עזרה בפירוש

starot

New member
עזרה בפירוש

עשיתי לעצמי פריסה בנוגע ליחסי הסבוכים/קשים עם בחורה בעבודה. הקלפים שעלו - הווה 1) אס החרבות עצה 2) 5 חרבות תוצאה 3) 9 גביעים במיוחד קשה לי עם המקום של העצה - 5 חרבות. לא מבינה מה בעצם העצה. אודה למי שמוכן לעזור בפירוש.

חמש חרבות

הסתכלי על הקלף, אלו תחושות את מקבלת ממנו ? הפורום שלנו הינו פורום לימודי ונועד לעזור לפרש פריסה. אם את לומדת אז בשמחה, העלי את הקושי שלך בפרשנות ואם לאו בפורום שואלים את הקלפים ישמחו לפרש לך :)

starot

New member
תודה אני לומדת

לקראת סיום קורס ולומדת המון מהפורום. תודה לכם. רואה אדם בשדה קרב עם שתי דמויות שעוזבות (אולי את שדה הקרב אחרי שנוצחו על ידו). החיוך שלו נראה לי לא נעים והאופן שהוא מסתכל בהם גם. בידיו 3 חרבות ושתיים נוספות (אולי ששרתו את האנשים) מוטלות על האדמה. נראה כמו משהו של מלחמה עם ניצחון, אבל הרגשה לא טובה . אולי הניצחון הוא עם השכל(?)... התחושה של הקלף מאוד לא נעימה. גם העננים אפורים ויושבים נמוך ומשוננים באופן מאיים. איך קלף שלילי כזה יכול להיות במקום של ההצעה? אולי ההצעה היא לא להילחם עם הבחורה? במציאות זה קשה (אבל אני רואה עצמי כיום יותר בעמדה של התלוי) כי למרות שאני בעמדת ניהול שנים רבות היא מנסה לחסל אותי ממש. בחורה צעירה ומאוד שאפתנית וכוחנית. אודה לך אם תוכלי לכתוב איך את רואה את הקלף והמיקום שלו בפריסה.

כתבת ופירשת הכי נכון שרק אפשר !

תיארת מאוד יפה מה שאת רואה בקלף וגם פירשת נכון. העצה ניתנת משני מישורים. או לחיוב או לשלילה. במקרה שלך בעתיד יש קלף חיובי מאוד - את מרוצה ומסופקת. בקלף העצה יש את חמש חרבות שפשוט אומר לך להרים ידיים, לא להיכנס עם הראש בקיר. זו הדרך שתשיגי את הסיפוק בתשעה גביעים.

starot

New member
תודה ותשובה

7 חרבות כעצה - הייתי אולי מפרשת כהצעה להישמר ממצבים של חוסר כנות או נאמנות או דברים שנעשים מאחורי גבי, או לחילופין שלא אני עצמי להתנהל באופן לא ישר והוגן. תודה על השיעור.

נתתי דווקא את שבע חרבות כדוגמא

ולו בגלל שהוא כמו ההיפך בעצה מחמש חרבות. הפרשנות שלך נכונה אבל יכול גם להיות - תהיי ערמומית, מתוחכמת וכיו"ב. להבדיל כאמור מחמש חרבות.

למעלה