עזרה בסקס ראשון

mynameisktt

New member
תשובה:

טוב ששאלת, אתה יכול לסגל לעצמך טכניקות של עבודה נכונה ומפה לטפס למעלה:

1. צור אווירה מתאימה, זה יכול להיות חדר שקט עם נרות ומוסיקה שמתאימה לכם או מצד שני על מנחת המסוקים שבעזריאלי וכו – כל מה שיוצר את האווירה הנכונה לשניכם.
2. מחמאות. תן לה מחמאות כמה שאתה אוהב אותה כמה שהיא יפה וכמובן לא פחות חשוב ספר לה כמה שאתה חם בגללה.
3. מומלץ (לדעתי חובה) לרדת לה כמה שיותר לפני החדירה, תגיד לה שהטעם שלה מדהים ואתה לא יכול להפסיק לרדת לה מרוב שהיא טעימה.
4. שאתה כבר יורד, תמצא את הקצב המתאים, אתה כבר תרגיש את זה לפי ההתנשפויות שלה והתזוזות שלה, ברגע שאתה מוצא את הקצב הנכון תשמור על הקצב הזה לכל אורך הדרך, גם אם היא נכנסת לאקסטזה, אל תגביר את מהירות הליקוק. זה מאד מאד חשוב.
5. אתה יכול לשלב אצבע, כדי לא לסבך את העיניינים פשוט תחדיר את האצבע ותשפשף את הדופן העליונה בקצב אחיד לכל אורך הירידה.
6. רוב הסיכוי שבשלב הזה היא כבר תיהיה רטובה...

קדימה לעבודה

guy1000

New member
לגבי הירידה

מה הדרך הכי טובה ללקק?
ושאלה נוספת: כשהיא רטובה אז מה אמור להיות רטוב בדיוק? חוץ מן הסתם מהנרתיק? היא אמורה להיות רטובה גם מבחוץ לאיבר המין?
כי שמתי לב שהיא לא כזאת רטובה מבחוץ לאיבר המין..

קטניפ

New member
אין דרך אחת נכונה

אתה צריך להיות קשוב לתגובות שלה ולאופן שבו היא מגיבה.
יש מי שאוהבת ליקוקים עדינים ומדי פעם החדרת הלשון אל תוך הנרתיק ויש מי שתעדיף ליקוקים נמרצים ונשיכות קטנות
מרבית הרטיבות היא באזור הנרתיק והיא פנימית אבל אם היא מאוד רטובה הנוזלים יגירו אל מחוץ לנרתיק ותוכל להרגיש רטיבות גם על פנים הירכיים.

תשקיע זמן בללמוד אותה כשראשך בין רגליה - רק טוב יצא לך מזה

mynameisktt

New member
תשובה:

שים את האצבע שלך בפה (של עצמך) ותלקק עם הלשון, תלמד את עצמך ללקק בעדינות, זאת אומרת אל תעשה שריר בלשון תרפה את השריר ואז תלקק תראה איזה הבדל מדהים יש בתחושה.
בהתחלה תלקק לה מסביב לאיזור הדגדגן ולאט לאט תתקרב, ברגע שאתה שם (בדגדגן) תתמקד בו כמו שציינתי קודם. אם תתמקד שם מספיק זמן היא תגמור וזה מצויין.
הרטיבות מגיעה מכיוון הנרתיק, יש רטובות יותר ויש פחות, אתה כבר תרגיש את הרטיבות באצבע.

חופ שיה

New member
אין כמו סרטון טוב ללמד אותך איך "לאכול"

פוסי/כוס/ ואג'יינה.

היא לא אמורה להיות רטובה מחוץ לנרתיק, הרוק שלך - אם זה מירידה ואם זה מגיע מחומר סיכה מיועד או שהרטבת אותה/הרטיבה את עצמה בעזרת רוק על האצבעות (ראה בסרט לגבי רטיבות מחוץ לנרתיק) אמור להרטיב את הואג'יינה שלה וזה אמור לשדרג פלאים את הגירוי של איבר המין שלה.
הכי חשוב תהיה קשוב לה, נסה לקבל ממנה הנחיות תוך כדי תנועה ותהיה סבלני , זה עלול לקחת המון זמן (10-40 דקות) עד שהיא תגיע לאורגמה (אם בכלל) וכן, הלשון שלך יכולה לכאוב- זה חלק מהעניין :). גם לנו הנשים (וכמובן לכל מי שמעניק מציצה) כואבת הלסת כשאנחנו יורדות המון זמן לגבר.

שיהיה בכייף.

Hubble

New member
אני יכולה להגיד משהו מכל הלב ובלי טיפת

ציניות?
אתה כזה מתוק. באמת.

HappilyMarried

New member
הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לפעם ראשונה

הוא להגיד לך, שמשם זה רק ישתפר

הפעם הראשונה שלי עם החבר הראשון (זו גם היתה הפעם הראשונה שלו) היתה, כמובן, מרגשת
אבל הסקס לא היה משהו בכלל..
אני זוכרת שחשבתי לעצמי "לזה כל-כך חיכיתי?"
אבל עם הזמן ועם הנסיון זה רק השתפר, ואותו בחור ראשון כן הצליח (בסופו של דבר, אחרי שנה בערך) לגרום לי לראות כוכבים

ועם השנים זה רק ימשיך להשתבח, בין עם באותה זוגיות או עם אחרות.
תהנו ותהיו זהירים

Aיש

New member
דבר ראשון טוב שאתה שואל

לגבי חומרי הסיכה מיצאו פה את הדיון אז אני לא ארכיב.

1. לגבי טכניקה בירידה. אין ממש דרך אחת, מה שכן להתמקד בדגדגן זה טיפ טוב. הדבר הכי חשוב הוא תיקשורת, אם היא תגיד לך מה הכי נעים לה תדבוק בזה.
רק עצה קטנה נוספת אחת, אם משהו נעים לה תמשיך באותו הדרך והקצב, התלהבות והגברת הקצב לא בהרכח מואיל ויכול להזיק.

2. בנושא הסקס עצמו, תיצור אווירה נינוחה. ככו את הזמן ואל תתקבעו על חדירה מתחילת האקט. תשחקו תהנו ותלמדו את הגוף אחד של השניה. ואם היא מרגישה נינוחה
ומשוחררת מספיק תעברו לחדירה מלאה. אגב אם היא תגמור לפני הסיכוי יהיה גדול משמעותית שהיא תהיה משחוררת מספיק כדי להתקדם.

אתה בכיוון הנכון, אתה מתחשב ומתענין, זה יבוא אני מבטיח

למעלה