסר סבלנות, אבל בד"כ ידך תמיד על העליונה כי את יודעת מה את רוצה ומשיגה את זה. השתמשי בתכונות מלכת החרבות שבך על מנת להשיג את העבודה. עם זאת, אינך בוטחת בעצמך, את דואגת יותר מדי בדיוק בזמן שבו צריך לפתוח את העיניים והאזניים למתרחש בחוץ. שימי לב שהדאגות האלו לא רק שאינן משרתות אותך אלא אף פוגעות בסיכוי שלך למצוא עבודה. 3 מטבעות בעבר מצביע על התקדמות והערכה, עבודות קודמות שאת יכולה לרשום כממליצים למשל, או אנשים שאת יכולה להשתמש בשם שלהם... פרוטקציה, בקיצר. 10 מטבעות בהווה במצב סטאטי של השואל יכול להצביע על חוסר סגירת מעגל קודם בעבודה, מה שמחזיר אותנו לקלף הקודם ומביא אותי לשאול אותך- כיצד הסתיימה הפעם האחרונה בה עבדת? היה איזה אירוע שגרם לך לא לסגור את הדלת איתם? דבר נוסף, זה גם יכול להצביע על תמיכה משפחתית מבחינה כלכלית. בעתיד הקרוב את עם הראש בעננים, לא ממש מחפשת ברצינות, אולי מחכה למשהו יותר טוב? הקלפים מייעצים לך לא לחכות ולקחת מה שאת יכולה כי חוסר המחוייבות הזה יביא אותך לחמחסור בעבודה. ולכן כתוצאה מכך מה שיכול לקרות לאחר מכן היא תחושת הפסד מאוד חזקה, וחוסר יכולת להתקדם כתוצאה מהתמקדות בהפסד. את חשה שאת יכולה לסגור את המעגל הקודם ולהמשיך הלאה, יש לך נטיה לפוליטיקה, או יחסים בינלאומיים? בכל מקרה, טוב יהיה לך לעבוד עם אנשים. הסביבה מבולבלת, כל יום את רוצה משהו אחר והם כבר מזמן הפסיקו לעקוב אחרייך. הפחד שלך הוא מהאיזון בין כל הניגודים האלה, בין האשליות לכורך לפעול ולהתפשר בסופו של דבר על דרך ביניים. הקלף אומר שאת לא חייבת להתפשר, יש דרך שלישית שמאחדת את שתיהן- תקחי מה שמציעים לך ובינתיים תמשיכי לתכנן על הכיוון המקורי שרצית... הפוטנציאל, שהוא בעצם התוצאה הסופית של כל התהליכים שיקרו בחודשיים הקרובים הוא שכבר לפני תחילת הלימודים את תיכנסי לדאגות כלכליות מאוד חזקות, אז שימי לב כיצד את פועלת כעת על מנת להקדים תרופה למכה. אל תוותרי גם אם את לא מקבלת את העבודה שרצית, משום שכרגע פשוט אין לך ברירה ואת חייבת למצוא עבודה. בהצלחה

פוהדוב17

New member
ואו! מדהים

אני לא מאמינה שהוצאת את כל המידע הזה מהקלפים שיצאו לי.... תודה רבה שענית לי, ומחר אני אלך לקחת טופס הרשמה ממקדונלדס.... וכבר חשבתי על זה שאם האנשים יתקשרו מסופר אני תמיד יכולה להתפתר ממקדונלדס ואני ארכוש ניסיון...... אז שוב פעם תודה רבה !

למעלה