עזרה בפירוש שאלה

yomo3

New member
עזרה בפירוש שאלה

שאלתי 2 שאלות-למה אני לא במע' יחסים יציבה ? תשובה-קלף אמצעי-הקיסרית,מצד ימין אביר המטות,מצד שמאל 8 מטבעות שאלה 2-למה X לבד? תשובה-קלף אמצעי 7 חרבות מצד ימין 8 חרבות ומצד שמאל 2 גביעים אלא קריאות SOS אשמח לקבל פירושים המון תודה

שלום לך

אני באופן אישי לא מכירה את קריאות SOS - מה הן העמדות ? בכל אופן את מוזמנת לנסות ולהעלות את הפירוש שלך ונשמח לסייע ולהרחיב.

yomo3

New member
הילה הי

קריאת SOS היא קריאה שהקלף האמצעי בה הוא התשובה ושני הקלפים הצדדיים תומכים בתשובה (אם הם חיוביים) או חוסמים (אם הם שליליים) אשמח אם תוכלי לפרש לי את התשובות שיצאו לי

תודה.

כיוון שהפורום שלנו בראש ובראשונה הוא פורום לימודי, אני מזמינה אותך לנסות ולכתוב את הפירוש שלך. מה את מבינה מהקלפים, מהפריסה עצמה.

yomo3

New member
הי הילה

אני מבינה מהפריסה שאולי יש לי בעיה בנתינה ובעשייה,יש המון הזדמנויות והכל מהיר וקצר,אני מתאמצת הרבה עבור כאלה שלא ממש שם אשמח לקבל זויות נוספות המון תודה לך

yomo3

New member
הי הילה

הקיסרית היא סמל הנשיות וקלף של נתינה,או שאני בנתינה גבוהה ורוצה מהר מידי הכל,או שזה מעיד על חוסר בנתינה ,אביר המטות מייצג שינויים והזדמנויות וקלף 8 מטבעות מייצג עבודה קשה ומאומצת ללא תוצאות לכן הגעתי למסקנה שיש לי הזדמנויות שאני לא ממש מנצלת ושאולי אני עובדת קשה על גברים שלא ממש מעוניינים אשמח לשמוע פירוש שלך וזויות נוספות

הקיסרית היא גם פרימדונה לא קטנה

:) לא נותנת מעצמה אלא דווקא רוצה לקבל ולהתפנק כמה שיותר. אני לא מכירה את הפריסה הזו, מסתכלת על העמדות, מסתכלת על הקלפים ולא כל כך מצליחה להבין. מאין הפריסה הזו ? אביר המטות מסמל את האנרגיה, ההתלהבות, השמחה ועוד... 8 מטבעות מסמל שגרה מסוימת, עבודה קשה ומאומצת שמביאה לתוצאות בסופו של דבר ואולי כאן בעצם הבעיה. את מתחילה בהתלהבות רבה, ואז רוצה בעצם לקבל ולא משקיעה (8 מטבעות כחוסם). מקווה שעזרתי.

פריסת SOS

מהאתר של שגיא מנדלבוים, אחלא פריסה למתלמדים, הגעתי לזה כמובן דרך האתר של אורי רז. הנה הקישור.

אני אנסה לעזור.

"אביר המטות", קיסרית, 8 מטבעות. אביר המטות מסמל קושי בריסון עצמי של הדחפים שלך, יכול להיות שאת מתמסרת מהר מידי. (אולי במין) "קיסרית" יש בך צורך עז להיות אוהבת ונאהבת. "8 מטבעות" מסמל כי זה שיעור שאת צריכה לעבור כדי ללמוד. שיעור בריסון עצמי, באהבה, ובתשוקה. באהבה לך מיקי

yomo3

New member
הי מיקי

אני פחות מתחברת להתמסרות מיידית במין,כי אני לא מתמסרת מהר במין אבל כשאני נקשרת אז אני באמת מאוד להוטה תודה על עזרתך

sagie.m

New member
../images/Emo8.gifמישהו אמר קריאת S.O.S?

