עזרה בפיוניר 470- כתוביות

shay golan

New member
עזרה בפיוניר 470- כתוביות

קיבלתי היום את ה DVD החדש. נעשה לי שדרוג בחנות. צרבתי סרט (קיל ביל) ואת התרגום המתאים שלו, לפי כל ההוראות בעזרת תכנת ההמרה לSRT ותכנת MTK. הכנסתי את קובץ הסרט ואת קובץ התרגום לתקיה משותפת, נתתי לשנייהם את אותו שם וצרבתי. בכל זאת אני לא אואה תרגום כלל. האם זה בגלל שצרבתי אותם יחד בתוך תקיה? האם זה בגלל ששם התיקיה שונה?

shay golan

New member
ועוד משהו...

אין קשר לתקיה... צרבתי שוב את 2 הקבצים בלי תיקיה ועדיין לא רואים תרגום. מה יכולה להיות הסיבה?

ביפ בופ

New member
אולי......

אולי תוריד את העדכון מהאתר של החברה בארץ. כי אני חושב שהעידכון בחנות לא כולל את הקטע של הכתוביות.

ביפ בופ

New member
אולי......

אולי תוריד את העדכון מהאתר של החברה בארץ. כי אני חושב שהעידכון בחנות לא כולל את הקטע של הכתוביות.

לפי דעתי

או שנתת שם לא בדיוק אותו דבר לכיתוביות ולסרט (זה צריך להיות בדיוק אותו דבר אותיות גדולות וקטנות ונקודות ופסיקים), כדי להיות בטוחים עושים COPY ו PASTE משם הסרט לכיתוביות, כי לפעמים יש הבדל קטן שלא רואים בשביל מה תיקיות? הכל ברוט דירקטורי! אפילו כמה סרטים וכמה כיתוביות אם עדין אתה לא רואה יכול להיות שאתה לא מפעיל משהו נכון, תשאל בחנות

yosiyoge

New member
כאן יש מדריך טוב

1. איך לצרוב את הכיתוביות ( האחרון ברשימה ) 2.תוכנת המרה של הכיתוביות ( השני ברשימה ) 3. עדכון מתאים למכשיר הדי וי די ( הראשון ברשימה ) בהצלחה yosiyoge

yosiyoge

New member
הכתובת היא

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=26&orderby=dateD

shay golan

New member
OK גיליתי את הבעיה- עזרה!!!

כשאני ממיר את הכתוביות לSRT הכל בסדר אבל לאחר שאני מבצע את השינויים ב HEBMTK קובץ הכתוביות מתרוקן- כלומר הגודל שלו קטן מכ24-30 KB ל-0 KB מה יכולה להיות הבעיה?? תודה שוב

למעלה