אני חשבתי על גרים בגלל משחק המחשב שיש לי: גרים פנדנגו! משחק חמוד! למרות שלא הצלחתי לגמור אותו..., יש פה מישהו שהצליח לגמור אותו?!?!?! ובפסטיבל שם יש ליצן אומלל...... טל, t@l
פלר יכולה לשיר ולרקוד כמו ויליה, תלוי באיזה נסיבות היא עושה את זה, מה היא אמורה להשיג. ג`יני יכולה לשיר סתם איזה שיר, שיר פשוט, אבל היא חייבת לזייף, כזאת היא ג`יני! אבל כמובן תלוי מתי היא שרה. והשם הנבחר הוא: פוקי. או לחילופין: בוקי/פוקירלנד/ hapclown, או איך שלא אומרים ליצן באנגלית.
שהאימייל שלי דפוק, אז אני לא יכולה לשלוח הודעות-רק תגובות, ותגובות גם לא יכולות להיות עם קובץ...אם יש לך אייסיקיו, אודיגו או אם אס אן מסנג`ר, זה יהיה יותר טוב...את יכולה גם לבקש מלירון, למרות שעכשיו עדכנתי קצת את הפרק הראשון, כי השורות התבלבלו לי... -ליאת-
האמתי שגם אני לא בדיוק יודעת מה זה המסנג´ר הזה... אבל האס"ק שלי זה 104322541 והאודיגו שלי זה 2951111 למיש מתשחשק לדבר עם פסיכית מטורפת קוקו טרלללה על כל הראש .V. (חיוך זדוני.... לכו תבינו...) W
כמו הICQ כלומר, את יכולה לעשות לעצמך רשימת חברים ולדבר איתם בדיוק כמו בICQ רק שפה שם המשתמש שלך זה לא מספר, אלא האי-מייל שלך בהוטמייל (כמובן שיש גם יאהו! מייל...) s@me @ne
מה הוויזלים&הרמיוני יכולים לקנות ליומולדת של הארי? אני תיכף מסיימת את הפרק השני שמלא בסצינות מטומטמות וסצינות קופצות והוא מוקדש לאורה^_~ אורה-אני באמת באמת חושבת שאת ממש מגעילה!!! ^_^ מיי סול מייט.... הסברים אחר כך... -ליאת-
1.אני רק יודעת שקיריסטמס זה בסוף דצמבר, וולנטיין זה ב-14 לפברואר. 2.סנייפ רוק\שר...אני רוצה לראות את זה! 3.אם את רוצה שיהיה לו שם מציאותי, תקראי לו צ`יפ. אם לא, תקראי לו היקופ(נקודה מעל ה-ו), פיפס, טינקי, צ`יפס, או משהו אחר בסגנון.