עזרה בעיצוב מסדרון

גלית355

New member
עזרה בעיצוב מסדרון

שלום. אשמח לעזרה בנוגע לעיצוב מבואה שנמצאת בין חדרים בקומת ביניים (מצידו השני של הקיר יש מדרגות למטה ולמעלה). יש קיר של כמטר וחצי בדיוק מול המדרגות. ובהמשך יש ארון קיר. ועוד שני קירות בצדדים עם מנורות תואמות.
זה מקום ייבוש הכביסה שלי (שמתי תמונה כדוגמא ��) ולכן קונסולה לדעתי לא תתאים אלא אולי מראה גדולה. בצבע זהב או לבן? אולי לצבוע את הקיר באפור (בקומת ביניים יש קיר גבוהה צבוע באפור שפכטל) ואז מראה לבנה תתאים.. האם לקשט גם את הצדדים? אשמח לרעיונות

מרי פופ

New member
מאחר ויש ארון בצד שמאל לא הייתי חושבת על רהיט

בכל מקרה. אם חסרה לכם מראה אז שימי מראה...
בעיני הקיר הבהיר נחמד, אני הייתי תולה תמונה שתיים ולא יותר.

לא הבנתי - האזור הזה משמש לתליית כביסה שתמיד שם?

לא הבנתי - האזור הזה משמש לתליית כביסה ואת רוצה לעצב אותו עם הכביסה או שהעיצוב מיועד כדי שייראה יפה כשיש אורחים והכביסה לא שם?
כמו שכתבתי לך בפרטי (בהתייחס לפרסומת שנמחקה כאן) תמונה יכולה להוסיף צבעוניות ועניין לפינה הזו, כשאין בה כביסה. כמו שמרי פופ כתבה - לא הרבה תמונות קטנות אלא אחת-שתיים גדולות.
לגבי הצבע: מאפורים - אני אישית נרתעת, אז לא הייתי ממליצה לצבוע באפור, אבל כמובן שבפועל זה מאד תלוי בשאר הבית וקשה לדעת מכאן.
לגבי מראה - אני חוששת שהיא לא תכניס את מידת העניין הרלוונטית, כי היא תחזיר בעיקר מה שמסביבה וזה לא ממש מוסיף עניין.
&nbsp
** אני לא מעצבת **

גלית355

New member
את צודקת לגבי המראה☺

אני תולה שם כביסה למרות שיש לי מרפסת... אז זה בדכ מצב נתון...
ואני רוצה לעשות משהו עם הקיר הגדול ואולי גם עם הקיר הצדדי שיתכתב עם הקיר הגדול. אני לא אוהבת קירות ריקים...
וזו פינה בקומה שניה. לא בכניסה ככה שלא כולם זוכים לראות אותה...

למעלה