עזרה בפאנפיק...!

S.Riddle

New member
אוי, נכון!

ליאת...... *צסתובבת לעבר ליאת בחיוך ערמומי* האם במקרה הבאת לי... מתנה? *שולפת רובה צייד ענקי* You better have.... -לירון שמכוונת רובה אל ליאת*

S.tal

New member
אני

אני חשבתי על גרים בגלל משחק המחשב שיש לי: גרים פנדנגו! משחק חמוד! למרות שלא הצלחתי לגמור אותו..., יש פה מישהו שהצליח לגמור אותו?!?!?! ובפסטיבל שם יש ליצן אומלל...... טל, t@l

אוי! זה משחק כזה חמוד!

לחברה שלי יש אותו והיא סיימה אותו... אבל... בעזרת צ`יטים מהאתר שלא... מאי. :p נ.ב. אאה! למה אני מעלה את ההודעה הענקית הזו למעלה אחרי שעזבו את הדיון הזה??

פגעסוס

Well-known member
סיימתי את המשחק

אבל זה היה כל כך מזמן שאני כבר לא זוכר אפילו מה היה בו... אני רק זוכר שממש לא אהבתי את השליטה בדמות.. GYXOIO

coolit

New member
תשובות:

פלר יכולה לשיר ולרקוד כמו ויליה, תלוי באיזה נסיבות היא עושה את זה, מה היא אמורה להשיג. ג`יני יכולה לשיר סתם איזה שיר, שיר פשוט, אבל היא חייבת לזייף, כזאת היא ג`יני! אבל כמובן תלוי מתי היא שרה. והשם הנבחר הוא: פוקי. או לחילופין: בוקי/פוקירלנד/ hapclown, או איך שלא אומרים ליצן באנגלית.

S.tal

New member
ליאת.......!

את תוכלי לשלוח לאי מייל שלי את מה שבינתיים כתבת בפאנפיק שלך?! פלייייייייייייז...........?! האי מייל שלי הוא: [email protected] טל, t@l

יש בעיה קטנה...

שהאימייל שלי דפוק, אז אני לא יכולה לשלוח הודעות-רק תגובות, ותגובות גם לא יכולות להיות עם קובץ...אם יש לך אייסיקיו, אודיגו או אם אס אן מסנג`ר, זה יהיה יותר טוב...את יכולה גם לבקש מלירון, למרות שעכשיו עדכנתי קצת את הפרק הראשון, כי השורות התבלבלו לי... -ליאת-

S.tal

New member
אין לי...

אין לי אייסיקיו ואת כל השאר... ומה זה המסנג`ר הזה? ואם לירון תוכל לשלוח לי אני מאוד אשמח...!!! טל, t@l

S.Riddle

New member
אה......

האמתי שגם אני לא בדיוק יודעת מה זה המסנג´ר הזה... אבל האס"ק שלי זה 104322541 והאודיגו שלי זה 2951111 למיש מתשחשק לדבר עם פסיכית מטורפת קוקו טרלללה על כל הראש .V. (חיוך זדוני.... לכו תבינו...) W

המסנג´ר הזה זה בעצם,

כמו הICQ כלומר, את יכולה לעשות לעצמך רשימת חברים ולדבר איתם בדיוק כמו בICQ רק שפה שם המשתמש שלך זה לא מספר, אלא האי-מייל שלך בהוטמייל (כמובן שיש גם יאהו! מייל...) s@me @ne

פוקי! ^^ *שמחה ומאושרת*

אני אוהבבבבבת את המילה הזו (שבינתיים היא חסרת משמעות, אבל רק תתנו לי קצת זמן לחשוב על זה...)... -ליאת-

coolit

New member
אני מכולם..

וכשכתבתי hapclown, התכוונתי שמח-ליצן, הפי קלאון

S.tal

New member
פוקי.....

פוקי זה שם לחיה כלשהי... (אני מכירה חתולה) או ליצור חמוד... אבל לא לליצן! טל, t@l

S.tal

New member
אולי השם......

פליבסטון?!?!?! מתאים לליצן?! או משהו בסיגנון?!סתם כרגע חשבתי על זה. טל, t@l

HarryPotterGirl

New member
קודם כל...

בהתחלה מגיע ההאלוווין אחר כך קריסטמס ואחר כך ולנטיינז דאי!

ועוד משהו-

מה הוויזלים&הרמיוני יכולים לקנות ליומולדת של הארי? אני תיכף מסיימת את הפרק השני שמלא בסצינות מטומטמות וסצינות קופצות והוא מוקדש לאורה^_~ אורה-אני באמת באמת חושבת שאת ממש מגעילה!!! ^_^ מיי סול מייט.... הסברים אחר כך... -ליאת-

רחלי!

New member
ok

1.אני רק יודעת שקיריסטמס זה בסוף דצמבר, וולנטיין זה ב-14 לפברואר. 2.סנייפ רוק\שר...אני רוצה לראות את זה! 3.אם את רוצה שיהיה לו שם מציאותי, תקראי לו צ`יפ. אם לא, תקראי לו היקופ(נקודה מעל ה-ו), פיפס, טינקי, צ`יפס, או משהו אחר בסגנון.

Lady_Voldemort

New member
טינקי?בת השטן!

כבר תקראי לו אלוהא או משהו.... וג`יני יתאים לה לשיר שיר ההוקי פוקי?אולי למה לא בעצם... הלורד מיצי שולט1

למעלה