עזרה בפרוש

Romkin

New member
עזרה בפרוש ../images/Emo53.gif

עשיתי פריסה לידידה שלי בנושא רומטיקה וגיליתי שצפויים בעיות בקשר. שאלתי את הקלפים מה הם הבעיות הצפויות וקיבלתי את המגדל. כביקשתי הסבר לקלף קיבלתי את הכוח. אין שמץ של מושג איך לפרש אף אחד מהם כתשובה לשאלתי.

רומן יש לך את שאר הפריסה ?

הייתי רוצה לראות את כולה לפני שאני עוזרת לך לבאר את הקלפים שציינת כאן.

Romkin

New member
אנסה לשחזר את מה שאני יכול

תחילה עשיתי פריסה של 3 קלפים על יחסיהם. העבר ועתיד היו מדויקים אך העתיד היה פרידה - היא עוזבת אותו (5 חרבות) עשיתי פריסה לראות איך ניתן להמנע מהמצב. קיבלתי: עמדת השואלת - מלך גביעים מכשולים שבדרך - 7 מטבעות (בקלף הזה אני לא בטוח ב100% אולי 90) דרך להתמודד עם המכשולים - צדק פוטנציאל סופי - הכוהן הגדול. פרשתי את הפריסה כך(על חצי האוזן): היא נכנסה לקשר ע"מ לברוח מקשר קודם, מבחינה הקשר מצליח. את הקלף של מכשולים פרשתי כאי יכולת שלה לוותר על משהו (שהוא הנושא שגורם לנתק). הדרך להמודדת עם הביעה היא חשיבה הגיונית תוך כדי שיקולים מעשיים, מה באמת חשוב לה הקשר איתו או הנושא המדובר. הפוטנציאל הסופי - קבעתי שהקשר יכול להצליח אך הוא במסגרת של היגיון וחשיבה מעשית יותר. שלפתי קלף ע"מ לראות מהו נושא הויכוח וכאן קיבלתי את המגדל ואחריו את הכוח.

לדעתי...

היא מוצאת את בן זוגה מאוד מסוגר ומופנם (מלך גביעים) בדרך היא תמצא את עצמה ללא כוח לדחוף קדימה, ללא כוח להשקיע משום שאינה רואה תמורה לרגשותיה. הקלף מצביע על כך ששוה להשקיע בתקופה כזו כי התמורה תשתלם (7 מטבעות) אך לבסוף יהיה עליה להפעיל שיקול דעת בוגר והגיוני, להחליט עם הרגש אך לבצע ולהיות החלטית. זהו גם קלף הקארמה שמצביע שיש קשר קרמתי בין השניים (צדק) הפוטנציאל יכול להוביל לחתונה, אם השואלת תפעל לפי עמדות הקלפים. מדובר בחתונה על בסיס יציב שתוכל לשאת את השואלת צעד נוסף קדימה אל המחוייבות בחייה (הכהן הגדול), אבל אולי מזה היא בעצם חוששת (7 מטבעות). בנוגע לפריסה הראשונה שערכת, לא אוכל לפרש אם לא תתן את כל הקלפים (העבר וההווה.

אני אנסה....

חבל שלא רשמת את שני הקלפים הראשונים שיצאו לך. בכל אופן אני מפרשת אחרת את קלף חמש החרבות. אכן תהא כאן פרידה אבל לא בגללה. בגללו. היא תצא מובסת מהפרידה הזו. או שהוא יעזוב אותה או שהיא תעזוב אותו אך לא בגלל רצונה אלא בגלל שתגלה שהוא בוגד בה. קלף חמש חרבות מאותת חזק על כך שהשואל הוא זה שנבגד/מובס. יש כאן ריחוף מעל של רמיה ואם היו לי את שני הקלפים הקודמים יכולתי לקשר ביניהם. עצם העובדה שיצא קלף המגדל מאשש את הרגשתי שהוא תיבגד.

למעלה