עזרה בפאנפיק...!

עזרה בפאנפיק...!

כמה שאלות שאני צריכה שיענו לי עליהן מהרררר.... 1) מה בא לפני מה-הלוואין, קריסטמס, ולנטיינז דאי... 2) מה יכולים האנשים הבאים לשיר/לרקוד/כל דבר אחר העולה בראשכם: סנייפ פלר ג`יני 3) מה השם הטוב ביותר שאתם יכולים למצא לליצן חצר אומלל (שלא אומר מילה וחצי במהלך כל הסיפור חוץ מכמה *היק*ים, אבל אני רוכשת לו חיבה, הוא נורא חמוד ^^) ואם מישהו רוצה שאני אשלך את הפרק הראשון, שיודיע לי...המפפפ...זהו...סיונרה! -ליאת-

S.Riddle

New member
ניה ניה ניה ניה ניה *מוציאה לשון*

לי כבר יש את פרק 1 ולכם לא!!! בכל מיקרה, הנה עוד קצת עזרה: 1) אין לי מושג 2) לא יודעת 3) גזר!!!!!!! -לירון שנקעה את כף היד ועכשיו סובלת מכאבים חזקים במיוחד-

לא גזר!

גזר חמוד! ועכשיו, כשסיימתי את Men At Arms, אני מתחילה די לחשוב בגזר שמשום מה נקלע לחדר עם אנגואה...והיא היתה עם טוגה....לא תיארו את זה יותר מידי, בכל מקרה...וזו בטח רק אני והמוח המלוכלך שלי...למרות שכל הסימנים מצביעים על זה שלא....אהמ...וגזר הוא לא ליצן חצר!!! ברררר! אני מניחה שלא התכוונת אליו, אבל בכל זאת, זה לא יפה :( -ליאת-

red hot

New member
אצלי יש חשד לנקה ביד הלכתי לצילום

ועדיין אין תשובות

S.Riddle

New member
בעיקרון....

חשבתי על גזר בגלל שהוא באמת כזה ליצן מעורר רחמים *חוטפת מכות מליאת* *שורפת ספרים של עולם הדיסק* לעולם לא תגרמו לי לקרוא את זה! מוווהאהההההאההההההההה!!!!!! *צחוק סאדיסטי ומטורף*

למה לא?!?!

אני אפסיק לנג`ז לך לתמיד! באמת! -ליאת שמרוגזת מזה שויימס מתחתן עם סיביל ראמקין המטומטמת-

פגעסוס

Well-known member
היי ליאת...

קודם כל ברוכה השבה (-: הנה כמה שמות נחמדים: מיזרי, גלום (עם שורוק), באמר, דאונס, מיוט (גם עם שורוק), סמיילי (מאוד מקורי). אם מישהו לא מבין את המילים שמהם גזורים השמות אני אשמח להסביר...

חחח...

לא התכוונתי שהוא אומלל במובן עצוב אלא אומלל במובן של מעורר רחמים...בדרך השמחה יותר של המילה... -ליאת-

אני חושבת

שאני אשלב דאונס עם גלום...דאולום....גלאוס....אני אחשוב על זה.... -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
מה דעתך על...

גלאנס? זה מתאים לאחד שלא מדבר ורק צופה במתרחש...

שי!!!

New member
אני יודע!

הלאווין, אחרי זה כריסמס, אחרי זה ולנטיינ`ס די...

טעות!

כריסטמס, זה פתיחתה של השנה החדשה, בגלל זה זה ראשון... בקשר לשניים האחרים, אין לי מושג...

שי!!!

New member
זה לא סותר...

הסדר הוא כריסמס, ולנטיין והאלווין, ולכן אני לא טועה...

PopPy

New member
אני בטוחה שהתשובה היא

כריסטמס הלואין ולנטייז, ע``פ הקטע עם הקופידונים של לוקהרט בחדר הסודות בוולנטיינז :) |S| פופי |S|

PopPy

New member
אני בטוחה שהתשובה היא

כריסטמס הלואין ולנטייז, ע``פ הקטע עם הקופידוניםבחדר הסודות בוולנטיינז (ותודה ללוקהרט) :) |S| פופי |S|

למעלה