עזרה בפיענוח פתיחה

enterprize

New member
עזרה בפיענוח פתיחה

שלום לכולם!

הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הפתיחה הבאה - ובעיקר בשאלה - האם עלי כרגע להמשיך בכיוון שאני נמצא בו או לנקוט פעולות כלשהן...

השאלה היתה: פתיחה כללית - איפה אני נמצא בחיי, מי אני ומה אני - מול מה אני עומד?

להלן הפתיחה:

1. בעד - הנזיר
2. נגד - הכהנת הגדולה
3. עבר - נסיך המטבעות
4. הווה - 4 גביעים
5. עתיד קרוב - 8 מטבעות
6. עתיד רחוק - אס מטות
7. השקפה - 8 מטות
8. סביבה - 6 חרבות.
9. חששות - הקיסר
10. פוטנציאל - הקוסם

תודה ולילה טוב

אלעד

נננ21

New member
היי אלעד

איזה כיף שהגעת אלינו

זהו פורום לימודי בו יהיה עליך לפרש מעט את הפריסה שלך, ומובן שתוכל להיעזר בנו. אין צורך בידע רב.

בכל מקרה-זו שאלה כ"כ גדולה, מורכבת וחסרת בהירות.
על כן, רשום בבקשה רקע לשאלתך:
מהם הדברים שברצונך להשיג?
אילו תשובות אתה מנסה למצוא?

נשמח לכוון אותך לשאלה מתאימה

חג שמח!

enterprize

New member
ביאור

אני עושה פתיחה כללית, כדי להבין תמונה כללית על מסע החיים של האדם, סוג של שאלת "מי אני" ו"מה אני" ללא פירוט מסויים. באופן כללי, אני חש מצב של דעיכה בחיים. ברקע הזוגי כאב גדול, מישהי שהייתי איתה בקשר ממושך של 6 שנים ונפרדנו לפני שנה, מצאה קשר חדש ואני נותרתי לבדי, בצד הקריירה אני מוצא את עצמי במקום שאני לא אוהב נבלע ומתחייב לתוכו ובעצם רוצה לצאת משם אך לא יודע לאן, בקיצור התחושה היא מעט חוסר אונים.

בהקשר הזה הפרישה:

1. בעד - נזיר - הסבל והטלטלות כולל הבדידות, שאני עובר הינן חלק מהליך של חיפוש פנימי והליך של קור פנימי.
2. נגד - הכהנת הגדולה - חשבתי על 2 אפשרויות פירוש - הראשונה היא שהתעסקות עם כל הנושא של מניעים נסתרים וחלקים נסתרים בנפש - כל זה פועל נגדי. אפשרות פירוש אחרת היא שיש סוד שפועל נגדי.
3. עבר - נסיך המטבעות - בשנים האחרונות בעיקר התעסקתי עם פרטים ולא עם התמונה הגדולה, לא חיפשתי אושר או דברים גדולים אלא בעיקר להעביר יום ועוד יום.
4. הווה - 4 גביעים - דחייה של דברים טובים, שאמורים להגיע , אך בשל תחושה פנימית אינם יכולים להתקבל.
5. עתיד קרוב - 8 מטבעות - העתיד צופן המשך עמל קשה ללא נשיאת פירות , כולל תסכול ושגרה אפורה.
6. עתיד רחוק - אס מטות - לאחר תקופה של חניכות ועמל יתחוללו כוחות חדשים שיניעו לפעולה ועשייה טובה מתוך מקום אמיתי.
7. השקפת עולם - 8 מטות - הרצון הוא שדברים יקרו מהר, שהכאב הזה יחלוף כבר והדברים שצריכים להילמד יילמדו.
8. סביבה - 6 חרבות - הסביבה חושבת שאני צריך חילוץ למשוך אותי מהנתיב.
9. חששות - קיסר - חשש מלקבל החלטות מעמדה גברית, מנוכרת, רציונאלית, המתעלמת מכאב וחרדות.
10. פוטנציאל - העניין נתון בידי ועלי לפעול, מתוך אמונה שכל פעולה שאעשה תקדם ותעשה רק טוב.

אלו המחשבות שעברו לי בראש....

אשמח לדעתכם

תודה

אלעד

רשף כשף

New member
הנזיר לעומת הכהנת הגדולה

קלף הנזיר שולח אותך למסע חיפוש עצמי, פנימי, וקורא לך להיות כן ואמיתי עם עצמך ולא לעשות לעצמך הנחות. ההמלצה הזו בדרך כלל מגיה למי שעושה לעצמו הנחות ומחפש פתרון קל במקום בו עליו לעבוד קשה.
קלף הנזיר קורא לך לחון באילו מקומות אתה "מרמה" את עצמך, או תולה את "האשמה" במה שקורה לך בסביבה, ובכך לא מוצא את הדרך לפתרון שצריכה לבוא משינוי בתוכך ולא בסובב אותך.

