עזרה בפעילות חברתית =)

עזרה בפעילות חברתית =)

שלום לכולם, אנחנו עושים ערב ל"ג בעומר ביחד עם החברים מהעבודה (כמו ערב צוות כזה) מדובר על גילאי 22-27 ומס' אנשים בערך 25, ואני מחפשת רעיון מקורי או משחק או פעילות חברתית...... משהו שאפשר להפעיל איתו את כל החבר'ה אנחנו צעירים מגניבים וזורמים ככה שאין בעיה במשחקים שטותיים.. אני אשמח אם תעזרו לי ברעיונות .... תודה רבה =)

KarinDi

New member
ל"ג בעומר

באירועים חברתיים כאלו אני מאוד אוהבת משחקים בסגנון "של מי השורה הזו", בעיני הם תמיד מצחיקים ותמיד מוצלחים (בעיקר אם משולב קצת אלכוהול) גם משחקי ילדות עובדים נהדר- גולם במעגל, פרה עיוורת, לחפש את הסוכריה בקמח, סוכריה עלחוט, נר בבקבוק- כולם עובדים נפלא אם הולכים על הרעיון של משחקי ילדות, מאוחר יותר אפשר לעבוד לאמת או חובה/NEVER משחק נוסף שדורש קצת הכנה מראש- חושבים מראש על דבר שמאפיין כל אחד מהמשתתפים (מתלונן הרבה, מדברת כל הזמן על החבר, שותה רק קולה וכן הלאה) כותבים על פתקים משימות- לגרום ל-X לשתות כוס שלמה של מים, לגרום ל-Y לא לדבר על החבר במשך 3 משפטים רצופים וכן הלאה. מחלקים את הפתקים באקראיות. מי שהצליח במשימה- לוקח את הפתק של מי ש"הפיל" ומבצע גם את המשימה שכתובה עליו- עד שנשאר משתתף אחד גם משחקי "הרוצח" למיניהם יכולים בהחלט לעבוד משהו נראה לך בכיוון?

g and n

New member
השאלה היא

אם את מחפשת משחקים סביב המעגל, משחקי חברה כאלה? או שאפשר גם משחקים ממריצים. אם את מעוניינת במשחק ממריץ תמיד אפשר לשחק הדגל, זה יוצא מצחיק לאללה עם חבר'ה מבוגרים. משחקי מעגל יש הרבה, תחפשי בגוגל משחקי חברה או משחקי מעגל ותמצאי מלא...

למעלה