עזרה בפירוש פריסה

ilontza

New member
עזרה בפירוש פריסות

ברוכים הנמצאים! עשיתי אתמול כמה פריסות, ואני אשמח לקבל עזרה בפירוש שתיים מהן..... הראשונה היא פריסת מערכות יחסים (מהאתר של אורי רז): קלף 1-כיצד השואל רואה את בן הזוג: התלוי קלף 2-כיצד בן הזוג רואה את השואל: המגדל קלף 3-מה השואל צריך:אביר מטות קלף 4-מה בן הזוג צריך: קיסרית קלף 5-מערכת היחיסם כעת:8 חרבות קלף 6-איך השואל רוצה שמערכת היחסים תראה:3 חרבות קלף 7-איך בן הזוג רוצה המערכת היחסים תראה:אס מטות והפריסה השניה היא פריסת שאלה על פי מילים. השאלה היא " מה יוסי מרגיש כלפי"? הקלפים: מה- נסיך מטות יוסי-10 מטות מרגיש-צדק כלפי-2 גביעים סיכום- אביר חרבות המון תודה מראש, זה ממש חשוב לי. תודה.

ilontza

New member
עזרה בפריסה

ברוכים הנמצאים! עשיתי אתמול כמה פריסות, ואני אשמח לקבל עזרה בפירוש שתיים מהן..... הראשונה היא פריסת מערכות יחסים (מהאתר של אורי רז): קלף 1-כיצד השואל רואה את בן הזוג: התלוי קלף 2-כיצד בן הזוג רואה את השואל: המגדל קלף 3-מה השואל צריך:אביר מטות קלף 4-מה בן הזוג צריך: קיסרית קלף 5-מערכת היחיסם כעת:8 חרבות קלף 6-איך השואל רוצה שמערכת היחסים תראה:3 חרבות קלף 7-איך בן הזוג רוצה המערכת היחסים תראה:אס מטות והפריסה השניה היא פריסת שאלה על פי מילים. השאלה היא " מה יוסי מרגיש כלפי"? הקלפים: מה- נסיך מטות יוסי-10 מטות מרגיש-צדק כלפי-2 גביעים סיכום- אביר חרבות המון תודה מראש, זה ממש חשוב לי. תודה.

ilontza

New member
עזרה בפירוש פריסה

שלןם לכל חברי הפורום היקרים! כמובן שוב אני עם שאלותיי המוזרות... עשיתי הבוקר פריסה על יחס של בנאדם מסוים כלפי. פריסת האדם כמובן, כמו תמיד...... זה מה שייצא: ראש (מחשבות)- 2 גביעים רגל שמאל (מניעים לא מודעים)- 3 מטבעות רגל ימין( מניעים מודעים)- 9 מטות יד שמאל (התנהגות לא מודעת)- צדק יד ימין (התנהגות מודעת)-7 גביעים לב(רגשות)-5 גביעים. אני תוהה כבר מס' שעות לגבי משמעות הפריסה הזו. האם 2 גביעים במחשבותיו של אדם מעידים על כך שהוא חושב שהוא מאוהב בשואל? מה אומר 5 גיביעם ברגשות? שהוא מרגיש שהקשר לא הצליח? אנא, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש וכמובן חג שממממחחחחח ושנה נהדרת שתהיה לכולם!!!! אהבה, שלום ואושר

בוקר של אור ilontza

הפורום שלנו הינו לימודי ואינו עוסק במתן פירוש אישי (לשם כך יש את פורום שואלים את הקלפים ושם ישמחו לעזור לך). את מוזמנת להעלות את הפירוש האישי שלך לפריסה/לקלפים ואנו נוכל לעזור לך להבין מעבר לכך. בברכת שנה טובה אסנת.

למעלה