לעומת זאת, קלף הכהנת בעמדת הנגד, קורא לך ללכת כנגד התפיסה שיש דברים שנסתרים ממך. הדברים עומדים וגלויים מולך, ומי שמסתיר את העובדות מעצמך הוא אתה ולא כוח עליון. זה אתה שמסרב לראות את האחריות שלך ואת המקום שאתה יכול לפעול ולעשות כדי לצאת מהמצב שאותו אתה מגדיר כחוסר אונים.

הרצון שאתה מתאר לדברים שיקרו מהר וללא מאמץ (כפי שפירשת את קלף 8 מטות כמייצג אותך), מונע ממך להתאמץ לטווח הארוך בנושאים שפירטת שאתה תקשה בהם כיום (עבודה וזוגיות). עלייך להבין שאי כפתור אנטר" שלוחציםעליו וגורם לקלפים לעשות את העבודה השה במקומך. הקלפים מראים מה עלייך לעשות, כיצד עלייך לעשות זאת, אבל העשייה מוטלת עלייך, ולא על גורם חיצוני לך (כמו הבוס או ת הזוג).

החששות שלך בקלף הקיסר הם לקחת את השליטה לידיים שלך ואיתה את האחריות להשלכות מעשייך. זה גם מחזק את המסר של הקלפים האחרים שקוראים לך לעשות זאת למרות החשש. קלף הקוסם מצביע על כך שאתה יכול ומסוגל לצאת ממעגל הרחמים העצמיים ולעשות זאת למרות הכל.

בהצלחה!

enterprize

New member
דברים נוקבים. תודה

אני מבין מהקלפים שהפחד שלי הוא בעיקר מזמן ארוך ותסכול ללא פירות. השקעה שבסוף תתגלה כהחמצה. ומעבר לכך האם הכאב הנפשי הקשה שאני חווה גם ייעלם?

רשף כשף

New member
לדעתי הפחד שלך הוא ממאמץ

יותר נוח לך לראות את הסיבה לכשלונך או חוסר סיפוקך בגורמים שאינם תלויים בך, מכיוון שזה לא דורש מאמץ.
לפי הקלפים, אם תתאמץ, זה ישתלם לך לטווח הארוך. הבעיה היא שאתה מרים ידיים כבר בטווח הקצר. הכאב ה"נפשי" שאתה מתאר, לפי הקלפים הוא כאב בשרירי החשק
ולא בנפש. לא נראה שנפש שלך פגועה מכך.

בהצלחה!

נננ21

New member
במסגרת רחבה יותר

כשאדם עושה עבודה פנימית אינטנסיבית (עליה מצביע קלף הנזיר) הוא פשוט חייב לפעמים לעבור תקופה של בלבול ולהרגיש שדברים מתפרקים
אבל הרי הצמיחה הרוחנית מגיעה אך ורק מבפנים (הנזיר).
8 המטות מסמל את עוצמת הרצון שלך לגדול בכל ישותך

האתגר שלך אלעד טמון לא במידת הקושי, אלא במידת היכולת להרחיב את החזון! ...ולראות את התמונה הגדולה יותר של החיים שלך.
תמיד בתקופות משבר ההווה הוא לא מצב חיים שמח עבורנו, ואז אנו מושכים את עצמנו פנימה, לחלק העמוק של ההוויה, ולומדים שיעור חשוב.

הנזיר בעמדת הבעד ו-8 המטבעות בעתיד הקרוב מספרים שדרושה משמעת רבה ומודעות עצמית, אך בהדרגה תעשה מודע יותר לחוכמה ולזווית רחבה יותר של המציאות.דברים ילכו ויעשו קלים יותר ויותר.
והקוסם כקלף פוטנציאל, ממשיך ואומר שככל שתהיה מתואם עם עצמך, תהיה מסוגל ליצור את מה שאתה רוצה ביתר מהירות ושמחה (8 המטות)

רחליקה האחת

Member
מנהל
דע מאין באת ולאן אתה הולך

ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון.

האם נדרת נדר ולא קיימת?

כל טוב,

רחליקה

malhut

New member
באת מאין סוף ותשוב לאין סוף הינך נצח

את אשר תיזרע תיקצור סובב ישפיע על מסובב, חוק הקיום, פשט