אשמח לקבל עזרה בפרוש הפריסה. השאלה הייתה : מה X מרגיש כלפי? הפריסה- פריסת שאלה (האם זה מתאים לסוג השאלה?) התוצאה: מימין לשמאל: שלושה מטות, חמישה מטות, תשעה מטות, שש חרבות, שתי חרבות וסיכום- קיסרית. תודה.
שאלתי את השאלה כפי שרשמת למרות שאני לא ממש רואה פוטנציאל רומנטי (שנינו נשואים)ורציתי יותר לדעת אם נכונות תחושות הבטן שלי, אבל לא יודעת איך לשאול אחרת... הפריסה הראתה כך: נער הגביעים, ירח, שש חרבות, שלושה גביעים, קוסם וסיכום- צדק. תודה!
מה – נער הגביעים הפוטנציאל הרומנטי - ירח שלי – 6 חרבות עם X – 3 גביעים בחודשיים הבאים? - קוסם סיכום- צדק. X מחפש ריגושים ותו לא. צדקת כשאמרת שאת לא רואה פוטנציאל רומנטי בינכם.. החודש הבא יכול להיות נהדר עבורכם, אבל קחי בחשבון שאחר כך תיאלצי לשלם על כך.. אני יודעת שלא חידשתי לך כלום, אבל גם הקלפים בעצם לא מראים כלום. לדעתי, יותר ממה שאת מחפשת רומן לשמו, את מחפשת מישהו שיקשיב לך ויעזור לך. האם נכון?
כי חוסר הביטחון נותן אותותיו בקשר זה ועל כן מונע פתיחות ונכונות ליצירת קשר אמיתי וכנה. הוא לא נותן מעצמו עד הסוף ואילו את מעדיפה בחלק מהזמן לוותר על הענין ולמצוא לך מקום אחר להתנחם בו. למרות הכל יש פוטנציאל לקשר אם רק תשכילי לחשוף את הליקויים ולשוחח גלויות. מה שתשקיעי זה מה שתרויחי. אין פה חוכמות. אשמח לשמוע את דעתך. בי