עזרה בעבודה

zbono22

New member
עזרה בעבודה

שלום לכולם, אני סטודנט לעיצוב ואני עושה עבודת מחווה לאלביס פרסלי. מישהו יכול להגיד לו איזה דברים אלביס משדר לו ? איזה סוג חומרים מאפיינים את אלביס ? מה הם הדברים שעושים את אלביס למה שהוא ?

שלום לך

יש לך בסרגל למעלה קישורים ומאמרים שיכולים מאד לעזור לך בעבודה... כמו כן עבורי: אלביס מייצג את השלמות , היופי, והקסם במוסיקה ! של שנות ה- 50'-60' 70' ! שלושה עשורים נפלאים אלו מייצגים אלביס שונה יחיד ומיוחד! אלביס הינו פסקול חיי ומורה דרך לכל מעשיי בהמון תחומים מהחיים. דרך המוסיקה של אלביס ישנו מסר חשוב מאד לכלל האנושות מסר של אהבה, חמלה, שלום ורק דברים חיוביים. אלביס פתח לפניי את הדלת לאושר שרק ממשיך ומתעצם עם הזמן הגדולה האמיתית של אלביס שהוא היה : אדם צנוע מאד המכבד את הוריו, מנומס מתחשב ואוהב את כל מי שפגש עזר המון לא רק במוסיקה שלו אלא גם בחיים האישיים: תרם רבות לצדקה, יתומים, בתי כנסת, נזקקים, בעלי חיים, חברים ואפילו סתם אנשים זרים לחלוטין! זו הנוסחה המנצחת של אלביס: יופי אלוהי, איכות קולית, איכות אנושית ! לא סתם על כל פני הגלובוס שאומרים: אלביס פרסלי יודעים ומכירים את האישיות הכה מיוחדת הזו! אלביס התאפיין בסגנונות מוסיקליים רבים : רוק'נרול, קאנטרי, בלוז, האזנה קלה, גוספל, פופ ועוד... עם כמות של שירים כמו שלו: למעלה מ- 700 ! לעולם לא משעמם...תמיד יש תקופה או שיר שכיף לחזור אליהם אלביס הביא עימו בשורה לעולם! שינה את פני התקופה בלבוש תסרוקת ובהלך הרוח וסלל את הדרך להמון מוזיקאים ואמנים שבאו אחריו: קליף ריצ'ארד, באדי הולי, ריצ'ארד הקטן, החיפושיות ברוס ספרינגסין, טום פטי, כריס אייזיק והרשימה עוד ארוכה... מקווה שעזרתי לך ידידי ליאור

zbono22

New member
חומרים ?

תודה ליאור, העשרת אותי. כמובן שאת אלביס אני מכיר אחרת לא הייתי בוחר בו לצורך העבודה שלי. הוא דמות מעולם אחר. בנוגע לחומרים שאלביס מייצג מישהו יכול לעזור ? לדוגמא: מרלין מונרו מייצגת סיליקון, מלאכותיות של פלסטיק, דברים כאלה. שאלות נוספות: יש שמץ של אמת בשמועה שאלביס מת עם המבורגר ביד ? באיזה סמים הוא השתמש ?

../images/Emo2.gif לפי השאלה חשבתי שמדובר בילד בן 5????

מה אתה שואל באופן רציני לגבי ההמבורגר ביד??? טוב שלא אמרת שהיה לו כוס קולה ביד השניה....חחחחח

y g e p

New member
חחחחח חחח טוב....לא

כל אחד יודע... אבל שזה קרה בשירותים

zbono22

New member
אולי היה לו פפסי בכלל

זה ממש לא שאלה של ילד בן 5, כמו שהנוצרים מאמינים שישו עלה לשמיים הם גם מאמינים שהוא מת עם המבורגר ביד ורציתי לברר אם יש בזה משהו מעבר לשמועה.

אלביס נפטר ב....

