עזרה בפרויקט!

aviadho

New member
עזרה בפרויקט!

שלום רב! קודם כל, כל הכבוד על הפעילות הברוכה של הפורום הזה!!! אני נכנס לכאן מדי פעם ומתרשם כל פעם מחדש מהפעילות הרבה!
ולפרויקט: אני וחברי החלטנו בעקבות פניות, להקים מוקד טלפוני שירכז מאגר ארצי של מתנדבים לפי חלוקות אזוריות, גיליות, ועוד. המאגר ייועד לעמותות שצריכים מתנדבים ולאנשים פרטיים שצריכים מתנדבים, אנו עובדים כרגע על הכנת פלקט קיר שיתלה במקומות שונים וישמש לרישום למאגר, אנו זקוקים קודם כל ל 1.עצות טובות מאנשים שנראים לי מנוסים בהתנדבות כאן בפורום, 2.כסף, בשל גילנו הצעיר (15), אין לנו די כסף להדפסת הפלקטים והקמת המוקד, תרומות והצעות כיצד לקבלם יתקבלו בברכה, 3. עזרה בפוטושופ להכנת הפלקט, מי שיודע בבבקשה לפנות אלי באימייל שאכתוב למטה, (לפנינה, אם יתפנה זמנך, {לא על חשבון שאר ההתנדבויות כאן!}, בבקשה צרי איתי קשר באימייל, לא במסרים, אין ל גישה אליהם,) אימייל:[email protected] תודה רבה רבה מראש ובהצלחה לפורום הברוך הזה! אביעד :)

aviadho

New member
../images/Emo7.gifבבקשה תגיבו!

אנשים, מצטער שאני קצת לחוץ, אבל מחר ההודעה כבר תעלם, ואני ממש ממש רוצה לעשות את הפרויקט הזה, אשמח מאוד אם תעזרו!!! תודה רבה רבה מראש! אביעד [email protected]

אביעד ההודעה לא תעלם נקפיץ אותה

ולענין אני קוראת את הבקשה שלך ומנסה לחשוב תן לי מעט זמן ננסה לעזור אם נוכל . פנינה

למעלה