עזרה בסילבר

smt

New member
../images/Emo178.gifשלוש שאלות בגולד...

1.איך מגיעים לכל המקומות של האנונים? 2.איך יוצאים מהספינה אחרי שנכנסתי שני פעמים? 3.איך משיגים מעיל פלדה?

magman

New member
הי! מזמן לא הייתי פה

יש לי שאלה איפה אני יכול למצוא מאסטר בול בספיר אשמח אם תעזרו לי

artur6

New member
עזרה בסילבר

אני ניצחתי במכון של מיסטי במכון של החרקים במכון של הברק במכון העפלה ובמכון הנורמל מה אני עושה עכשוו

OFIRB9

New member
אשמח לעזור!

יש לי את כל המידע, עם את צריכה עוד משו תשלחי לי מסר אני יענה לך לא בקצרה כמו פה אז ככה עם0 כבר עברת את צוות אקווה בבית הקברות זה בסדר, עם כבר ראית את המנהיג בורח עם הצוללת גם זה בסדר, אבל עם עברת אותם במערה ליד ליליקוב אז אכלת אותה, צריך להכנס לשם, ולמצוא חדר עם ארבעה פוכדורים, שניים מהם אילקטרודים, ואחד מהם הוא המאסטר בול אז עם כבר עברת אותו חבל עלייך כי המערה נסתמת אה כן! ברוך הבא! את מוזמנת להצביע בתחרות הסרט של הפורום שאני עורכת! וואלקם

OFIRB9

New member
עברת את סנורלקס?

ויש גם את סברינה, עברת אותה?

artur6

New member
כן

נילחמתי בכולם אבל אני לא מצליך להעיף את סנורלקס איפו אני לוקח את הדבר שמעיף אותו

K00lVulpX

New member
אתה צריך כרטיס רדיו מחודש

משיגים אותו במגדל הרדיו בלוונדר, אחרי זה גש לסנורלקס, שים את הרדיו על התחנה האחרונה, אמור להיות שם פוקימון לולאביי אם אני לא טועה, אם כן, אז בכל זאת, זו התחנה האחרונה, שים אותה, תתקרב לסנורלקס, תלחץ על כפתור ה-A ואז הוא יתעורר. כדאי לתפוס אותו כי יש עליו לפטאוברז, וחוץ מזה הוא פוקימון ממש טוב...

OFIRB9

New member
הראשונה או השנייה???

בפעם הראשונה אתה צריך כרטיס מאלם אחרי שאתה מסיים תליגה, בפעם השנייה על תעלה!!! אתה תתקע שם!

oferst2

New member
אתם צריכים

להתנסות בספינה הרבה יותר, אם אתם עולים פעם שניה, היא לא תתקע, פשוט תצטרכו ללכת לחדר שקיבלתם, ללכת למיטה ולדבר אליה, זה יעשה בכאילו שאתם ישנים ואז כשתתעוררו(2 שניות אחרי שהלכתם לישון)אז השיט ייגמר וכבר תגיעו לנמל

OFIRB9

New member
באמת?!?!?!?! גדול!

אח שלי השיג פירו רמה 95 ושמר בטעות בספינה הזו ואז כשהוא לא יכל לצאת הוא מחק את השמירה דביל....

magman

New member
יש לי בעיה

סיימתי בעיקרון את ספיר. עברתי את המכונים, את האליט פור ואת סטיבן עכשיו יש לי אפשרות ללכת למגדל הקרבות של המאמנים. הבעיה שלי זה שכשאני בוחר את המסגרת שברצוני להתחרות האשה שם אומרת לי: you dont have 3 eligible pokemon" you must have 3 different pokemon to enter they also must be holding different kinds of items EGGS and KYOGRE are ineligible ניסיתי כמעט הכל, לשים להם אייטמים, לשנות פוקימונים... לא עזר אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה אני מאוד אודה לו

OFIRB9

New member
אוקי...

יש לי הרבה מידע אני אבדוק.... לגבי האנונים, אתה צריך להרקיב פאזלים, תשיק מזיז אבנים ושובר אבנים וסרף ואז תוכל במערה הראשונה ההיא שבדרך לאזליה לעלות למעלה לשחות לעבור אבנים לפתחים וגם שני מאמנים ותוכל לפתור עוד פאזלים לגבי הספינה, אני לא חושבת שאפשר, וגם לא מומלץ, עדיף לינסוע ברכבת, כי אני לא חושבת שיש דרךת לצאת המשחק פשוט נתקע תן שנייה אני אבדוק מה יש לי על מעיל מתכת הנה! "בספינה בפעם הראשונה מקבלים מעיל מתכת שמחזירים תילדה לאבא שלה ואז הספינה עוצרת" הנה לך

למעלה