עזרה בפירוש

עזרה בפירוש ../images/Emo92.gif

אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המסר בנושא זה ביקשתי מסר לגבי אפשרותי להתקבל ללימודי MCSA (טכנאי רשתות של מיקרוסופט), וקבלתי: 1. מלך המטות קלף חזק של ביטחון והצלחה בפעילות יזומה 2. נסיך המטבעות קלף מעולה ללימודים 3. חמש גביעים מה בדיוק אמור לבאס פה? התוצאה הסופית? שאלתי: למה 5 הגביעים? 1. שמונה המטבעות קלף עבודה והשקעה 2. חמש החרבות סיום על טון שלילי? 3. שמונה הגביעים עזיבה של דבר שלא מספק והליכה לכיוון אחר שאלתי: למה 5 החרבות? 1. הכוהנת הגדולה הקול הפנימי, ידע רחב, בינה (?) 2. שש המטבעות קבלת סיוע ממקור כלשהו, או רווחים מדודים (?) 3. גלגל המזל רוחות השינוי היתכן שאם אלך לכיוון לימודי זה, בשלב מסוים אני יעשה חושבים מחדש בעקבות הכנסה ממקור אחר, ויחליט לעזוב באמצע ולשנות כיוון?
בתודה
נתנאל

בוקר של אור נתנאל ../images/Emo140.gif

אתה כותב שביקשת מסר לגבי הלימודים אבל אתה מראה שלושה קלפים ולא אחד. איזו פריסה ביצעת ? ובכל זאת אני אתייחס למה שכתבת - =================== 1. מלך המטות קלף חזק של ביטחון והצלחה בפעילות יזומה 2. נסיך המטבעות קלף מעולה ללימודים 3. חמש גביעים מה בדיוק אמור לבאס פה? התוצאה הסופית? אכן מלך המטות הוא קלף חזק של ביטחון וגם הצלחה ובנוסף הוא מציג גם כמו "קוצים בישבן". אדם מלא באש ובאנרגיה שלא תמיד יכול לשבת בשקט ובנחת לאורך זמן. נער המטבעות הוא קלף מעולה אכן אבל הוא קלף של התחלה ולאו דווקא משהו מבוסס לאורך זמן. חמישה גביעים ? נראה לי מתייחס לשני ההיבטים הפחות חזקים של שני הקלפים הקודמים בפריסה (ושוב... איזו פריסה זו?) =================== שאלתי: למה 5 הגביעים? 1. שמונה המטבעות קלף עבודה והשקעה 2. חמש החרבות סיום על טון שלילי? 3. שמונה הגביעים עזיבה של דבר שלא מספק והליכה לכיוון אחר אז למה חמישה גביעים ? ראשית מוציאים קלף הבהרה אחד ולא שלושה... ובכל זאת - חמישה גביעים כי אתה עלול להתבאס/להיכשל אם לא תשקיע בעבודה קשה של 8 מטבעות ואם לא תרים ידיים קרי חמש חרבות ואם לא תחליט לעזוב באמצע קרי שמונה גביעים. ================================= שאלתי: למה 5 החרבות? 1. הכוהנת הגדולה הקול הפנימי, ידע רחב, בינה (?) 2. שש המטבעות קבלת סיוע ממקור כלשהו, או רווחים מדודים (?) 3. גלגל המזל רוחות השינוי למה 5 חרבות... שוב לקלף הבהרה מוציאים אחד ולא שלושה. שלושה הקלפים שהוצאת נותנים רושם מסוים כביכול הלימודים הללו אינם מתאימים לך במיוחד וכי אתה זקוק לקבלת עזרה קרי 6 מטבעות, למשל מורה פרטי ו/או הכוונה ללימודים וכיו"ב ומכאן גלגל המזל יביא את השינוי המבורך. ========================== היתכן שאם אלך לכיוון לימודי זה, בשלב מסוים אני יעשה חושבים מחדש בעקבות הכנסה ממקור אחר, ויחליט לעזוב באמצע ולשנות כיוון? ייתכן :)

תודה לך הילה ../images/Emo20.gif

לגבי הפריסה, מדובר בפריסת מסר בשלוש, פריסה פתוחה. אותה פריסה שמשתמשים בפורום שואלים את הקלפים. התיאורים שלך מדהימים
בהיכרותי את עצמי זה סיטואציה בהחלט אפשרית, יש לי בעיה קלינית (מוכרת) של רגשות לא יציבים, ולאחר ששלחתי את ההודעה עוד שאלתי שאלה נוספת לגבי למה מסתמן שאנשור מהלימודים, וקיבלתי *נסיך המטות - הירח - הנזיר*. אני יכול לראות איך סיטואציה שכזו יכולה להתפתח. אגב, מחשבה נוספת שחשבתי כי הביטוח הלאומי מממן לי את הלימודים (דרך שיקום) - אולי קלף שש המטבעות בא לתאר אישור של הביטוח לאומי לאפשר לי להחליף כיוון? מעניין... בכל מקרה לא נראה לי שאני אלך לכיוון הזה עכשיו
תודה על הסיוע האדיב
נתנאל

שמחתי לעזור :)

לא מכירה פריסה פתוחה בשלושה קלפים. מכירה פריסה ללא מבנה כביכול בחמישה קלפים אבל גם לה הצמדתי עמדות :) הפירוש של 6 מטבעות עם ביטוח לאומי בהחלט בא בחשבון.

למעלה