עזרה בפירוש...

עזרה בפירוש...

וכרגיל לרקע :) הכרתי מישהו כבר לפני שנה+ היה ביננו קשר והחלטתי לנתק אותו...חזרנו להיות בקשר ידידותי לפני חודשיים והעניינים בינתיים זורמים טוב לכיוון הרציני. ולשאלותי: פריסה ראשונה שאלתי:מהו הפוטנציאל הזוגי והרגשי שלי ושלX בשלושה חודשים הקרובים...וזה מה שיצא: 1-שני מטבעות 2-ששה מטבעות 3-מלכת החרבות 4-שלוש חרבות 5-ששה גביעים 6-מלכת המטבעות 7-ארבעה מטבעות 8-תשעה מטבעות 9-שתי חרבות 10-עשר חרבות ואח"כ עשיתי פריסת שאלה: האם לX רגשות רומנטיים כלפי? האם-קוסם לX-שישה מטבעות רגשות-מלכת המטות רומנטיים-שמונה חרבות כלפיי-אס החרבות סיכום-תשעה גביעים תודה דובדב

צ ל י ל 8

New member
לתשומת ליבך ../images/Emo23.gif

זה לא נעים לנו כששואלים אם יש מישהו בפורום או למה לא עונים לך. חשבת אולי שיש לנו עוד עיסוקים
לידיעתך - באופן אישי, להודעות כמו שלך אני עונה בדרך כלל אחרונות.

צ ל י ל 8

New member
שלום דובדבנית ../images/Emo61.gif

כמה הערות לי אלייך: 1. שאלת בפריסה הראשונה שאלה עם 2 נושאים שונים ולכן היא לא נכונה. 2. אם בעבר החלטת לנתק את הקשר בינכם, מה הסיבה שהתחלתם שוב בקשר מחודש? למה נפרדתם מלכתחילה? 3. שינינו קצת את הגישה בפורום ואנו לא שואלים יותר "מה X מרגיש כלפיי" אלא רק שאלות על פוטנציאל. תודה על תשומת הלב.

אז ככה....

בעבר החלטתי לנתק את הקשר כי לא הייתי בנויה לקשר רציני וזה מה שהוא רצה...ועכשיו כעבור שנה אני כן מוכנה אז חידשנו את הקשר. ולאחר הבהרתך בנושא הפריסות הנה הפריסה שיצא לי: שאלתי היתה:"מהו הפוטנציאל הזוגי שלי ושל X בשלושה חודשים הקרובים?" 1-העולם 2-חמישה מטבעות 3-צדק 4-נער החרבות 5-כוכב 6-ארבעה מטבעות 7-אס המטות 8-שבעה מטות 9-שני גביעים 10-תשעה מטבעות

גב

New member
הי דובדבנית../images/Emo24.gif

אני מבינה שעשית פרישה קלטית, כך אנתח אותה: "מהו הפוטנציאל הזוגי שלי ושל X בשלושה חודשים הקרובים?" 1-העולם 2-חמישה מטבעות 3-צדק 4-נער החרבות 5-כוכב 6-ארבעה מטבעות 7-אס המטות 8-שבעה מטות 9-שני גביעים 10-תשעה מטבעות לדעתי, וגם בהסתמך על מה שאמרת לפני כן שאת לא היית מוכנה לקשר, את צריכה לקבל החלטות ממקום שבו את מכירה בצרכים האמיתיים שלך ללא חרדות ופחדים. החששות האלה שלך הם בעיקר חשש מאינטימיות, ממקום שבו את מורידה את ההגנות ואת השליטה, היכן שאת צריכה לגלות את הרגשות ולהיחשף. אין ספק שאת נלהבת כלפי הבחור ורואה בחזרה שלכם נסיון מבטיח, אך יכול להיות שהבחור עדיין רואה אותך כמתגוננת וקולט ממך עדיין שאת מרחיקה אותו ונלחמת על הלבד שלך. הקלפים מייעצים לך להיפתח. גם רגשית, גם לסביבה. לא לפחד מלאבד את הבחור, לשחרר את הפחד. הרי כשאנחנו בלחץ לגבי איבוד הקשר, זה מה שאנחנו מקרינים כלפי חוץ וכך פשוט מעמיסים על הקשר אנרגיות לא טובות. לדעתי, אם תפעלי להיות פחות חשדנית ולדבר עם הבחור על מה שעובר עליך רגשית, ולשתף אותו, יש סיכוי למערכת יחסים יפה ויציבה. שאלה: חידוש הקשר לפני חודשיים נעשה ביוזמת הבחור? אשמח לשמוע את דעתך?

