עזרה בפיתרון בעיה.

מתנצ

New member
עזרה בפיתרון בעיה.

שלום לכולם.. בIpod Video 30gb שלי, מזה זמן, שומעים רק באוזן הימנית. לדעתי זו בעיה במגעים (בגלל שבהתחלה היה אפשר לשחק עם החיבור של האוזניות וכן לשמוע באופן מיטבי). השאלה שלי היא כזו: כמה יעלה לדעתכם לתקן את הבעיה? ושאלה נוספת... (ואולי יותר רלוונטית) האם יש דרך לעקוף את הבעיה? האם יש אביזר כלשהו שמתחבר לשקע ההטענה של הIpod ואפשר לחבר אליו אוזניות (רדיו? משהו? כמו שמחברים את הIpod לדוק ייעודי, אני מניח שצריכה להיות אפשרות טכנית לעשות את זה. ואולי זה אפילו יהיה יותר זול?). אשמח לתשובתכם, תודה מראש, מתן.
 

MENIMEN M

New member
כן אי פוד רדיו אבל אני לא בטוח

שזה מתאים לאי פוד וידאו אתה צריך לברר זה מתחבר לתחתית האי פוד ולזה אתה יכול לחבר אוזניות http://store.idigital.co.il/product.php?productid=730
 

מתנצ

New member
תודה רבה... מצאתי בeBay -

יש שם המון שתואמים גם לאיפוד וידאו. לכל מי שמעוניין, ונתקל בבעיה דומה - אפשר למצוא את האביזר הזה(רדיו+שלט לאיפוד, שמתחבר לשקע ההטענה ואל האביזר מחברים את האוזניות) בeBay, במחירים מצחיקים של החל מ10$. (אמנם לא מוצרים מקוריים של אפל, אבל נראה שהם טובים דיים. מי שמעדיף של אפל ייאלץ כנראה לשלם הרבה יותר). תודה!
 
למעלה