עזרה בעשיית סיאנס

kupid101

New member
עזרה בעשיית סיאנס

מ.... קניתי בריסטול לבן, ציירתי עליו את האותיות ככה: ----------------------------------------- כניסה יציאה כן לא א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ----------------------------------------- מ... יש כוס נר בכניסה נר ביציאה אני וחבר מחזיקים ידיים אומרים את המשפט "יעלו ויבואו כל הרוחות ויתנו לנו תשובות לכל השאלות" מחכים... וכלום לא קורה... מ... אולי המשפט שאמרנו לא טוב? איזה משפט אומרים ? כי אצל חבר שלי בבית עשינו את אותו הדבר ועבד לנו.. אז... חברה זה כמה שיותר מהר לענות כי אנחנו פה עם הלוח :)

ממ../images/Emo106.gif

הבעיה היא בסיאנס,שצריך לחכות הרבה עד שהרוח באה,צריך שהחדר יהיה סגור,חושך ולחכות ולהמתין.אני בסיאנס שעשיתי פעם גם חיכיתי המון זמן. בהצלחה.

kupid101

New member
חיכיתי שעה

ישבנו אחרי זה עם תנך וכלום לא קרה התקשרנו למשהיא ממש נשמה וביקשנו את עזרתה היא אמרה שכנראה לא ילך ושננסה מחר אולי הרוחות לא רוצות לבוא קורה לא?...

גם אני פעם חיכיתי שעה../images/Emo106.gif

תראה מחר,אולי הרוחות עסוקות ביום ראשון

pRincEsSa16

New member
מממ לא בהכרח...

חחח הייתה פעם שעשינו בבוקר... וזה היה יום שבת... והרוח אמרה שאסור לעשות סיאנס ביום שבת... אז כבר לא עשינו..

Dark faith

New member
שמעי...

בשעה 12 אומרים כי מישור הרוחות מתחבר למישור שלנו...ובגלל זה הדלתות הרבה יותר "קלות".

הכל בלוח שלך...

---------------------------------------- א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 כן לא כניסה יציאה ----------------------------------------- ככה הוא חייב להיראות, כניסה ויציאה מתחת לאותיות ולמספרים

pRincEsSa16

New member
מיקי...יש לי שאלהה....

אפשר להדפיס את הלוח ששמת ולהתשמש בו?

הלוח אינו שלי ואין לי חזקה עליו.

כשכתבתי את המאמר על סיאנסים קיבלתי אותו בדואר אין לי מושג מניין הוא. לדעתי את יכולה להעתיק אותו או לצלם או מה שתרצי. בכלל לוחות לסיאנסים הם דבר נפוץ כולם נראים דומים מאוד. יש כאלה שמוסיפים בארבע הפינות של הלוח את המילים בע"ה שזה ראשי תיבות של "בעזרת ה'", וגם "בלי עין הרע".

pRincEsSa16

New member
התכוונתי לכך

שאם אפשר להדפיס? כאילו אם הלוח יעבוד לי כשאני ידפיס אותו... או שצריך לקנות? הכוונה בשאלה שלי אם אפשר להדפיס אותו וזה יעבוד..?

סליחה שלא הבנתי אותך נכון.

כמובן שאת יכולה להדפיס זאת. את יכולה לצייר זאת על בריסטול בטוש. או בגיר על השולחן. זה רק כלי את וחברותייך תהיו המתקשרות עם הרוחות. הכלי או לוח הסיאנס אין בו כוחות והוא אינו חייב להיות בדיוק כמו בתמונה. נתקלתי בלוחות עם מדבקות של פרחים, ואיורים אישיים, הלוח הוא סתם כלי, את החשובה באירוע הסיאנס. אוהב מיקי

Dark faith

New member
מיקי שאלה,

מומלץ לצייר פנתגראם, הוא לענוד אותו בביצוע הסיאנס?

אסור לענוד תכשיטים בסיאנס זה אוגר

אנרגיות שליליות.. אבל אני הייתי עושה סיאנסים על לוח שעליו היה מצוייר הפנתגראם

Dark faith

New member
באמת?

אני יודעת שבכישוף, אין איסור כזה.....או שפשוט אני לא מודעת לעניין???

את לא מודעת לעיניין ואכן גם מראות

אסורות, ואם נכנסם עם תכשיט יש סיכוי גבוה שיש בו אנרגיות של יישויות וכיו'.. כדאי לטהרם, לשים אותם במי מלח ובשמש, וכיו'... ישנו גם הפנטקאלס שהוא על רגל אחת אך שני סמלים אלה משקפים שתי קצוות של ההגנה- החיובי של האור ושל החושך

למעלה