עזרה בסידור VST effects

ירדן פ

New member
עזרה בסידור VST effects

שלום לכולם... יש לי המון המון VST Effects על הקיובייס ואני רוצה לעשות מן תיקיה ולשים שם את ה"מועדפים" שלי ... וכשאני ארצה להוסיף אפקט בקיובייס - תופיע לי גם התיקיה הזאת בין כל האפקטים... אז הלכתי ל-C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins. פתחתי תיקיה והעברתי את כל הפלאגינס המועדפים שלי לתיקיה הזאת. ואכן התיקיה הופיעה בקיובייס. אבל יש בעיה. החבילה של-WAVES לא בא כערימה של פלאגינס ... פשוט DLL אחד שכתוב עליו WaveShell משו כזה... ואני לא צריך את כל האפקטים האלו בתיקית מועדפים שלי, רק כמה מסויימים. האם מישהו מכיר דרך לסדר את ה-VST Effects כמו שצריך? תודה מראש ירדן

macro jam

New member
לפי מה ש אני יודע...

ה WAVES BUNDLE מגיע תמיד בקובץ אחד שהוא SHELL ואז בתוך הקיובייס הוא נפתח... חוץ מזה יש פלאגינים שאפשר להזיז מתקייה לתקייה ויש כאלה שלא... WAVES הם מהסוג שלא... אולי תנסה אז לעשות הפוך, תכניס את כל אלו שלא מועדפים לתקיית "לא מועדפים", וכך תשאיר לך את כל מה שאתה עובד איתו הכי הרבה כל הזמן מול העיניים?

ירדן פ

New member
Nממ.. אפשרי.. אבל

יש המון פלאגינס שאני לא משתמש בהם בWAVES... יש את הכמה פלאגינס שאני משתמש בהם קבוע (כמו ה-IR1, SSL4000 ועוד כל מיני) ואני רוצה לסדר את זה... זה לא אפשרי לסדר משהו בקיובייס?

macro jam

New member
לאאא

בתוך WAVES אתה לא יכול, זה קובץ DLL אחד המכיל הרבה פלאגים...

Nadavcat

New member
גרסא קצת יותר מתקדמת של

קיובייס SX3 מסדרת אותם אוטמטית לפי מונו וסטריאו, זה משהו לפחות.

ירדן פ

New member
חחח סטיינברג האלה...

לא יכולים לתת לבנאדם לסדר את ה-VST שלו? יש לי איזה 2000. ואחרי 5 שנים של עבודה בקיובייס פשוט נמאס לי לעבור אחד אחד חחח... איזה מוזרים הם.

pcp1

New member
נו ברור שיש לך באלגן מה אתה מחזיק

2000 VST תדלל מה שאתה לא משתמש ותשאיר רק מה שאתה כן. אני דללתי אצלי המוןןן כאלה והיום אני עובד רק עם 10 VST ועוד מספר מצומצם של אפקטים.

למעלה