עזרה בפאנפיק...!

שי!!!

New member
לא!

הלאווין באוקטובר-וזה בטוח. כריסמס בדצמבר-זה ידוע. (כריסמס מגביל לחנוכה למשל.) ולנטיין זה בפבואר-ב-14 לפבואר-אני זוכר כי יש לידידה שלי יומולדת בולנטיין-ואני גם זוכר שזה בפבואר מהשנה..

S.Riddle

New member
whatever......

טוב, נראה לי אני פורשת לדוקים. טא טא! -לירון-

Panther

New member
זה לא!

אם מתכוונים לפי הסדר בשנה, אז זה ולנטיינ`ז דיי (פברואר), אח``כ האלווין (אוקטובר), ואח``כ בסוף דצמבר כריסמס. זה שכריסמס פותח את השנה החדשה זה לא אומר שהוא ראשון. כריסמס חל כמה ימים לפני ה1 בינואר. אם רוצים לפי הסדר של שנת הלימודים אז זה האלווין, כריסמס וולנטיין.

טוב-

אני צריכה בסדר של שנת הלימודים-אז זה הלוואין, כריסטמס וולנטיינז בטוח? ותודה לכולם...=אהמ= -ליאת-

את טועה!

חג המולד הוא לא ב-1 בינואר! הרבה אנשים טועים בזה! הוא למעשה האחרון בשנה בגלל שהוא בסוף דצמבר(נראה לי ב-27...)! הסדר הנכון הוא וולנטיין דיי-ב14 בפברואר ואז הלואין שזה ב31 באוקטובר! s@me @ne

פגעסוס

Well-known member
אני לא כל כך מכיר חגים נוצריים אבל

אני כן יודע שאכן חג המולד הוא לא ה 1 בינואר. חד המולד נערך ביום בו נולד ישו. ה 1 בינואר זה התאריך בו הוא עבר ברית מילה (המידע נלקח מאתר טריוויה לפני שנה וקצת...) GYXOIO

היי ליאת...

שמענו (לפחות אני) רבות עליך... ברוכה השבה... מאי.:p נ.ב. את יודעת מה? אני זוכרת שרק באת לפה-אותי בטח לא זוכרים כי כמו שאמרתי הפורום (כאילו) חסם אותי אז כל מה שהספקתי לכתוב הוא ``היי אני מאי `` (תחת הכינוי צ`ו צ`אנג) וזהו... בכל מקרה, זה לא מעניין אתכם אז ביי...

חסמו?! אותך?! או, דה שיים! :(

מה זאת אומרת ``חסמו``? טובבב....עכשיו לא חוסמים או משהו, אני מקווה...המפפפ...זה היה מאד....בעל טעם, מה? -ליאת-

S.tal

New member
אולי....

אולי גרים או גרין זה שם טוב לליצן החצר?! זה אולי נשמע מפגר, אבל הוא מתאים לליצן... וגם לא הספקתי להגיד לך ברוכה השבה! כי רוב היום לא הייתי פה..., אז ברוכה השבה!!!!! טל, t@l

המפי

אולי אני אקח אות מכל שם שהציעו פה ואני אחבר שם? בלעעעעע..... ותודה ^^ -ליאת-

Vilia©

New member
וולקם מיי דיר!!

אוי אני נשמעת כמו הזקנים המפגרים האלה...באסה.. אז רוכה השבה שלנו מחו``ל...רנית לי מתנה? אם לא אני אהרוג אותך *שולפת את הסכין ומצחקקת וזדון* אז מה קורה? בכל מקרה אני חשבתי יותר על השם הונטיפאק או ברינפאק... שניהם חמודים לדעתי... בכל מקרה זאת הבחירה שלך *עדיין עם הסכין שלופה* טלי

אם אני לא טועה

יש כזה דמות באיזה תוכנית דבילית לילדים ששכחתי ת`שם שלה. (אני לא ראיתי אותה...)

coolit

New member
נקודות בצבעים.

זאת התוכנית הדבילית, והיא באמת דבילית, והם תאומים שלאחד קוראים המפטי ולאחד דמפטי. מאיפה אני יודעת? יש לי אח קטן, אתם יודעים..

coolit

New member
טוב, לי יש..

שתי אחיות גדולות, שני אחים גדולים, אני ואח שלי, הקטן. עשרים וארבע, עשרים ושלוש, עשרים וחצי, שבע עשרה וחצי, אחת עשרה (כמעט, בא` ראש השנה, האחות הבכורה שלי בכ``ט אלול, ואחותי השניה בה` תשרי.), שזאת אני, ואחי הקטן, תשע ושלושה חודשים. למה, זה מעניין מישהו?

העצלנית

New member
הביצה החמודה הזאת

מופיעה במקור בשירי אמא אווזה. וגם באליס בארץ הפלאות (או המראה) נדמה לי. ואגב זו תוכנית דבילית לחלוטין כן גם אני התברכתי באח קטן(שניים ליתר דיוק)

ואני...אהה...התקללתי בשניים...

רק שהם לא רואים סרטים מצוירים אלא עושים רעשים עם הגיימבוי הארור שלהם, מעצבנים אותי ומעיפים אותי מהמחשב כל הזמן!!! -ליאת-

S.Riddle

New member
לא לא לא!!!!

אל תקשיבו לה!!! האחים שלה הם האחים הכי מתוקים, פשושים ומתוקים שראיתי בכל חיי!!!! הם פשוט קושקושים שאין לי מילים לתאר אותם!!!

MadonnaFan

New member
חי פרוותו של סיריוס!!!

ביטוי מקורי אה? קיבלתי את הרעיון מזה שגרים הוא... כלב הרפאם הגדול שרובץ בבתי-קברות!!! איך את מעזה לקרוא לליצן גרים?! בושה, פשוט בושה, הנוער של היום זה משהו. @מעין@ Madonna is The Queen!!!

למעלה