עזרה בפסקל

kobyp2

New member
עזרה בפסקל

נתקעתי באיזהשהיא בעיה מישהו יכול להביא לי את האיסי שלו או מסנג'ר כדי לעזור לי בבקשה? =.קובידון.=

d1n

New member
תרשום פה נושא בכלליות...שנדע אם

אנחנו יודעים בכלל..

gmorphus

New member
לא!

אתה רוצה עזרה תשאל. אנחנו לא נותנים שיעורים פרטיים... למה אנשים חושבים שאנחנו עובדים בשבילם?

kobyp2

New member
=/

א. לא ביקשתי שיעור פרטי כולה עזרה קטנה העבודה שלי כמעט מוכנה רק יש לי איזה משהו שלא מסתדר לי, אפשר לחשוב מה כבר ביקשתי. ב. מה זאת ההתנפלות הזאת?! לא אמרתי שאתה עובד בשבילי או משהו תתחילו להרגע ג. הנה התוכנית Procedure Swap (var name1:StringType; var name2:StringType); var Temp:StringType; begin Temp:=name1; name1:=name2; name2:=temp; end;{Swap} {------------------------------------------------------------------} Function LessThan(var name1,name2:StringType;L1,L2:integer):boolean; var k:integer; begin k:=1; while(k<L1) and (K<L2) and (name1[k]=name2[k]) do k:=k+1; if name1[k]<name2[k] then lessthan:=true else if (l1<l2) and (name1[k] = name2[k]) then lessthan:=true else lessthan:=false; end; {------------------------------------------------------------} procedure SortByDictionary(var names:NamesType; var l:integer); var index,j,Imin:integer; flag:boolean; begin for index:=1 to l-1 do begin Imin:=index; for j:=I+1 to l do flag:=lessthan(names[j],names[Imin]); if flag=false then Imin:=J; Swap(names[j],names[Imin]) end; end; הבעיה שלי היא שהקומפיילר בשורה השישית מהסוף אומר לי EXPEXTED "," ואני לא מבין מהי הבעיה=( HELP ME PLEASE

gmorphus

New member
תתחילו להרגע?

נמאס לי... תיישר את הקוד לצד שמאל. הוא לא קריא ככה. יש למטה כפתורים של תחילת קוד וסיום קוד. תלחץ עליהם בהתאם.

gmorphus

New member
נו בסדר

יש לך שם לדעתי שתי בעיות א. אין לך begin אחרי ה for (אני לא בדיוק זוכר פסקל, אבל אני רואה שעשית את זה במקומות האחרים). ב. למה הלולאה שלך רצה מ I+1 עד I? זה לא ממש מסתדר לי. תבדוק את זה...

kobyp2

New member
=/

הL+1 זה מהספר יסודות 2 העתקתי פשוט את הפרוצדורה =/ =.קובידון.= אני חייב עזרה בזה אנא עזרו לי

gmorphus

New member
נו עוזרים לך

תפסיק להיות מסכן. נראה לי שחסר לך begin בתחילת הלולאה. תיקנת את זה וזה לא עוזר? לא אכפת לי מאיפה העתקת את זה. הלולאה הזאת נראית לי דפוקה. איך יכול להיות שאתה רץ מI+1 עד I??? אולי התכוונת downto ולא to. מתחת לחלון כתיבת ההודעה יש כל מיני לחצנים. שניים מהם הם [תחילת קוד] ו[סיום קוד] ופעם הבאה תעתיק לפה רק את הקוד/פונקציה רלוונטית.

למעלה