עזרה בפירוש הפריסה

CnY2

New member
עזרה בפירוש הפריסה

היי

עשיתי פריסה בין אישית לפוטנציאל זוגיות ביני לבין בחור מסויים.
יצא ככה:
צד השואל - עשר חרבות
הצד השני - מוות
מפריע\חוסם - הכוהנת הגדולה
עוזר\תומך - חמש חרבות
פוטנציאל הקשר - מרכבה

פירוש שלי:
הקלף שיצא לצד שלי, 10 חרבות, מראה שעברתי שיעור בנושא של הפריסה (וזה נכון) ונלמד לקח ועכשיו זה הזמן כן להתקדם קדימה ולקחת סיכון ולנסות.
מצידו, קלף המוות מראה שקשה לו להשתחרר מהעבר שלו ולהתקדם קדימה.
קלף הכוהנת הגדולה שמייצג את מה שמפריע מראה שוב את עניין השיעור שנלמד בנושא, הדברים לא ברורים ומאד בערפל וקיים פחד.
הקלף שמייצג את מה שתומך הוא חמש החרבות שמראה דווקא פוטנציאל גבוה והמטרה בסופו של דבר תושג, אבל שוב, עם עבודה קשה ויש שיעורים ולמידה בדרך. הקלף המסכם, המרכבה, מעביר את המסר לא לוותר על המטרה, שוב, העבודה קשה אבל יש לגיטימציה להשיג את אותה. בגדול. כן ולא לוותר על זה.
זה מה שאני מבינה מהפריסה.

מה דעתכם?

אוRנה

New member
ערב טוב לך, לפני שניכנס

לעומקי הפירוש - תני לנו מעט רקע
&nbsp

CnY2

New member
רקע:

בחור שאני מכירה ומעוניינת בו
אני כמעט בוודאות יכולה להגיד שקיים עניין גם מצידו
אנחנו מתעסקים באותו תחום (מוזיקאים), היה ניסיון לעשות חיבור מקצועי בעבר שלא עבד
בהרגשה שלי צריך להיות ויהיה חיבור מחדש
גם מקצועית וגם אישית
&nbsp
&nbsp

אוRנה

New member
כלומר-אין ביניכם שום קשר רומנטי?

אינני רואה שום עניין רומנטי אמיתי מצידו
יתכן ואינו פנוי (הכוהנת)
אבל...
הרצון העז שלך (5 החרבות) עשוי להניע את ה-מרכבה
נסי ליזום דייט כדי לבדוק אם הקשר מתפתח
גם אם תקבלי ממנו תשובה שלילית, או שהדייט יתקיים ולא יהיה מוצלח - עדיין תזכי בטעם מתוק של הצלחה מעצם כך שניסית לקדם את הנושא ולא ישבת והמתנת ללא מעש

שניי77

New member
שבוע טוב CnY2

נראה שהמשיכה ביניכם מגיעה פחות מהמקום הפיזי ויותר מהמיינד.
יש לך נטיה לראות דברים בצורה דרמטית אולי יתר על המידה ולראות את עצמך בתור "קדוש מעונה". בגלל זה גם השיעור שעברת היה לך קשה במיוחד. האם באמת למדת את הלקח? האם את כבר באמת יודעת לבחור נכון?
למרות מה שאת כותבת, נראה דווקא ששניכם אנשים שמסוגלים לקום מהעבר שלהם ולהתחיל מחדש.
אתם לא גלויים אחד עם השני, יש לך קושי להתמודד עם מצב של אי וודאות ואת מרגישה צורך לדעת "בדיוק" מה קורה איתכם.
אסור לך לשבת על הגדר או לתת לאחרים לקחת את ההחלטות שלך במקומך. את חייבת לקחת החלטה, מתוך הבנה של השיעור שעברת, וללכת עם זה עד הסוף בלי לעשות ויתורים.
בהצלחה!

רשף כשף

New member
הי

לדעתי הקלפים קוראים לך להכיר בהפסד (5 חרבות) ולא לבנות על מידע שאולי נסתר ממך וישנה את כל התמונה (הכהנת).
שניכם כרגע בתהליך סיום כל אחד בנפרד של קשר קודם (את 120 חרבות והוא המוות), לא נראה שלרגע זה תוכלי לקדם את הקשר הרומנטי או המקצועי ביניכם, וגם לא יהיה נכון לשזור בין השניים, כי זה יביא לתקיעות (המרכבה).
.
&nbsp

למעלה