עזרה בעבודה בספרות.

Gloria_Nathan

New member
עזרה בעבודה בספרות.

אני צריכה לעשות עבודה בספרות הרחבה והנושא הכללי הוא ה"אחר"- כלומר או דמות שהיא אחרת בתוך החברה שלה, או סופר שהוא אחר בתוך החברה שלו מכל צורה שהיא. מכיוון שכנראה תסריט הגמר שלי יעסוק בנושא של זהות מינית וחיפוש אותה זהות מינית בגיל ההתבגרות, הייתי רוצה שגם זה יהיה הנושא של העבודה שלי. אני מחפשת שתיים-שלוש יצירות מכל סוג שהוא (רצוי ספר, סיפור קצר) שעוסק בנושא הנ"ל. עוד אין לי שאלת חקר, אך אני מניחה שהיא תהיה משהו בסגנון "יחס החברה הקרובה בגיל ל"יציאה מהארון" ו/או התלבטות מינית." אם למישהו יש רעיון ליצירה שיכולה להתאים לי (ד"א- גם אם יש לכם רעיונות לסרטים בנושא זה מאוד יעזור לי!)- אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להכיג לי את שמה, מחבר, הוצאה או כל פרט אחר שיעזור לי לאתר אותה. תודה מראש- ג'ן.

סנדי012

New member
אני לא בטוחה אבל

בספר "כל החיים לפניו" יש תיאור מזווית ראייה של ילד בן 10 את דמות הקוקסינל- בערך בתחילת הספר בשלושה הפרקים הראשונים ..אני לא ממש זוכרת ובכלל הספר מומלץ מאוד כי הוא מספר על ילד שהוא בן של זונה אשר מטופל אצל מטפלת יהודיה ....ראייה מאוד מעמיקה על החברה הצרפתית אחרי מלחמת העולם השנייה.... מאוד מומלץ - לא בטוח שדווקא לעבודה הספציפית שלך ... אבל בכלליות ..

מורן א

New member
../images/Emo63.gif ספרים וסרטים

ספרים: 1.נעמת לי מאוד - עמי גדליה. ספר חדש. 2.נער מוזר - שיאם סלבדוראי. 3.נער חלום - גרימסלינג ג'. 4. אמהות ואהבות אחרות - ברסקו ג'ואנה. סרטים: 1.אבודות והוזות 2.האמת על ג'יין כלל הספרים והסרטים עוסקים בזהות מינית בגיל ההתבגרות. בהצלחה מורן.

אהבתי נורא את הסרט ...

"האמת על ג'יין..".. הבחורה שמשחקת אותה (שכחתי את שמה).. מדהימה רצח..
כוסית... יאמי!
התאהבתי בה..

FireDragon

New member
אהבתי את הידיד שלה...

יש לו גוף חבל על הזמן.... חבל שהוא סטרייט..... וחבל שאני תפוס....

פחחח אתם הורגים אותי!

דווקא זאתי שמשחקת את ג'יין לא משהו... היא ניראת צעירה למוות! כאילו... היא חמודה וזה אבל...
באבודות והוזות נזאתי שניסתה להוחיך שהיא סטרייט הייתה כוסית...

FireDragon

New member
למה הורגים אותך?

מספיק הרגתי לפני כמה ימים את הדמות האהובה עליי באחד הסיפורים שלי
אבל לא נורא- נראה לי שאני אחזיר אותו לתחייה בדרך זו או אחרת. בכל מקרה- זאת שמשחקת את ג'יין....לא יודע- העניים שלה קצת....לא מתאימות
לא יודע- היא פשוט לא הטיפוס שלי (דבר שבין השאר גם נובע מהעובדה שיש לה חזה בולט ואין לה משהו ארוך בין הרגליים). אבל כשזה נוגע להוליוודים- דייויד גאלאגר הוא הדבר האמיתי.

לא יודעת למה אבל..

זאת מ"אבודות והזיות".. (ה-יעני- סטרייטית..) לא אהבתי אותה.. אבל היא מוכרת לי בטירוף.. MY Queen Of HEART.. is.. בר רפאלי!!.. LOVE HAE TO DEAT!!!

אמממ../images/Emo4.gif

זאת מ"אבודות והוזות".. היעני סטרייטית.. לא יודעת.. לא אהבתי אותה כלכך..
My Queen Of Is... בר רפאלי- היא כזאת כוסית!!! -ולמרות שהיא לא לסבית או דו (כמוני..) היא כוסית בטירוף.. והיא -
THE QUEEN OF MY

אני אמרתי שהיא הQueen שלי...?

Ali Larter הנה היא... המלכה הכוסית שלי... תלחצו על הקישור.... Peta Wilson ועוד כוסית מדהימה שלי... תלחצו כאן...

Esmena

New member
נדמה לי שאת מתכוונת לפייפר פראבו

היא שיחקה ב"חופשיות על הבר" הקלוקל , שליווה אותו הלהיט "Can't Fight The Moolight" שהיא נראתה הרבה בקליפ שלו. ולא, אל תשאלו אותי איך הגיעו אליי הדברים האלה...(אומי אני בכלל) וכן ,(גם בעיניי)היא מאוד יפה. יצור ענוג שכמוה

למעלה