עזרה בפרוש פריסה...

Romkin

New member
עזרה בפרוש פריסה...

אחר הצוהריים טובים. עשיתי פריסה לידידה שלי לגבי נסיעה שהיא מתכננת למזרח הרחוק, היא החליטה על הנסיע לפני כמה חודשים בעקבות קורס רייקי שלקחה והחליטה לנסוע לשם, לעבוד בתור מורה לאנגלית ובו זמנית ללמוד את הנושא לעומק. הינה תוצאות הפריסה (פריסת מגן דוד): עבר רחוק: נסיך גביעים. עבר קרוב: 10 גביעים. פוטנציאל נוכחי: מלך טבבעות. עתיד קרוב: מלך גביעים. עתיד רחוק: מרכבה. פוטנציאל כללי 6 מטבעות (הפוך). ע"מ לבדוק את משמעות הקלף 6 מטבעות הוצאתי קלפי בירור: קיסר (הפוך) ן נסיך מוטות (הפוך). הכל עד הפוטנציאל כללי הסתדר לי מצויון. כל הנושא משתת על רגש (יסוד מים הוא השולט בפריסה). מה שהניע אותה עד עכשיו זהו רצונה לנסוע והכל הסתדרר לה יפה התחום. בעתיד ברור שהיא תסע ותצליח (מרכבה) אך כאן נכנסתי לבעייה. הקלפים ההפוכים כולם צועקים כי הנסיע תהיה כישלון מוחלט (חוסר מזל, אירועים רעים וכו'). אך אם להתעלם מהעובדה שהם הפוכים המצב נראה פשוט נפלא (הצלחהף הליכה בעקבות חלום, התגברות על פחדים וכו').

scorpia

New member
מנסה לעזור...../images/Emo9.gif

אני רואה את המרכבה כהצלחה אך עם עיכוב כלשהו או תקיעות כלשהי. אם תשים לב, בקלף, המרכבה קשורה ל2 אריות, כשכל אחד בכוון אחר, כלומר יש רצון לנסיעה או תכנון, אך משהו בתכנית נתקע, משתבש. מכאן שאני יכולה לפרש שאכן היא תסע, תצליח אבל משהו בתכנון ישתבש ויתכן שזו הסיבה לקלפים ההפוכים. יהיה משהו בטיול שיגרום לה לחזור או להפסיקו! אבל, אני לא קוראת קלפים הפוכים, אם יוצא לי קלף הפוך, אני מיישרת אותו. פוטנציאל כללי לכל הפריסה יצא קלף 6 מטבעות: משמע, היא תצא לטיול במזרח ותצליח, אך תצטרך הרבה סבלנות בטיול (בעבודה, בקורס), תצטרך לתת מעצמה מבחינה חומרית- הגיונית (לא רוחנית), ובתמורה היא תקבל הבנה, תמיכה ועזרה. נראה לי מוזר קצת... היא הולכת ללמוד רייקי, משהו שקשור לרוחניות ויצאו קלפים עם מטבעות... נראה לי שתהיה יותר התמקדות שם בעבודה שלה כמורה ופחות בלימודי העומק. הרצון ללכת למזרח בא מהרגש, מהלב... אבל משהו ישבש את הדברים (מרכבה, וקלף פוטנציאל בתחום המטבעות!). מה דעתך?

Romkin

New member
הפרוש שלך די מסתדר גם אם הקלפים

שהוצאתי ע"מ שיעזרו לי לפרש את ה-6 מטבעות. הקיסר המראה על הצלחה אך בתוך מסגרת (חינוך) ופחות מתמכד ברוחניות. הנסיך מוטות מאומר לנו על שחרור מסויים והתגברות על מפחדים ולא על התפתחות רוחניית כלשהי. אחלה, תודה על העזרה . * מעניין לשמוע משהו שיפרש את הפריסה כשהוא כן מתיחס לקלפים ההפוכים. יכולה להיות חוויה לימודית מעניינת.

תמתין בסבלנות למוצ"ש או ליום ראשון

כי אז רשף תגיע. היא מתייחסת לקלפים הפוכים. אני לא מייחסת חשיבות לקלפים הפוכים ולמען האמת - כיוון שאני מטהרת ומסדרת אותם קודם לכן - לא יוצאים לי קלפים הפוכים.

למעלה