עזרה בפירוש הפריסה
היי
עשיתי פריסה בין אישית לפוטנציאל זוגיות ביני לבין בחור מסויים.
יצא ככה:
צד השואל - עשר חרבות
הצד השני - מוות
מפריע\חוסם - הכוהנת הגדולה
עוזר\תומך - חמש חרבות
פוטנציאל הקשר - מרכבה
פירוש שלי:
הקלף שיצא לצד שלי, 10 חרבות, מראה שעברתי שיעור בנושא של הפריסה (וזה נכון) ונלמד לקח ועכשיו זה הזמן כן להתקדם קדימה ולקחת סיכון ולנסות.
מצידו, קלף המוות מראה שקשה לו להשתחרר מהעבר שלו ולהתקדם קדימה.
קלף הכוהנת הגדולה שמייצג את מה שמפריע מראה שוב את עניין השיעור שנלמד בנושא, הדברים לא ברורים ומאד בערפל וקיים פחד.
הקלף שמייצג את מה שתומך הוא חמש החרבות שמראה דווקא פוטנציאל גבוה והמטרה בסופו של דבר תושג, אבל שוב, עם עבודה קשה ויש שיעורים ולמידה בדרך. הקלף המסכם, המרכבה, מעביר את המסר לא לוותר על המטרה, שוב, העבודה קשה אבל יש לגיטימציה להשיג את אותה. בגדול. כן ולא לוותר על זה.
זה מה שאני מבינה מהפריסה.
מה דעתכם?
היי
עשיתי פריסה בין אישית לפוטנציאל זוגיות ביני לבין בחור מסויים.
יצא ככה:
צד השואל - עשר חרבות
הצד השני - מוות
מפריע\חוסם - הכוהנת הגדולה
עוזר\תומך - חמש חרבות
פוטנציאל הקשר - מרכבה
פירוש שלי:
הקלף שיצא לצד שלי, 10 חרבות, מראה שעברתי שיעור בנושא של הפריסה (וזה נכון) ונלמד לקח ועכשיו זה הזמן כן להתקדם קדימה ולקחת סיכון ולנסות.
מצידו, קלף המוות מראה שקשה לו להשתחרר מהעבר שלו ולהתקדם קדימה.
קלף הכוהנת הגדולה שמייצג את מה שמפריע מראה שוב את עניין השיעור שנלמד בנושא, הדברים לא ברורים ומאד בערפל וקיים פחד.
הקלף שמייצג את מה שתומך הוא חמש החרבות שמראה דווקא פוטנציאל גבוה והמטרה בסופו של דבר תושג, אבל שוב, עם עבודה קשה ויש שיעורים ולמידה בדרך. הקלף המסכם, המרכבה, מעביר את המסר לא לוותר על המטרה, שוב, העבודה קשה אבל יש לגיטימציה להשיג את אותה. בגדול. כן ולא לוותר על זה.
זה מה שאני מבינה מהפריסה.
מה דעתכם?