עזרה בפרוייקט

עזרה בפרוייקט

שלום שמי חן ואני עושה רויקט באומנות על בחירות של בני אדם בלשנות דברים שמפריעים להם או באדישותם. בעבודה שלי אני רוצה להציג תחומים רבים ולכן אני פונה לפורומים שונים שאני מאמינה שלא חושבים כמוני ויכולו להגיד לי מה לדעתם צריך שינוי בחברה או במדינה.. החל מעוני ופערים כלכלים חברתיים עד לבנייה באזור טבע עם חיות. אשמח אם תחשבו ותענו לי זה נורא יעזור לי ויגרום לעבודה שלי לפנות ולגעת ביעדים גדולים.. חן :)

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo197.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif../images/Emo196.gif../images/Emo193.gif../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נצל"ש

מישהו ראה בעיתון את ההודעה של 95 אנשים באוטובוס אחד ? מעניין שרק חרדים עושים כזה דבר... אגב קרה לי בימי חלדי שנכנסתי באוטובוס אשר בו היו ניצבים כ10[!] גברים בקירוב. וכ60 נשים[!] ואף אחת לא חצתה את קו הדלת האחורית כל הגברים יושבים בנוחות והנשים עומדות ברובן ...[קו ירושליים בית שמש מהדרין ימש"ו]

rigoletto111

New member
אני חושב שאפילו מלאכי חבלה לא היו יכולים

להמציא ריח שיתחרה בריח של 95 חרדים בקפוטות, (חלקם טבלו רק לקראת הפסח ..) באוטובוס המקרטע בעליות לירושלים בחמסין נורא.

Sonic hedgehog

New member
זה לא בגלל הקפוטות- זה בגלל שהם יהודים

כולם יודעים שיהודים הם עם מסריח.

rigoletto111

New member
גם אם אני אגיד

"החרדים משתלטים על ירושלים ומנסים לפגוע במי שחי אחרת מהם" / "החרדים מנסים למנוע כל תרבות אחרת" / "החרדים משתלטים על הקופה הציבורית כדי לפרנס עדרי בטלנים" - ואז תחליפי את המילה "חרדים" במילה "יהודים" זה יישמע רע.

Sonic hedgehog

New member
זה אמור גם לגבי כל סגננות ההודעות האלו

די נמאס לי מאווירת הנכפיש את החרדים המשלטת על הפורום.

rigoletto111

New member
רוב זמנך את בארה"ב

אני, לעומת זאת, כאן - וביום שישי האחרון הוצאתי 70 שקל על מוניות לבית חולים כי הדתיים מתנגדים לתחבורה בשבת, לפני כן ביום חול שוב נסעתי במונית כי החרדים השתוללו בגלל מצעד הגאווה, ואת מה שהיה במפגש פורום האחרון את כבר יודעת. אני לא שונא חרדים, אבל מאד לא אוהב את אורח חייהם ומתעב את הצורה בה הם מתערבים בחיי אנשים אחרים. אומר זאת כך, יונית: דעתי על אורח חייהם היא בערך כמו דעתם על אורח חיי

מה מצחיק בזה?

זה נורא נורא לא נעים להתפנטז מקול שמושמע ברדיו, לחלום עליו, לתלות פוסטר שלו מעל המיטה, לכתוב על העמודים "אני+קול נשי =אהבה לנצח וימותו הקנאים" ואז בהתקף מודעות ותחכום למחוק את זה בטיפקס ולכתוב "יחיו הקנאים ויסבלווווווו" לקנות לו פרחים, להציע לו דייט על החוף באחת עשרה בלילה, לשלוח לו שוקולד, להזמין אותו לבירה, לתכנן לו טיול לפריז, ובסוף זה בכלל גבר!!! את יודעת איזה פדיחות. כמה תהיות זה מעלה בקרב המאזין לגבי זהותם והעדפתם. האם את רוצה שביתו של חיים וולדר יתמלא בתוהים בני כל הגילאים שהשיחה איתם תשמע כך: "אני לא יודע, אני לא מבין חמישים שנה אני חי ככה, נכדים ברוכהשם, ופתאום, (פאוזה והתנשמות ארוכה הבאה לבטא לבט של בן שיחך שמשמעותו האם אתה מספיק אמין כדי לשתף אותך,) לא יודע, עזוב, (הלבט הוכרע, לא נעים, בכלל לא) לא נעים, מי אחרון בתור? בכזו מדינה את רוצה לחיות?

רק החרדים?

דווקא רוב הכתבות שאני ראיתי, הצביעו שהתופעה קיימת ובצורה נפוצה במגזר הבדואי. קוראים לזה חיסכון. או מחסור בכוח אדם. או דווקא עודף. לוידעת.

למעלה