עזרה בעיצוב תפריט

Lear22

New member
עזרה בעיצוב תפריט

אנחנו מארגנים לאבא שלי מסיבת יומולדת חמישים ביום שישי ורוצים ללכת על תפריט כפרי ולא כבד או מסובך מידי אני חשבתי על לחמים (מארקפה או לחם ארז) גבינות טובות וחמאה לפתיח ואז אנטיפסטי, לביבבות בטטה וכמה קישים ופשטידות. יש למישהו הצעות שיכולות לעזור? בתודה מראש

פינליש

New member
חההההה אני מעצבת.

ישר חשבתי שאתה ממש צריך עזרה בעיצוב של התפריט
אני חושבת שהלכת על יופי של תפריט תוסיף לזה סלט חסה מרענן וסלט עלי תרד עם תותים אם תרצה מתכון תגיד.

meravbr

New member
חובה לדעתי להוסיף מספר סוגי סלטים

בנוסף על האנטיפסטי כי לא כולם אוהבים או יכולים לאכול ארוחה שמבוססת כמעט כולה על בצקים. הייתי מוסיפה: סלט חסה ענקי (בשילוב פרי העונה) ברוטב ויניגרט קליל. אפשר לשלב לדוגמא גרגירי רימונים (זה יוצא מדהים!) סלט וולדורף סלט כרוב סלט סלק סלט ירקות קצוץ ערבי סלט פירות לקינוח הייתי גם מוסיפה קוקטילים קייציים - סנגריה, למשל - שאפשר שלים בקערה ענקית ולמזוג ממנה

Lear22

New member
חשבתי על

טארט שוקולד וטארט שקדים עם אפרסקים מתוך מתכון של ג'יימי אוליבר זה טוב ליד קפה אולי גם עוגת מוס או משהו בסגנון מה אתם אומרים? לג'יימי יש אחלה מתכון של טארט

Amoureuse

New member
נשמע מצויין ../images/Emo59.gif

אולי כדאי לשים גם פירות או סלט פירות לטובת אילו שלא אוהבים מתוק או התמלאו יותר מדי בפשטידות.

Lear22

New member
זה הפחד האמת

שיהיו יותר מידי דברים פשטידתיים... אבל אין ממש בחירה יותר טובה, לדברים שיהיו משביעים ובסגנון כפרי או שיש?

Amoureuse

New member
דווקא התכוונתי לטובה

אולי השימוש בפצצה היה מטעה. ידידים שלנו עשו לפני כמה שנים אירוע בבית (קצת יותר גדול משלך אני משערת אבל באופי ביתי), והיו פלטות גדולות של נקניקים וגבינות עם לחמים טובים, ומאפים קטנים אישיים. היו עוד דברים אבל אלו זכורים לי הכי הרבה. אני עשיתי יומולדת גדול לאמא שלי וזה היה בדיוק בפורמט שאתה מתאר + סלטים "מורכבים" כמו שהציעו לך פה, ועוגות מוס לקינוח + עוגיות (קנויות) לקפה. נראה לי חשוב להשקיע בקישים טובים ולא סתם "פשטידת איטריות" (בלי להעליב את האיטריות...).

SigurRos

New member
lear שמע,

אם אני הייתי אבא שלך והייתי מקבל ארוחה פשטידתית כזו,הייתי מנשל אותך מהירושה...
.... פשטידות זה ...אהמממממ.....טוב,נעזוב את זה. לו אני אתה,הייתי הולך על בשרררררר,תערובות של אנטיפסטי ומטבלים.

Lear22

New member
סיגור...

אנחנו הולכים על זה בעיקר בגלל שזה מתאים לכולם ושזה קל ומהיר (יחסית) להכנה. אגב תודות לאמא שלי הוא גם מעורב בעניין. מתוך החלטה שאולי הפתעה זה טוב ויפה אבל צריך עוד מישהו שיעבוד בבית על המסיבה הזו...

Lear22

New member
הצעה לסדר:

5 סוגי לחמים גבינות קשות חמאה וחמאת שום אנטיפסטי קיש כרישה ופטריות של אהרוני קיש גבינת צאן ועשבי תיבול של אהרוני פשטידה נוספת לחם ממולא בפטריות מתוקים: טורט חלבה ושוקולד מהאוסף המתוק של על השולחן טארט נקטרינות עוגת גבינה שמביאים לנו עוגת מוס שוקולד מספיק לא?

meravbr

New member
ושוב מציקה - מה עם סלטים??

יש כמה שומרי דיאטה בקהל???

Lear22

New member
אהה ברור

שיהיה סלט ירקות חתוך וגם סלט חסה גדול ברוטב וינגרט אני אישית נגד סלט תירס וכל הדברים האלה יותר מידי קונוטציה של ארועים

meravbr

New member
../images/Emo5.gif סלט תירס???

טוב שלא העלת באוב לחמניה עם קשר (או קונוטציות אחרות שיש לאנשים מסוימים...)

למעלה