עזרה בפנטסי

Amir BA

New member
עזרה בפנטסי

אני צריך לבחור 3 קיפרים מבין ארבעת השחקנים האלה: Phillip Rivers Michael Turner Frank Gore TO על מי הייתם מוותרים?

Yo-man

New member
הייתי מוותר על גור

מייקל טרנר עדיף על גור, לדעתי, ובעמדות האחרות אתה מסודר.

lambdeus

New member
תגידו, נפלתם על הראש כולכם???../images/Emo2.gif

הבן אדם מדבר איתכם על ליגת קיפר ואתם אומרים לו לשמור את TO ? כמה שהוא לא יהיה תופס טוב וכמה שהוא יהיה מוצלח בבאפולו, הבן אדם סוס מת שלא נשאר לו כבר עוד הרבה לקריירה. ולזרוק את פרנק גור??? בלי שום קשר להיותי מעריץ של הניינרס, קח מידע פנימי שפרנק גור, אחד הרצים המוצלחים והמתמידים בליגה, נמצא בכושר שיא מטורף שכל מי שרואה אותו נדהם. הוא עדיין צעיר יחסית ויכול לתת עוד שנים רבות בקבוצה שנמצאת בעליה ועם מאמן ומתאם התקפי שהולכים לשים דגש ענק על משחק הריצה. אם תזרוק את פרנק גור, אתה תבכה שנה אחר שנה.

Twelfth Man

New member
קודם כל סחתיין שיש לך את ארבעתם

וגם אני הייתי מוותר על גור. קשה, אבל טרנר מדורג בין 3 הראשונים ו-LT הולך לתת עונה טובה מאוד

favre

New member
תוותר על T.O. ואם לא- על ריברס

אחר כך טרנר, בכל מקרה על תוותר על גור. זאת ליגת קיפר, ובליגת קיפר אתה שומר על האסים המוכחים והצעירים. גור כבר שלוש שנים אחד מ-5 שחקני הפנטזי הכי טובים. טרנר נתן רק עונה אחת טובה, אז הוא עדיין סיכון, למרות שאין ספק שיש לו פוטנציאל. ל-T.O, גם אם יתן עונה אחת טובה, אין את המספרים שהיו לו לפני שלוש/ארבע שנים. לגבי ריברב- אתה יכול למצוא גם בסיבובים מאוחרים יחסית, שחקנים שיתנו לא בהרבה פחות נקודות ממנו (אהרון רוג'רס בסיבוב 3-4, רומו בסיבוב 3-4, מאט ראיין בסיבוב 4-5, ועוד) הקיצר- האחרון שהיית מוותר עליו זהו פרנק גור

Amir BA

New member
תודה לכולם

האמת שההתלבטות העיקרית שלי היתה בין ריברס לאוונס, אבל שמתי את ארבעתם כי רציתי לראות אם יש דעות נוספות. נראה לי שאני יוותר על TO כי הוא סימן השאלה הכי גדול וגם הכי מבוגר כמו שכבר אמרו פה. האמת אם הוא היה נשאר בדאלאס אז לא הייתי חושב פעמיים וחותך אותו, הסיבה העיקרית שחשבתי להשאיר אותו זה בגלל שעבר לבאפאלו ויש סיכוי שהוא יקבל יותר כדורים שם, מצד שני זה באפאלו
תודה לכולם על העזרה

למעלה