וואוווווווווו ../images/Emo9.gif

תשמעי אני פשוט בהלם ממה שיצא בפריסה... קודם כל כן הוא יזם את החזרה וזה היה באמת במקרה פשוט הוא בא להתחיל איתי במועדון והוא לא ממש זיהה אותי :) דבר שני כל מה שאמרת על זה שיש לי חשש מאינטימיות ומרגשות זה מאד נכון...ובדיוק היתה לי ולו שיחה שלשום על הקשר שלנו והוא אמר לי שאת האמת הוא מאד רוצה אותי אבל לפי נסיון העבר שלו איתי הוא מפחד שאני אקום ואלך יום אחד מבלי להסביר מה ולמה...ומבחינתו אני כרגע בשבילו סימן שאלה אחד גדול כי הוא לא יודע מה אני מרגישה וכו'. וניסיתי קצת להיפתח רגשית ואמרתי לו באותה שיחה שאני מתחילה להרגיש משהו...אבל זה עדיין לא הספיק לו והוא אמר שהוא עדיין מפחד שאני אקום ואלך פתאום יום אחד.

גב

New member
הי דובדבנית../images/Emo140.gif

תודה על התגובה... אם את רוצה אותו, הייתי מציעה לך להגיד לו שאת באה ממקום אמיתי וכנה ומעוניינת להיות איתו, ושיתן לך את הזמן להיפתח...לדברים האלה לוקח זמן, מה לעשות
אני מאחלת לך בהצלחה ואושר רב

קודם כל תודה רבה רבה...

דבר שני רציתי לדעת עם איזו שאלה אני יכולה להיעזר בכדי לראות אם יש לו רגשות רומנטיים כלפי?

גב

New member
שמחתי להיות לעזר../images/Emo9.gif

אנו לא עושים בפורום שאלות לגבי רגשותיו של צד שלישי. שאלת מה הפוטנציאל מספקת את שעלייך לדעת. היא גם מדגישה את הנקודות המרכזיות שעליך לעבוד עליהן בקשר ונותנת לך כלים לעבוד עליהן. חוצמזה, שהוא אמר לך שהוא מעוניין אך מפחד שתיעלמי לו. הוא מעוניין. הנה לך התשובה. יותר מזה - תנסי לחיות את היחסים ולא לפעול מתוך הפחד ולהיאחז בתשובות חיצוניות. פוטנציאל היחסים לפי הפרישה הוא יפה. לשניכם עבודה עצמית ולמידה בתוכם. (כמו לכולם). ושימי לב שאת זה אמרתי בפירוש לפרישה (ולכן אני לא חושבת שיש אפילו טעם בעוד פרישה שתשאל מה עלייך לעשות וכו', כי הפרישה הקלטית הייתה מאוד ברורה בעניין). קראי שוב את הפרשנות..התשובות ניתנו בה. ושוב בהצלחה ואושר גדול

הקלפים טעו ../images/Emo7.gif

דיברתי איתו היום ואמרתי לו שאני רוצה אותו בקשר רציני ושיש לי רגשות אליו...ומה הוא אמר:"אני עדיין לא יודע מה אני רוצה בואי נזרום כי אני לא ממש מרגיש אליך משהו חזק" אז אמרתי לו שנשאר ידידים וזהו

