עזרה בפירוש קלף the devil.

עזרה בפירוש קלף the devil.

(למרות הבושה, אני רוצה להתייעץ) אני מנוי באתר היכרויות מסויים. רוב התכתובות מסתיימות כשאני שולח תמונה ומקבל תשובה "אתה לא הטעם שלי". התחלתי להרהר בעניין ולהתייעץ עם אתר שפותח און ליין בטארות. סוג : Rider Waite Tarot קלף אחד, ללא הפוך ומכל החפיסה. השאלה היתה : how do i look. התשובה היתה : the devil. הפירוש : "Being seduced by the material world and physical pleasures. Lust for and obsession with money and power. Living in fear, domination and bondage. Being caged by an overabundance of luxury. Discretion should be used in personal and business matters." מה זה אומר בדיוק? שאני מחפש יופי חיצוני? שאני מכוער ? רעיונות ?

אל תיקח את זה קשה../images/Emo190.gif

זה אומר שאתה סקסי לאללה ! אחלה קלף מן ההיבט החומרי והפיסי.

../images/Emo24.gif אחלה בחלה

לא הבנתי ... "אחלה קלף מן ההיבט..." זה אומר שהתשובה לשאלה היא שאני נראה טוב ? (בנוגע לאיך שהצד השני רואה אותי) (אחלה בלוג, ד"א)

הבט: השטן מייצג את כוח הפיתוי

את הנחש של גן העדן את הסקסאפיל עלי אדמות. הוא לא רע, אלא מושחת. בכל תחום הוא מסמל את הרובד הגשמי ביותר ולכן הוא נפלא לשאלות שעוסקות בפיסי [כלומר - אחלה תשובה כולל יופי וסקסאפיל]. אוקצור: זה אומר שאתה נראה מפתה וסקסי בעיני הצד השני.

קלף אחד לא מספיק לשאלה זו

לפי הקלף הזה, או שאתה סקסי (אלמנט הסקס בקלף) או שאתה מכוער/לא מטופח (אלמנט הצרות והבלגן שבא עם הקלף). מה שבטוח אתה שטחי
הכיוון המדויק הוא לפי הקלפים שמסביב...

שאלה מעניינת :)

אולי השטן בא לרמז לך שאתה מציג את עצמך כמי שמעונין בסטוצים ולאו דווקא במערכת יחסים רצינית.

למעלה