עזרה בפרוייקט

הצועני 1

New member
עזרה בפרוייקט

לחברים שלום אני לוקח את הריזיקה בפירסום השירשור אבל אולי מצד שני זה אולי יעזור. לצורך פרויקט סוף סימסטר בסימינר הקיבוצים דורושים 8 אנשים שמוכנים ורוצים להיות חלק מתהליך לימודי שבסופו הם מקבלים טיפול רפלקסולוגי . חשובים מס' דברים : 1.שאותם משתתפים יהיו בעלי נכונות לשתף ולהיחסף עד הגבול שלהם . 2.שאם נקבע אם אותם אנשים הם צריכים להגיע . 3. שאם לאחד המשתתפים יש בעיה הוא מודיע לי מבעוד מועד . למי מכם שמעוניין ורוצה ניתן לפנות אלי עד יום שישי בבוקר במסר . תודה

izackv

New member
איזה ריזיקה בדיוק אתה לוקח?

אבל אתה מבקש מתנדבים בלי ממש להסביר מה הדרישות שלך. כשפונים בפורום לחפש מתנדבים, מקובל ומנומס להסביר את הדרישות בפורום עצמו (ולא במסרים פרטיים רק לכאלה שיוצרים קשר) "להחשף עד הגבול שלהם" זאת הגדרה מעורפלת מאוד. "אם נקבע, אותם אנשים צריכים להגיע" גם ב 2 לפנות בוקר? יותר מ 10 פעמים ביום? פחות מפעם בשבוע? בהתראה של 5 דקות? בהתראה של יום הודעה מוקדמת? "אם לאחד המשתתפים יש בעיה הוא מודיע" מה הכוונה מודיע? מה הכוונה בעיה? מה הכוונה "מבעוד מועד"? בקיצור, אתה אמנם לא ממש לוקח ריזיקה (או סיכון אם אתה מעדיף), אבל אתה מצפה מאנשים אחרים לקחת ריזיקה... והרבה...

הצועני 1

New member
../images/Emo66.gif אז ככה

בוא אני אסביר לך למה אני מתכוון בדברי: 1. לפי הידוע לי לכל פורום יש את הכללים שלו , והיות וזו הפעם הראשונה שאני כותב פה אין לי מושג מה כללי הפורום, וזו הריזיקה שאני לוקח. 2. אני מבקש מתנדבים והכוונה היא לסדנא שנערכת במכללה שלי מחר מדובר בסדנא שבה מגיעים אנשים לקליניקה וסטודנטים יעברו איתם תהליך של איבחון ותשאול ובסופו יקבלו המטופלים טיפול רפלקסולוגי . 3. ידוע שלכל אדם יש דברים שהוא לא רוצה לדבר עליהם והוא שומר לעצמו. (החשיפה עד גבול) 4. חשוב לציין כי ההשתתפות אינה כורוכה בתשלום וכמו שכבר צייניתי מדובר בסדנא חד פעמיית ככה שמי שאינו יכול להגיע מודיע ולא קורה שום דבר . 5. יש פעמים שניתן להתיחס לדברים בצורה קצת יותר נעימה ולא לבוא בצורה שאינה מתקבלת בברכת שבוע טוב

0 אור 0

New member
לא מדובר במקרה על סטאג' של קורס?

כל בתי הספר מקיימים סטאג', ואנו ממליצים עליהם לעתים קרובות למי שמחפש טיפול הוליסטי, אך יש לו קושי כספי לממן טיפול. האם אתה מדבר על איזשהו תהליך אחר?

הצועני 1

New member
מדובר בסדנא של יום אחד

אור שלום אני מדבר על שתי סדנאות שנעשות באותו יום (יום ראשון ) במהלכם ניפגשים הסטודנטים עם מטופל הוא עובר יחד איתם תהליך של צפייה ואבחון , בסיום המטופל מקבל טיפול רפלקסולוגי . חשוב לי לציין כי ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום וכל אשר שאלתי הוא האם יש אנשים שמעוניינים ? שיהיה לנו לכולנו שבוע מבורך .

למעלה