היי, כיוון ששאלת שאלת מסר, יש לנסות להבין מהקלפים היכן הבעיה - ולא היכן אין בעיה. בד"כ אנו רואים את הצדדים החיוביים של הקלפים, אולם בקריאות מסר כגון זו ("למה הדברים בחיי הם כאלו...") צריך, לדעתי, לחפש את המסר, את הבעיה ולא את הכיוון החיובי לו אנו רגילים לרוב. לכן אני רואה כך את הקריאה: הקלף המרכזי, קלף הכיוון, הנו קלף מייג'ור. כשאני נפגש בשאלת מסר בקלף מייג'ור, אני מנסה להבין מה הפוטנציאל שלו ומדוע במקרה זה הוא לא מתממש. הקיסרית הוא קלף נפלא העוסק בפוריות ונשיות זהו קלף של שפע ויש הרבה מה להגיד עליו. כל זה טוב, אולם כנראה שאת לא שם, אחרת לא היית צריכה לשאול. לכן, אני אנסה לבדוק מדוע קלף הקיסרית לא מצליח להתממש. הקלף אכן מתקשה להתממש בעולם החומר, ז"א הדברים הנפלאים אותם אמרנו, הקיימים כפוטנציאל בך, לא מצליחים למצוא ביטוי בעולם במציאות כיוון שאת לא מממשת את אנרגיית הנשיות שלך. קלף הקיסרית רוצה לומר (וסליחה על הבוטות) לך להיות יותר אוהבת, נותנת, נדיבה ולא לשכוח את הצד הנשי שבך. עכשיו, אני לא הולך לתת לך שיעור בנשיות, בשביל זה יש קורסים העוסקים במעגלי נשים, אבל האישה שבך, חייבת לצאת החוצה את חייבת לתת לה ביטוי. במראה, באיפור, בלבוש, בהרגשה. כשאת יוצאת מהבית את צריכה להיות במצב בו את מסתכלת על המראה ולהגיד לעצמך: “Damn I’m good”. את צריכה לאהוב את האישה שבך, לטפח אותה. אז תתחיל מערכת היחסים שלך להיות יציבה. כדי שתהיה לך מערכת יחסים, את צריכה לתת לאשה שבך לצאת החוצה. זה מתחיל מבפנים. את אביר המטות אני רואה אחרת. אביר המטות ככל האבירים, ממתין לאירוע או להזדמנות. במקרה זה הוא ממתין לאירוע שידליק אותו. זה נראה כאילו את מחכה למשהו, אבל המשהו הזה לא יגיע ללא התערבות שלך. ההתעוררות לא קשורה לאירועים חיצוניים, אז... אל תמתיני, תפרצי קדימה, "תידלקי", תשתחררי ותני לאש שבך לצאת. דרך אגב, כאשר אביר המטות ישתחרר וינצל את ההזדמנות העומדות בפניו הוא יהפוך להיות אס המטות, כך שיש לך למה לצפות. 8 מטבעות מראה שהקשר מתפתח באופן איטי וטוב שכך. קלפי ה- 8 עוסקים במעבר בין שלבים בחיים. כל אחד מהם הנו מסר המראה כיצד ניתן לעשות זאת (כן.., גם 8 חרבות, שאינו מצליח כיוון שהוא אינו מסוגל להיות "קר" ולהשתמש בהיגיון). במקרה שלך המסר הוא: אל תמהרי להסיק מסקנות. מערכת היחסים, כתהליך וכמקרה ספציפי (זה), הנה איטית כיוון שזה מה שאת. זה לא אמור להשתנות, אלא עלייך להבין כי זהו תהליך שלוקח זמן. ככלל נראה לי שאת עוברת תהליך עם עצמך, משהו בך מבשיל ואת צריכה להיות סבלנית. אני מקווה שעזרתי, שגיא

yomo3

New member
שגיא המון תודה

מאחר שאני תלמידה שלך שעוד היום תראה.....(בקורס מתקדמים) נצטרך להרחיב את קלף הקיסרית (כי אני מאוד נשית....)

שגיא בקר טוב

ללא קשר לפרוש הספציפי של השואלת, היה נחמד ומעניין לקרוא את הפרוש שלך שנותן אור על מה שכולנו כנשים יודעות מן הסתם, אבל כשיש "זרקור" על הדברים, נוצר רצון למשהו כמו "רענון נהלים בחיים". תודה לך ויום טוב. אביב.

שגיא, האם תוכל בבקשה להסביר לנו

יותר על פריסה זו באופן כללי ? לאלו שאלות היא נכונה, האם תוחמים בזמן וכיו"ב ? תודה על הפירוש שלך כאן, תענוג לקרוא אותך :)

sagie.m

New member
קריאת s.o.s - הוראות ההפעלה !

