עזרה בפירוש

ורד 34

New member
עזרה בפירוש

ערכתי לחברה פריסה, הפריסה של השוטה.היא מורה ומתכננת ליפתוח עסק בישוב שלי לשיעורים פרטיים, כמו לחמן. אני לא ממש הצלחתי להיתחבר אני אתן אותה ואז אנסה לפרש לבד ואם למישהוא/היא יש הארות אני יותר מאשמח לישמוע 9 מטות, השוטה, הכהן, גלגל המזל, 8 גביעים, 3 חרבות, 2 חרבות, אס מטבעות, אביר מטות, 3 מטות, מיזוג, 10 גביעים, צדק לפני התחלת העסק היא עמדה לבד ונילחמה,ואז..... יש פניה לעזרה ותמיכה מימנה וזה הגיוני כי היא מורה ומיכן יש נפילה. הדברים קורים בלי שליטה ואז היא נאלצת לעזוב. ושוב הכישלון כואב וצורב, הדברים לא ממש זזים לכיוונה, אבל אז הכל מישתנה. יש פוטנציאל עיסקי רב שהולך וניבנה, התחלות, כריזמה יכולת מדהימה ליפעול. היסתכלות קדימה, בניה לעתיד. חיבור, הצלחה, הכל בכיף באהבה ובצחוק. עם הצדק יש לי בעיה קלה ואני חושבת שהקלף מסמל עליה בדרגה, כלומר עליה בדרגות מס, עליה באיכות ובהצלחה של העסק. אוקי, מי שעבר את הסיפור אני אשמח לתגובות, מכל הסוגים והמינים

רשף כשף

New member
היי ורד ../images/Emo140.gif

מכיוון שהשוטה יצא דיי בהתחלה, רואים שהיא ממש בראשיתו של תהליך פתיחת העסק המדובר. עדיין יש הרבה מה לעשות ולעבור על מנת להתקדם בתחום הזה. בעבר- 9 מטות, ניכרת עמידה על המשמר. כל שאר הקלפים בפריסה הם קלפי עתיד שמתארים את התהליך שעליה לעבור על מנת להתקדם. אני אחלק אותם לקבוצות שנראות לי הגיוניות מבחיה כרונולוגית: הכהן + גלגל המזל- הצעד הראשון שעליה לעשות הוא להתחיל לפעול מתוך החוקים המוכרים של ממסד מסודר (הכהן), למשל- לפתוח עסק במע"מ. כתוצאה מכך צפוי שינוי משמעותי במעמד העסקי שלה (הגלגל), והדברים יתחילו לזוז. 8 גביעים + 3 חרבות + 2 חרבות- נראה שכתוצאה מההשקעה הרבה (אולי כלכלית) שתידרש ממנה, היא תתפס למחשבות על עזיבת העניין, אולי היא תחשוב שזה גדול עליה או תתאכזב מכך שלא תוכל לעמוד בהתחייבויות, אולי מדובר במישהו שהיא בונה עליו כמשקיע, שיחליט לשנות את דעתו ברגע האחרון. זהו השלב הקריטי שאם היא תצליח לעבור אותו בהצלחה ולא תוותר, היא תהיה בכיוון הנכון. אס מטבעות + אביר מטות + 3 מטות- נראה שלאחר המשבר הראשוני שראינו בשלב הקודם, היא חוזרת בחזרה למסלול. אולי מחליטה לשנות דבר מה על מנת להתאים את העסק ליכולות שלה. מכאן והלאה הדברים יתחילו לקבל תנופה קדימה, והיא תצליח להתקדם ולעבור שלב מבחינה עסקית. מיזוג + 10 גביעים + צדק- היא תצליח לגשר על הפערים בין הרצוי למצוי (המיזוג) ולהגשים את החלום שכה ייחלה לו (10 גביעים) אולי אפילו באמצעות עזרה מצד המשפחה. ייתכן שהשינוי שנראה בשלב הקודם יהיה העברת העסק מבחינה פיסית לגבולות המתחם המשפחתי. כאן היא תידרש להתמיד, משום שכמה שתשקיע כך היא תוכל לקבל בתמורה (הצדק), אולי אפילו על חשבון הנוכחות בבית ובמשפחה. בהצלחה!

GoOtZi

New member
מישהו יכול להרחיב על הפריסה?

עדיין לא שמעתי עליה ואין אותה במאמרים..

ורד 34

New member
רשף תודה../images/Emo24.gif

זה פחות או יותר מה שאני חשבתי יש לך טווח זמנים??? כי לי זה ניראה כחצי שנה בערך.

למעלה