עזרה בפירוש

עזרה בפירוש../images/Emo20.gif

היי, אני נמצאת במערכת יחסים שרק החלה בחודש האחרון, אבל מבחינתי אני מרגישה שזה לא זה. אני חושבת שבן זוגי מרגיש בדיוק את ההיפך... אני מתלבטת כיצד לומר לו שאני רוצה לסיים את הקשר מבלי לפגוע בו. פרסתי SOS וזה מה שיצא- חוסם- 3 חרבות כיוון- הקיסר תומך- 4 מטות ניסיתי להתחיל לפרש לעצמי- די ברור לי ש3 חרבות במיקום ה"חוסם" אומר שאני מפחדת לפגוע בו. אבל לא כ"כ מסתדר לי הקיסר ב"כיוון", ו-4 מטות ב"תומך" גם נראה לי קצת תלוש. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את הפריסה עבורי קצת יותר. תודה מראש ולילה טוב

לדעתי הפריסה ממש מציגה את המצב

אותו את מספרת. אני לא כל כך מבינה את פריסת ה- SOS ובכל זאת נראה לי כפי שכתבת ש- 3 חרבות מציג את הענין שאת חוששת לפגוע בו ו/או שאולי את מרגישה שאת תפספתי משהו אם תיפרדי ממנו. הכיוון - הקיסר. אולי מדובר על הכיוון של הקשר ? שהוא יכול להיות יציב וטוב במיוחד מה גם שתומך בו 4 מטות. כאמור... אני לא מכירה כל כך טוב את הפריסה הזו ולא משתמשת בה כך שאני מתקשה לתת פירוש עד הסוף. אגב... אתם רק חודש ביחד למה צריך להתלבט כל כך בענין של לסיים את הקשר ויתרה מכך, לשאול את הקלפים על כך ? לטעמי לא צריך כל דבר ודבר לשאול את הקלפים. אגב מס' 2 אם כבר הייתי שואלת לאור הקלפים בפריסה זו, האם בכלל כדאי לך לסיים את הקשר הזה :)

למעלה