עזרה בפירוש...

עזרה בפירוש...

שלום אני חדשה כאן ונאמר לי שניתן לקבל עזרה בפירוש. שאלתי לפי המאמר שלכן באתר מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין איקס ב-3 החודשים הקרובים? פריסה שאלה קלף 1# גלגל המזל קלף 2# העולם קלף 3# חמש חרבות קלף 4# מגדל קלף 5# שישה מטות קלף 6# נער הגביעים תודה על העזרה

טורנדו1

New member
ברוריה לה ../images/Emo24.gif

תני לנו קצת רקע שנוכל לעזור לך. מה קורה בינכם?

טורנדו

הקשר נראה כאילו אני המשקיעה ואין תגובה מצידו הוא לא מראה סימן כי הוא רציני. אף אחד לא כופה עליו להיות בקשר, אבל משהו מרגיש לי לא טוב. תודה

טורנדו

נראה כאילו רק אני משקיעה בקשר. אף אחד לא מכריח אותו להיות איתי, ומרגיש לי משהו לא טוב. אני לא רוצה להיות במקום של נפגעת. רוצה לדעת האם להתאזר בסבלנות או לפעול אחרת. תודה

טורנדו1

New member
ברוריה...../images/Emo24.gif

ההתחלה בינכם עלתה מאד יפה,אך בהמשך קרה משהו שגרם למערכת לקרוס,וזהו קלך המגדל. הוא מקנא לך? מתרחק ממך?, אני מתחילה ללמוד אותו על פי האינטואיציות שלי, ואני יכולה להגיד לך שהוא פשוט טיפוס שרוצה להחליט בשבילך, בכל מה שקשור ליחסים בינכם.והוא בדרך כלל מנצח. נער הגביעים כקלף סיכום מעיד על אהבה מאד גדולה, ואם מדברים על אהבה, אז כן, אהבתו כנה. לפי דעתי כן תחכי בסבלנות ,ואולי תשבי איתו לכמה שיחות הבהרה, חבל לך לפספס, הוא אוהב אותך מאד. בהצלחה.

תודה...

תודה על ההכוונה. אהיה סבלנית לפי עצתך. ואשב איתו לשיחת הבהרה על מה שאני מרגישה ואנסה להתחבר אליו . תודה

למעלה