עזרה בפירוש פריסה

• פותח הנושא olam
  • פורסם בתאריך

olam

New member
עזרה בפירוש פריסה

בפריסה שפתחתי על פי שאלה יצא כדלהלן: האם - 10 מטבעות גיא - 10 גביעים ואני - אס המוטות נחזור לקשר - הקוסם בחודש הקרוב - הנאהבים או בחודש שלאחריו - 6 גביעים רקע - עזבתי את בנזוגי לאחר שהבנו כי אנו במקומות שונים - אני רציתי לקדם את הקשר ולעבור לגור ביחד והוא הרגיש כי אינו בטוח מספיק בעצמו (בשנים האחרונות סבל ממשבר נפשי קשה ורק לאחרונה החל להתאושש) וברגשותיו כלפי ולכן אינו מוכן לצעד זה. לעזרתך אודה, כמוגם להצעות לפתיחות נוספות רלוונטיות למצבי הנוכחי

sharon30s

New member
שאלה מעניינת לכל המפרשים..

יש משהו שמטריד אותי בזמן האחרון והייתי רוצה לשאול אתכם: כאשר עולה בקשת פירוש פריסה כמעין הנ"ל, האם אתם מוציאים את הקלפים שיצאו ופורשים אותם כמו שנאמר או שפשוט אתם מסתמכים על הזיכרון שלכם לגבי איך כל קלף נראה ויודעים "לראות" מהזיכרון את הפריסה שהועלתה? האם יש צורך באמת בהוצאת הקלפים המתבקשים? האמת, עד היום עבדתי "מהראש", רק ממה שאני זוכרת איך שהקלפים נראים ונראה לי שזו הייתה טעות כי ככה לא מתחברים לפריסה ולא רואים את התמונה כולה. האם אני צודקת? שרון

scorpia

New member
באמת שאלה מעניינת...

אז כמובן, שמי שמכיר כבר טוב מאד את הקלפים וזוכר אותם, מאחר והשתמש בהם המון פעמים, לא נראה לי שהוא צריך להוציא את הקלפים מהחפיסה ולפרוס על פי מה שהשואל/ת פרס/ה... אדם שרק מתחיל ללמוד את הקלפים, לדעתי, זה רעיון לא רע להוציא את הקלפים ולהתחבר אליהם שהם מול המפרש. כל עוד אינך זוכרת או יודעת מה המסר מכל קלף, אין זה פסול בכלל להיעזר בקלפים ובמידע עליהם! כך לומדים הכי טוב!

scorpia

New member
עולם יפה...

יצאו לך כאלה קלפים יפים: 10 מטבעות: איחוד (חיובי), 10 גביעים: איחוד ואהבה, קשר רומנטי חזק ומאושר, אופטימיות (חיובי), אס המטות: התחלה חדשה בקשר עם כוון חדש לגמרי, הקוסם מעיד על הצלחה ואופטימיות (חיובי), הנאהבים:אני רואה בו כקשר אהבה בין השניים, עם תמימות, התחלה, דברים טובים וחיוביים (חיובי) והאחרון חביב: 6 גביעים המעיד על מפגש עם מישהו מהעבר (חיובי).... יקירתי, לי נראה שאין לך הרבה מה לדאוג, והקשר בינכם יחזור. כל הקלפים שהוצאת הנם חיוביים ולכן התשובה לשאלה שלך היא חיובית!!!! לדעתי, מספיק לשאול את הקלפים את השאלה ששאלת ולהוציא קלף אחד (מה שנותן תשובה מדוייקת יותר) - בשאלות שדורשות תשובה של כן או לא. שיהיה בהצלחה!

olam

New member
תודה רבה :)

נו, בהחלט שימחת אותי עם הפירוש הנעים והאופטימי. שאלה לי אלייך - אדם נוסף שבחן את הקלפים פירש אותם כסיומו של תהליך אצל גיא (10 מטבעות ו10 גביעים) שכרגע לא נראה לו המשך (הקונפליקט שבקלף האוהבים). הקוסם, לדעתו, מסמל לעיתים מידת מה של אחיזת עיניים, ואס המטות מסמל רצון שלי להתחלה חדשה אשר לה לא שותף בנזוגי (אה, לשעבר..). מה דעתך על גישה זו? תודה רבה וחג שמח

scorpia

New member
כל אחד עם הגישה שלו,

השאלה למה את מתחברת. בעיקרון קלף 10 מטבעות הוא קלף מאד אופטימי, המסמל איחוד, משפחתיות, יש שם 3 דורות!!!! קלף 10 גביעים, הוא קלף של 10 רגשות, שיא האופטימיות מבחינה רומנטית... לא יודעת איפה החוסר המשכיות?! הייתי רואה באס החרבות משהו שאת מתחילה לבד (חותכת משהו כדי להתחיל משהו חדש)ולא באס המטות. אני בכלל לא רואה פה סיום!!! כל הקלפים שלך חיוביים... אין סיבה לפסימיות!!! זו דעתי!

למעלה