גב

New member
הי דובדבנית../images/Emo24.gif

תראי, אני לא מכירה אותכם או את הסיטואציה, אך נראה לי שקפצת למסקנות מוקדם מדי. לא מובן לי למה את רוצה שהוא יצהיר בפניך שיש לו רגש חזק אליך? למה הצהרת הכוונות? הרי שניכם בוחנים את הדברים, שניכם מלאים פחדים...תנו זמן. הלחץ שיתן לך תשובה ברורה ומחייבת הוא הדבר אליו התכוונתי כשלפי הקלפים יעצתי לך לשחרר. אני לא יודעת אם הקלפים טעו (או אני בפירוש שלהם), הרי את כל ההחלטות אנחנו עושים. יש פוטנציאל מסויים ואנחנו מנתבים את החיים שלנו בשבילים שאנו בוחרים. אל תדאגי בסוף הכל יסתדר (איתו ובלעדיו). בכל אופן, אני מצטערת על כך שאת עצובה וקבלי
אני מקווה שמה שלא תעשי, תהיי שלמה עם זה ומאחלת לך הרבה אושר

קודם כל תודה רבה על התמיכה...

והרגשתי שבדרך של היחסים שלי ושלו יש מן לחץ מסויים עלי שאני צריכה אפישהו את ה"הגדרות"\"כותרת" של הקשר...ואת האמת זה לא שזה הלחיץ אותו או משהו כזה אלא גרם לו אפילו לחשוד בכוונותי קצת כי אחרי שאמרתי לו אתמול שאני רוצה קשר רציני איתו אז הוא אמר שנראה לי שאני לחוצה כל כך כי אני צריכה לבחור בינו לבין עוד מישהו.(לא שזה מה שנראה לי) אז החלטתי שעדיף שעד שהוא ידע מה קורה איתו נהיה רק ידידים..החלטתי להיות אגואיסטית פעם אחת ולחשוב על הרגשות בלי בלבד...כי בדרך הידידות ואי המחוייבות יש מן הגנה מסוימת מהפגעות. תקני אותי אם אני טועה בגישה\תייעצי ושוב תודה על הכל אוהבת דובדב

תלתל2

New member
../images/Emo23.gifהיי דובדבנית

היי דובדבנית קראתי את הפירוש של גב ואני מסכימה איתה ב100% לפי דעתי (ולא זה לא קשור לקלפים אלא פשוט לניסיון בחיים ) הבחור קצת חושש ממך וסיבותיו עימו ולכן לא נפתח כלפייך באותה מידה שאת נפתחת איתו . את לא יכולה לצפות שבזה שתגידי שאת מעוניינת בקשר רציני עם משהו ,אז אוטומטית הצד השני ינקוט בגישה דומה . במיוחד כשיש היסטוריה בינכם ואולי לפי ניסיון העבר הבחור לא כ"כ סומך עלייך \או על הקשר בינכם. מצד שני הפריסה הראתה שיש פוטנציאל חיובי ולכן את לדעתי פשוט צריכה לזרום ולראות איך העינינים יתפתחו ולא "לשבור " את הכלים ולהכריז שאת מעונינת להיות רק בקשר ידידותי עם הבחור הגישה של "או הכל או כלום" מראה על ילדותיות ולחץ מצדך נכון שאת מגינה על עצמך מפגיעה אך את חוסמת אולי חוויות ורגשות שיכולים להתפתח בהמשך . ההחלטה הסופית היא רק שלך מאחלת לך המון המון בהצלחה

גב

New member
דובדבנית../images/Emo24.gif

מסכימה עם תלתל ורוצה להוסיף שתפעלי לפי התחושות שלך... תנסי לרדת לעומקן, ואם את חושבת שאת צריכה זמן לעצמך בלי בלבולי מוח השארו ידידים, אך אם את כן מוכנה להיפתח ולתת צ'אנס, תנסי בכל זאת לזרום... מה יקרה, תיפגעי? הרי זה קורה לנו בלאו הכי כל החיים ואנחנו ממשיכים לחיות מנוסים, רגישים ומפותחים יותר...שיקול הדעת/לב הוא שלך

למעלה