אלביס נפטר בחדר האמבטיה הפרטי שלו כשהוא מחזיק את הספר :"החיפוש אחר פניו של ישו" ולא קולה או המבורגר או כל הספקולציות המוזרות האחרות... ג'ינג'ר אלדן מצאה אותו ראשונה שהזעיקה את ג'ו אספוסיטו ואל סטרדה . ג'ו ניסה להחיות אותו מיד תוך כדי קריאה דחופה לאמבולנס. מותו נקבע בבית החולים. ואלביס לא לקח סמים במובן הרע של הסמים כפי שכולם מוטעים! אלביס נטל אלפי כדורים מעוררים \ ממריצים \ : דמרול דלאודיד וכו'....( הרי גם כדור נגד כאב ראש: אקמול הינו סם) ויחד עם תזונה לקוייה רבויית שומנים הרסו לאלביס את הגוף מבפנים עד שליבו לא יכל יותר... אלביס ייצג= שינוי חברתי ! חופש ! ליאור

mike 1970

New member
אלביס חי או מת?

הכל שמועות, לא ברור איך הוא מת, אף אחד לא ראה אותו אף אחד לא שמע... גם אם אלביס כביכול מת הוא נמצא אצלי בנשמה וזה מה שחשוב... ואני חושב שכל מי שרושם בפורום אלביס נמצא אצלו בלב... אז הוא חי בנו... אולי בלי גוף, אבל יש לו נשמה...

natdevir

New member
זה אחת מן השמועות אל תקחי את זה קשה

המלך היה ידוע כמכור לג'אנק פוד ובELVIS NEWS רשום שהיתה סברה בהתחלה שהוא נחנק מהמבורגר (רציני לא צוחק) וליאור אחי שכחת להוסיף שהושפעו מהמלך גם דיוויד בואי , הרולינג סטונס , לד זפלין (בדיסק הנהדר LIVE IN BBC יש קאוור ל THAT ALL RIGHT) הדורס , ג'ון קייל (קאוור לHEARTBREAK HOTELׂ),ניק קייב (שהקדיש לו אלבום שלם THE FIRST BORN IS DEAD התיחסות לג'סי אחיו התאום של המלך שנולד מת לפניו וגם עושה קאוור ל IN THE GETO שנופל כמובן מהמקור וגם שיר בשם טופלו על עיירת הולדתו של המלך)בלק סאבת' , דיד קנדיז , רוד סטיוארט, למעשה כל הרוק הקלאסי מושפע מאלוויס שאולי מת אבל רוק חייה ומניעה את עולם הרוק וכמובן חג שמח לכל בית ישראל בארץ ובחו"ל

דניבויss

New member
לגבי אלביס והספר בידו

אף פעם לא תוכל לדעת ליאור שזה אכן היה הדבר במאה אחוז ,,תמיד אפשר להוסיף דברים שאף אחד לא יכול לסתור בכדיי להפוך את זה יותר מרגש ודרמטי ,,,במה אתה יכול להוכיח שזה אכן היה כך ב100% מעל כל צל של ספק ,חוץ ממה שסיפרו אלה שהיו בבית .???

Jen74

New member
זה בדיוק מה שסיפרו אלה שמצאו אותו

זה לא משהו שליאור ממציא. ליאור שואב את כל המידע שלו מחומרים כתובים במקומות שונים ורובם די מוסמכים, עד כמה מוסמכים שיכולים להיות החברים של אלביס והמשפחה שלו.

דניבויss

New member
זה מה שהתכוונתי ,עד כמה באמת המקור

חברים ומשפחה אמרו אמת ,או שגם במוות עשו עוד משהו ליחצנות ופרסום ,ואני לא אתפלא אם כן .כי הריי חוץ ממה שהם אמרו אין אפשרות לאמת .וזאת הכוונה ,בהחלט סביר כמו עם כל מוות של מפורסם שעשו כך וכך בכדיי שדברים יראו יותר מיסתורים או מיוחדים .אבל זה טבעם של אנשים יחצנים פרסום וכל מה שמיסביב .

דניבויss

New member
זה לא מעניין אותי סיפורים כל כך,מעניין מה בשט

מה בשטח . אני יודע שזה נישמע מאוד מיוחד ,מת עם ספר קבלה או whatever ביד,,רק לשמע הסיפור כבר ב99% זה נישמע עוד סיפור שהכניסו . אבל זה לא משנה ,מה שחשוב מה שהוא עשה ומה השאיר זה מה שחשוב ,,,,,נכון?

למעלה