../images/Emo8.gifמישהו אמר קריאת S.O.S?
היי, כיוון ששאלת שאלת מסר, יש לנסות להבין מהקלפים היכן הבעיה - ולא היכן אין בעיה. בד"כ אנו רואים את הצדדים החיוביים של הקלפים, אולם בקריאות מסר כגון זו ("למה הדברים בחיי הם כאלו...") צריך, לדעתי, לחפש את המסר, את הבעיה ולא את הכיוון החיובי לו אנו רגילים לרוב. לכן אני רואה כך את הקריאה: הקלף המרכזי,
קלף הכיוון, הנו קלף מייג'ור. כשאני נפגש בשאלת מסר בקלף מייג'ור, אני מנסה להבין מה הפוטנציאל שלו ומדוע במקרה זה הוא לא מתממש. הקיסרית הוא קלף נפלא העוסק בפוריות ונשיות זהו קלף של שפע ויש הרבה מה להגיד עליו. כל זה טוב, אולם כנראה שאת לא שם, אחרת לא היית צריכה לשאול. לכן, אני אנסה לבדוק מדוע קלף הקיסרית לא מצליח להתממש. הקלף אכן מתקשה להתממש בעולם החומר, ז"א הדברים הנפלאים אותם אמרנו, הקיימים כפוטנציאל בך, לא מצליחים למצוא ביטוי בעולם במציאות כיוון שאת לא מממשת את אנרגיית הנשיות שלך. קלף הקיסרית רוצה לומר (וסליחה על הבוטות) לך להיות יותר אוהבת, נותנת, נדיבה ולא לשכוח את הצד הנשי שבך. עכשיו, אני לא הולך לתת לך שיעור בנשיות, בשביל זה יש קורסים העוסקים במעגלי נשים, אבל האישה שבך, חייבת לצאת החוצה את חייבת לתת לה ביטוי. במראה, באיפור, בלבוש, בהרגשה. כשאת יוצאת מהבית את צריכה להיות במצב בו את מסתכלת על המראה ולהגיד לעצמך: “Damn I’m good”. את צריכה לאהוב את האישה שבך, לטפח אותה. אז תתחיל מערכת היחסים שלך להיות יציבה. כדי שתהיה לך מערכת יחסים, את צריכה לתת לאשה שבך לצאת החוצה. זה מתחיל מבפנים. את אביר המטות אני רואה אחרת. אביר המטות ככל האבירים, ממתין לאירוע או להזדמנות. במקרה זה הוא ממתין לאירוע שידליק אותו. זה נראה כאילו את מחכה למשהו, אבל המשהו הזה לא יגיע ללא התערבות שלך. ההתעוררות לא קשורה לאירועים חיצוניים, אז... אל תמתיני, תפרצי קדימה, "תידלקי", תשתחררי ותני לאש שבך לצאת. דרך אגב, כאשר אביר המטות ישתחרר וינצל את ההזדמנות העומדות בפניו הוא יהפוך להיות אס המטות, כך שיש לך למה לצפות. 8 מטבעות מראה שהקשר מתפתח באופן איטי וטוב שכך. קלפי ה- 8 עוסקים במעבר בין שלבים בחיים. כל אחד מהם הנו מסר המראה כיצד ניתן לעשות זאת (כן.., גם 8 חרבות, שאינו מצליח כיוון שהוא אינו מסוגל להיות "קר" ולהשתמש בהיגיון). במקרה שלך המסר הוא: אל תמהרי להסיק מסקנות. מערכת היחסים, כתהליך וכמקרה ספציפי (זה), הנה איטית כיוון שזה מה שאת. זה לא אמור להשתנות, אלא עלייך להבין כי זהו תהליך שלוקח זמן. ככלל נראה לי שאת עוברת תהליך עם עצמך, משהו בך מבשיל ואת צריכה להיות סבלנית. אני מקווה שעזרתי,
שגיא