עזרה בפירוש

starot

New member
עזרה בפירוש

שלום רב. אשמח לעזרה בקשר לפריסה שעשיתי לבחורה בת 33 אשר נמצאת בקשר בן 3 שנים שמביא לה צער רב. שאלתה היתה - איך נכון לי לנהוג בקשר לבן זוגי? הווה-עצה- תוצאה 1) 8 גביעים 2) 3 חרבות 3) 9 חרבות קשה לי עם התוצאה של 9 חרבות. כלומר מצופה שהתוצאה תהיה משהו חיובי שנובע מהעצה, לא?. פרשנותי - X כבר שוקלת לעזוב. העצה לראות את האמת הכואבת ולהימנע מאשליות. התוצאה תהיה התמודדות עם המציאות ועשיה בפועל. תודה מראש.

רשף כשף

New member
ואם העתיד הזוגי אינו חיובי?

לדעתי הפריסה מצביעה על כך שמה שלא תעשה תגיע למפח נפש בזוגיות הנוכחית. ולמרות הצער והכאב, עזיבה תהיה הצעד הנכון עבורה.

לצערי הרב אני לא מבינה אם הקשר מביא לה צער

למה היא נימצאת בו???? יצא לך 8 גביעים בהווה,,,זהו קלף הנטישה..היא בעצם כבר במצב שהיא יודעת שהיא צריכה לצאת לדרך חדשה... 3 חרבות ..מחזק את הרגשתה לראות את האמת ולצאת לדרך חדשה... 9 חרבות...היא פשוט מרגישה לא טוב עם זה..זה ברור,,לכן שוב צאי לדרך חדשה..היא רק משקיעה הרבה אנרגיה במשהו שהוא לא טוב לה ...למה ????

starot

New member
תודה לכן - חשבתי שהתוצאה מעצם היותה

תוצאה של עצה שניתנה, חייבת להיות הדבר הנכון למישהו. כאן כאילו נאמר לה (על ידי) שאם תראה את הכאב שלה ללא אשליה (3 חרבות) היא תמצא עצמה במצב של דאגה ופחד (9 חרבות).

ליויה

New member
כמה אפשרויות

שלום לך, הפריסה באמת נראית קשה להבנה. עלו בדעתי כמה אפשרויות- האחת, לפרוס פריסה רחבה יותר, עם עמדות רלוונטיות, כפריסה קלטית או פריסה בין אישית. השניה- להוציא קלף הבהרה על 9 החרבות. אפשרות נוספת- ההמלצה של הקלפים היא להיכנס או לחולל ארוע טראומטי. תוצאותיו ילוו בלי ספק בלילות ללא שינה, אבל לא ברור כמה זמן זה ימשך. לפעמים צריך לחתוך ולכאוב כדי להרפא... בהצלחה לחברתך.

למעלה