עזרה בפירוש

webrain

New member
עזרה בפירוש

איזה מישהו שאני מדבר איתו הרבה זמן נפגשנו פעם בקשר ידידותי ואחרי זה הוא החליט לנתק כל קשר איתי לא הכי ברור לי עדיין למה פתיחה 5 קלפים מדוע - 10 מוטות X - קיסר החליט לנתק קשר - 2 מטבעות איתי - כוח סיכום - אס מטבעות המדוע - קרה בנינו קריסה או קרע X - קיסר לא הכי ברור לי החליט לנתק קשר - 2 מטבעות- האם הוא עדיין מתלבט לגבי זה? איתי - כוח - הפעלתי עליו לחץ מסוים אולי שפגע בו? סיכום - אס מטבעות אשמח להשלמת התמונה תודה

kikona126

New member
מנסה

רק שימי לב שהשאלה היא כלפיו, אני לא נוהגת לפרוס על אנשים אחרים אלא אם כן הם מאשרים זאת... מדוע - 10 מוטות - עומס X - קיסר - מחליט וקובע החליט לנתק קשר - 2 מטבעות - משחק בין 2 אפשרויות איתי - כוח - חשיבה לטווח הארוך סיכום - אס מטבעות - בטחון ניראה שהוא עשה את הצעד הזה מבטחון ואמונה במה שהוא עושה. לפי מה ההבנה שלי הקשר נותק עקב עומס שהיה עליו כניראה ובגלל והוא ניסה להשקיע בשני דברים בו זמנית (את אחת מהם) לאחר מחשבה והסתכלות לעתיד הוא החליט שכרגע לא מתאים לו קשר.

נדמה לי ש-X לא קיבל את מה שהוא רצה מהקשר

בן אדם קשה ולא ממש מתחשב (היה יכול לתת לך סיבה בכל זאת) 2 המטבעות מרגיש לי שהוא לא קיבל את מה שהוא רצה מהקשר, ובסוף נמאס לו לחכות אתה מתואר ע"י הכוח, יותר רוחני ומאוזן, יתכן כי החזקת את עצמך בצורה מסויימת בקשר הזה, אולי נמנעת מלתת משהו אס המטבעות - קלף מסכם מראה עוד אלמנט שלא כוסה בשאר העמדות, נדמה לי כי הבחור קיבל איזושהי הזדמנות אחרת שלקחה אותו מהקשר שלכם......

למעלה