עזרה בספיר!!!!!!!

עזרה בספיר!!!!!!!

תגידו איך אני משיג master ball נוסף???? קיבלתי אחד אבל תפסתי בו את הפוקמון הכחול הזה ועכשיו אני רוצה לתפוס את הדרקון הירוק..... אז בקיצור איך?

OFIRB9

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כשמספרים לך תגיד גם לי! גם אני רוצה את ריאקוזה! ואת שתי הציפורים ואת הרובוטים! הבעיה שאפשר רק עם מאסטר בול להשיג את קריוגה! אז תודיע לי! שמעתי שאפשר לקנות איפשהו! ספיר לשילטון!

Houndour

New member
אפשר עם מאסטר בול לתפוס כל פוקימון

ולא רק את קיוגר. וכן, מספיק רק מאסטר בול אחד. כמה? אחד. כן כן. אחד. לא יאומן...

מה???

יש רק אחד בכל המשחק????? אין קוד או משו????? ויש אולי למישו את האתר של ישראמון????? ואתר עם פתרונות לספיר חוץ מ-pokemon.co.il כי משום מה הוא קרס או משו כזה...

OFIRB9

New member
נחש מה?

אני במיקרה לקחתי מישראמון את כלללל המידע והדפסתי במילים שלי יחד עם מפות והכל אז... עם אתה צריך משהו כל המידע נמצא אצלי אני יכולה לתת לך כל מידע שתרצה!!! ספיר לשילטון!

OFIRB9

New member
ישראמון קרס

אני לא מצליחה להכנס כבר חודש ספיר לשילטון! איך עושים סמל?

Houndour

New member
אני בשוק אני באלם אני א-מ-ו-מ-ה!

מסטר בול אחד????? נפלו על כל הראש!

OFIRB9

New member
תנו לי שנייה

יש לי מדריך להשגת פוכדורים אני אבדוק.... גרייט בול, אפריקונים, ספאריבול ,רשת צלילה קן, חזרה, הופה!!!! מאסטר בול! להשגה אצל הפרופסור, בזהב וכסף, צוות אקווה או מגמה, זכייה בלוטו בזהב וכסף ואולי גם ברופיר (רובי וספיר) ו... הופ! חנות כל בו בליליקוב! איזו עיר זו ליליקוב? אני חושבת שזו שליד בית הקברות ללא המכון! חפש בחנות הגדולה אולי יש שם הגרלה או משהו! ספיר לשילטון! איך עושים סמל?

למעלה