עזרה בסימס עונות.

קטי7

New member
עזרה בסימס עונות.

היום החלטתי פעם ראשונה שבא לי לשתות את הפירות במקום למכור אותם. אז קניתי את הדבר הזה שעושה מיצים והכנסתי פרות. 8 פרות. עכשיו בעיה היא שיש רק שתי אפשרויות לעשות וזה להכניס עוד פירות ולהוציא את הפירות. מה אני צריכה לעשות כדי להכין מיץ?

Lord Farquaad

New member
אה ודרך אגב

הכנסתי מלא פירת את כל הפירות שיש להם וזה עדיין לא עבד

קטי7

New member
הינה הרגע הצלחתי לעשות מיץ עגבניות...

פשוט צריך יותר מ-10. אבל זה לא עשה שום דבר מיוחד. זה סתם העלה להם קצת את ה- hunger. זה אמור לעשות משהו מיוחד?

dompi doo

New member
אם את רוצה דברים מיוחדים כמו מיץ אהבה../images/Emo80.gif

את צריכה לשלב כל מיני פירות וירקות. מישהו פעם רשם פה את כל הסוגים ואת מה שהם עושים. תנסי לגוון קצת אני אחפש לך את סוגי המיצים.

dompi doo

New member
הנה המיצים../images/Emo80.gif

מיץ תפוחים- 4 תפוחים, אפקט- הכנה מהירה יותר של שיעורי בית. קוקטייל האהבה- 2 תפוזים ומלפפון אחד- שיקוי אהבה לימונדה- 4 לימונים- מקרר את הסים מיץ תפוזים- 4 תפוזים, מרפא את הסים ממחלה תפוזיאדה- 3 תפוזים ולימון, מעניק לכם תג כלשהו פאנץ' פלפלים- 1 פלפלים, 4 שעועיות ו2 תפוחים- מעניק לסים שלך אנרגיה מיץ תותים- 6 תותים, משמח את הסים שלכם. לימונדת תותים- 4 לימונים ושני תותים- מד פלטיניום מיץ עגבניות- 3 עגבניות- מחמם את הסים שלכם מיץ ירקות- 2 עגבניות מלפפון, פלפל ו4 שעועיות- בונה סקילים יותר מהר מיץ eggplant- 1 אגפלנט- מקבלים סקיל כלשהו.

קטי7

New member
וואוו ממש תודה! אני אלך לי להכין מיצים עכשיו.

ידוע

היא פשוט העתיקה את המדריך שכתבתי לפני חצי שנה בלי קרדיט ואפילו לא תקנה אותו << (ד"א, מותר להגיד סליחה וזה)

dompi doo

New member
אני מצתערת שלא תיקנתי ושלא רשמתי קרידיט../images/Emo80.gif

אבל אין לי סימס עונות (זאת אומרת הוא עוד לא מותר) ואני לא יודעת את הסוגים של הפרות והירקותוגם אני לא ידעתי שצריך לשים קרדיט אז להבא אני אשים. אני ממש מצתערת. גם רשמתי למלה אני פשוט לא הייתי פה כמה ימים.

מישהו 2

New member
שכחתם את...

מיץ המגפיים שאין לי מושג מה האפקט שלו אבל אם הלכתם לדוג ודגתם מגפיים, אפשר להשים אותם גם חחח.

למעלה