עזרה בסקס ראשון

guy1000

New member
עזרה בסקס ראשון

שלום לכולם,
אני וחברה שלי החלטנו לשכב, וכשהתחלנו לעשות את זה ראיתי שלה די קשה (זה מובן כי היא בתולה, וגם אני דרך אגב). הבעיה הייתה שבאיזשהו שלב החומר סיכה של הקונדום כבר לא היה ממש ואז הקונדום היה יבש וזה נראה לי הדבר שהכי הפריע. בסופו של דבר החלטנו להפסיק ולהמשיך בפעם אחרת. היה לי וזלין וקרם ידיים אבל לא רציתי סתם לשים אותם מחשש שלא בטוח שזה טוב כשזה נכנס אל איבר המין שלה.
אז שאלתי היא בעצם מה אפשר לעשות ולשים במקרה כזה גם על איבר המין שלי וגם על איבר המין שלה כדי שיהיה כמה שיותר חלק? אם אפשר אז דברים שלא חייבים ללכת לבית מרקחת בשביל לקנות אותם, סתם כי אין לי זמן כל כך, אבל אם חייבים אני אלך...
תודה לכם על העזרה וכל טיפ יתקבל בברכה כדי להפוך לה את הניסיון הזה לכמה שיותר טוב

קטניפ

New member
שלא תעיזו לשים וזלין או קרם שלא נועד לכך

זה גם מקור לדלקות וגם עשוי למנוע את הפעילות התקינה של הקונדום.
הכי טוב לקנות חומר סיכה בכל סופר פארם (חבוב, אם יש לך זמן להזדיין יש לך זמן ללכת לדאוג לזה!), ולטעמי הכי טוב זה חומר על בסיס מים כמו לדוגמא id הכחול.

בהצלחה

חס וחלילה ואזלין!!!

זה עושה חורים בקונדום ודלקות בכוס..

יש לסופר-פארם נוזל סיכה על בסיס מים שהוא ממש טוב ועולה הרבה פחות מכל המותגים המיובאים. להכנס לסופר-פארם, לקחת מהמדף, לשלם- לוקח 7 דקות..

אגב, אתם משקיעים בהכנה? אתה יורד לה?

guy1000

New member
לגבי לרדת לה

אהה אין לי ממש בעיה עם זה, אבל היא בחורה ביישנית כזאת, אני לא סגור על זה אם היא תרצה את זה..
ואתם יכולים לתת לי שמות של החומר בבקשה?

קטניפ

New member
אתה לא ממש עוקב

כבר כתבתי לך ID כחול
ולגבי לרדת לה - נסה בעדינות, זה עונג גדול ויש סיכוי שהיא תהנה

תגיד לה

שזה מאוד מאוד עוזר להיות רטובה ורגועה בשלב של החדירה.
גם ירידה והחדרה של אצבעות- תתחיל מאחת ותעבור לשתיים אחרי כמה זמן- זו הכנה מצויינת.

A לוןA

New member
נעים מאוד :)

כשהייתי בגיל שהיו לי חברות בתולות, מגע מיני שלא כלל חדירה היה מאסט- כי אחרת לא היה מגע מיני בכלל
ואין כמו להראות לחברה שלך שאתה רגיש, ומכיר, וחושב עליה ושהיא והעונג שלה חשובים לך- כמו לרדת לה
ועצה לבחור- משחק מקדים טוב, ארוך ואיכותי יעזור לך יותר מכל ג'ל. תתחיל מהחזה, ולאט לאט רד יותר למטה
תהיה קשוב ורגיש למה הגוף שלה משדר לך (אם היא ביישנית ולא אחת מאלו שאומרות)- וזה יגיע.
בהצלחה

ידרת לבת זוגתך כשהית בתול?

כיא תה מספר לי על בנות הזוג הבתולות שהיו לך וזה לא אותו הדבר
או שלא הבנתי אותך טוב

A לוןA

New member
אז אני אחדד

ירדתי כשהייתי בתול
וירדתי לבתולות כשכבר לא הייתי, והן עדיין כן.

redredhead

New member
זה היה מה שהיינו עושים בגיל 15-16

לפני שהתנסיתי בחדירה. וכן, בני הזוג שלי היו בתולים.
אני לא אומרת שזה בהכרח ככה, אבל לדעתי זה נפוץ יותר ממה שאת חושבת.

כנראה

אבל אני גם זוכרת את כמות הדיונים שהיו פה בהם גברים טענו שזה טעם נרכש, שזה משהו שלמדו לנאריך בגיל מאוחר יותר.. אני משארת שזה לא עד כדי כך נפוץ.

newcharm

New member
גם לדעתי זה לא 'עד כדי כך' נפוץ

ההכרות שלי עם טווח הגילאים/ניסיון הזה די דומה לשלך
ובאופן כללי יש לא מעט ניואנסים שעבורם נראה לי שהפורום הזה לא מהווה מדגם מייצג לכלל האוכלוסיה.

למעלה