עזרה בפירוש (פריסת 3)

עזרה בפירוש (פריסת 3)

האם Y מפחד להפגע ממני? 1. נער המטות 2. 8 חרבות 3. 5 חרבות בראיה ראשונית הייתי אומרת שכן... הבעיה היא שאני אף פעם לא בטוחה כשאני שואלת על אחרים, אם הקלפים שיוצאים הם שלי או של מי ששאלתי עליו. נער המטות למשל נראה לי שייך לי: באמת פעם ראשונה בחיים שלי שאני לא יודעת מה לעשות ואיך להגיע לבנאדם. ושל מי החרבות פה? ה-8 (חוסר הגיון) זה שלי או שלו? וה-5? (מה שלא ייעשה יצא רע
) קצת רקע על הפריסות בנושא הזה: הקלפים אומרים לי כל הזמן (בשאלות שונות על הנושא) להתעקש ולהאבק, ושהכל יסתדר לי (המרכבה, 8 מטות, 6 מטות ועוד כמה כאלה שחוזרים על עצמם. היה גם 6 חרבות). מצד שני, פעם שניה שיוצאות לי 5 החרבות האלה. אז מה עם זה? *הבהרה: אני בטוחה לחלוטין שנושא השאלה יסתדר, אני סתם חסרת סבלנות. השאלות שלי פה מטרתן ללמוד להבין מה אני קוראת, במיוחד מבחינת מיקומים. אשמח לכל עזרה.

שאלת עליו, אז הכל מתאר את הנקודה שלו

לא יודע בדיוק מה הקשר שלכם, אבל בהחלט נראה שאת מפעילה חולשות באישיות שלו (5 חרבות) מה שעשוי להכביד ולהגביל את הקשר ביניכם (8 חרבות)

תודה רבה

הקשר בינינו רומנטי, אבל הולך לאט מאוד. לא איכפת לי ללכת בקצב שלו, וזה מה שאני עושה. אבל הקלפים דוחקים בי כל הזמן ליזום ולעשות. הם אומרים שהאחריות למימוש הקשר הזה היא שלי. רק שאני לא רוצה ללחוץ עליו. נו, גם ככה זה נראה שהוא מפחד ממני
(8 חרבות מבחינתי זו תשובה מובהקת לשאלתי - חוסר הגיון שמתבטא בפחד. זה מה שמאט את ההתקדמות של הקשר) ומה זה אומר שאני מפעילה חולשות באישיות שלו? (האישיות שלו מסובכת עם עצמו גם ככה, אני לא נכנסת לתהליכים של אחרים עם עצמם).

החבר צריך לטפל בתסבוכות הללו....

נער המטבעות מראה על השקעה ומחויבות לטווח הארוך, אבל 8 החרבות מראה על חוסר בהירות כלפי העתיד בהתאם למגבלות הפנימיות שלו הכורכות סביבו ומקשות על ההתמודדות בזוגיות. 5 החרבות מראה על חולשות פנימיות, אגו פגיע, חוסר ביטחון עצמי, אולי תחושה שאינו ראוי, נטייה להרים ידיים ולהתקפל במקום להתמודד. צריך לטפל בדברים הללו בשביל שיוכל לחיות חיים יותר מאוזנים ולמצוא את מקומו האמיתי לצידך. נער המטבעות מראה כי זהו אכן תהליך ארוך, אבל יהיה אפשר לראות את הפירות בסופו.

למעלה