היי אסנת ושלום לכולם, להלן כמה מילים על הקריאה: הקדמה: קריאת ה- אס.או.אס היא הקריאה הראשונה שלמדתי. לימדה אותי את הקריאה הזו המורה שלי, לורן, כך שיש לה ערך סנטימנטאלי עבורי. הקריאה היא פשוטה והיא עוסקת בשאלות של "כן" ו"לא" ובשל כך היא מאד ברורה. ככל שעובר הזמן, כך אני לומד יותר ויותר להעריך את הקריאה הזו ובמיוחד לאור העובדה שניתן גם לשאול שאלות פתוחות כגון: "מדוע אני...", "מה המסר עבור...", "מה אני צריך ללמוד..." כיום זו הקריאה כמעט היחידה בה אני משתמש כיוון שהיא נותנת לי מענה לכל שאלה. הוראות הפעלה: קריאת אס.או.אס הנה קריאה בת 3 קלפים. לאחר שמגדירים את השאלה (ועדיף בשלב ראשון להתמקד בקריאות של "כן" או "לא" בלבד), מערבבים את הקלפים ולבסוף חוצים לשניים. מלמעלה מוצאים 3 קלפים מימין לשמאל (כמו שכותבים) וחלוקת התשובה היא כזו: הקלף האמצעי הוא הקלף המרכזי, החשוב המסכם את התשובה בדרך של "כן" או "לא". יחד עם זאת, למיקום הקלף האמצעי יש משמעות נוספת, רחבה ועמוקה יותר הדומה למשמעות הקלף הראשון בקריאה הקלטית: הוא מייצג את הכיוון אליו הולך השואל שעמו הוא צריך להשלים לטוב או לרע. אז לפני ש"רצים" קדימה עם התשובה בואו נתעכב עליו מעט. הקלף מראה לנו לאן השואל צריך להגיע, מה אמור להתרחש בחייו. בזמן ההסבר לשואל כדאי להשתמש במונחים הבאים כדי להסביר את הכיוון: "...בתקופה הקרובה (שהוגדרה) את/ה הולך לכיוון של..." פעמים רבות הקריאה הופכת להיות קריאה של מסר ולא קריאת כן ולא וכן אולי כדאי לשנות את הניסוח ולהגיד מהו כמו: "...אני רואה שהקלפים רוצים להעביר לך מסר שהנו כי בתקופה (שהוגדרה) אתה צריך להבין כי..". "תפקידם" של שני הקלפים האחרים הוא להראות לנו את הגורמים המתנגדים או התומכים בכיוון זה. איך יודעים איזה הקלף תומך או חוסם? התשובה: לפי הקלפים שיצאו. קלפים "חיוביים" יהיו תומכים, וקלפים "שליליים" יהיו החוסמים. יכולים להיות שני חוסמים או שני תומכים והכל תלוי בקלף ובשאלה. ישנם קלפים שיכולים להיות תומכים עבור שאלה אחת וחוסמים לשאלה אחרת. לדוגמא: קלף מלך המטבעות (מזל גדי) יכול להיות תומך לשאלה בנושא קריירה, אבל חוסם בשאלה העוסקת בזוגיות. עכשיו עושים שקלול ובודקים: האם הקלף המרכזי יכול להוציא לפועל את הכיוון אליו השואל הולך (האם יש יותר מידי התנגדות). אם יש התנגדות – מאיזה סוג ומה עוצמתה. אם יש עזרה – מאיזה סוג ומה עוצמתה. והנה לכם התשובה. בהצלחה, שגיא

לגבי 8 מטבעות כתוצאה../images/Emo45.gif

יום -טוב, האם 8 מטבעות כתוצאה שהעולם מימין ונסיך המטבעות משמאל , זו עבודה שתביא תוצאות ? אם מדובר בקריירה למשל? אודה לתשובתך, בברכה אודה ליה

sagie.m

New member
8 מטבע.-יהיו תוצאות, אבל צריך לעבוד

היי ליה, קשה לי לתת לך תשובה, כיוון שלא ממש הבנתי לא את השאלה ולא את הבעיה. לכן, אסביר את הקלפים באופן כללי ותצטרכי "להתאים" את הפרושים לשאלה שנשאלה: אפשר בהחלט להגיד שקלף 8 מטבעות יביא לתוצאות, אולם הדבר תלוי במידת ההשקעה שאת מוכנה לתת. הקלף מראה כי עבודה קשה, גם ללא תוצאות מיידיות תניב הצלחה בטווח הרחוק. נסיך המטבעות הוא קלף בעל זיקה מאד גדולה למקרים של שאלות הקשורות לעבודה. הוא מדבר על הגישה ל מזל בתולה לעבודה. מזל בתולה אוהב לתת שירות. הוא מתפקד נפלא במסגרות מסודרות וצריך שהכול יהיה ברור, שיגידו לו מה לעשות. הוא לא אוהב לאלתר, ליזום, אלא מחפש שקט. הוא רוצה שהמשכורת שלו תגיע בזמן, שיהיה לו פינת עבודה קבועה וצריך בטחון. הוא תמיד יגיע בזמן, לא יאחר, בעל מוסר עבודה מאד גבוהה ותמיד ייצור סביבת עבודה חיובית לו ולשאר השותפים לחלל העבודה שלו. קלף העולם הוא קלף נפלא. הוא סוגר מעגלים ועוסק בשלמות. הקלף מראה כי את צריכה להיות במקום הנכון וכי הכול צריך להיות בסדר. אם את לא מרגישה כך, זהו סימן שהקלף, שהנו קלף מייג'ור, לא הצליח "לרדת" אל הקרקע. ז"א שאת יודעת שהכול צריך להיות בסדר, אבל עוד לא מצליחה לראות את זה קורה. כדי שזה יקרה את צריכה להשתחרר, לראות את הדברים בפרופורציה ולא לפחד. את לקראת הסוף – אז תעשי את הצעד הנוסף! בהצלחה, שגיא

למעלה