עזרה בסוגי חופות

noamk

New member
המלצה../images/Emo91.gif

www.skykat.com השרות הכי טוב. מחירים הוגנים, וזוג שמנהל את החנות בחינניות מדהימה. (Sabre2 עולה שם כרגע 1428$.......) המלצה שלי - אל תתיחסו למחירים באתרים ותמיד תבקשו דרך מייל הצעת מחיר. המחיר בדרך כלל יהיה יותר נמוך. דרך אגב, יש מוצרים שיותר כדאי לקנות באירופה....... ודרך אגב, Hornet יותר זול כיום לקנות בדרום אפריקה. אתה תתפלא כמה המחיר יותר נמוך מ-945.......

jackiv

New member
תודה נועם.עכשיו הם באמת די זולים

את ה מכיר חנויות בדרום אפריקה? ג´קי

jackiv

New member
תודה נועם.הם באמת זולים.

אתה מכיר חנויות בדרום אפריקה? ג´קי

FlyBaby

New member
ישר מהמפעל

ג´קי תיקרא את ההודעה הזאת בפורומים של dropzone.com לפי מה שאומרים שם הכי טוב להזמין ישר מהמפעל (אם אני לא טועה זה מה שדני עשה) וככה זה יוצא הכי זול. אבל זה יכול לצאת גם דיי זול אם תקנה את זה מ Icarus Skydiving

FlyBaby

New member
מחשבון

ג´קי הנה לינק למחשבון שמחשב לך בדיוק את הווינג לואדינג שלך, בסוף הדף יש גם מחשבון שיכול להפוך קילוגרמים לפאונדס, אז אם אתה רוצה להיות ממש מדויק, תשתמש בו.

FlyBaby

New member
ווינג לואדינג

התורה של הווינג לואדינג אומרת, ככל שהכנף יותר מועמסת, ככה המצנח יגיב יותר מהר, וזה מתבטא גם במהירות קדימה, גם במהירות של סיבובים ומהירות השקיעה של המצנח. לדוגמא אני שוקל 50 קילו. 50 קילו שזה 110 פאונד, פלוס הציוד שלי ששוקל 9 קילו שזה 20 פאונד לחלק לגודל החופה שלי שזה 135 שווה 0.96 מה שזה בעצם אומר במילים פשוטות זה שככל שאתה מעמיס את הכנף שלך יותר הכל קורה יותר מהר, ואם אין לך מספיק נסיון אתה אולי לא תדע איך להתמודד עם המצב שנסכנת\הכניסו אותך אליו. באתר של איכרוס יש מן טבלה שאומרת לך איזה ווינג לואדינג מתאים לנסיון שלך, זה לא בהכרך מתאים לכל אחד וזה רק בגדר הצעה אבל שווה להסתכל על זה.

oferbar

New member
הכי חשוב!

אחרי שכבר קנית את החופה הקטנה ביותר של היצרן זה להבין כיצד להאריך את חיי המצנח. ידוע שהחופות עשויות מחומר ZP לא חדיר לאויר. כמו כן חומר זה רגיש לקרינת UV של השמש. אי לכך ובהתאם לזאת רצוי לצמצם את זמן חשיפת החופה לקרינה. הדרך הטובה ביותר להשיג מטרה זו היא על ידי פתיחה בגובה נמוך ככל האפשר (ממולץ לכבות את הסייפרס שלא יפריע מתחת 1000 רגל) וכן לבצע ספילות מטורפות לקיצור השהות באויר. תחזוקה מונעת זו אולי תקצר את חייך אבל תשמור על מצנח שיחזיק מעמד לאורך זמן! שמיים כחולים עופר

jackiv

New member
צודק.אם אני רוצה מצנח לטווח ארוך

אז אני יצטרך ליישם את הרעיון הזה.אולי אני לא יזכה להזדקן אבל לתהילה בטוח אני אזכה. ג´קי

Ron Miasnikov

New member
עופר - אתה גאון! :(

אם ממש רוצים לשמור על המצנח הקטנטן, אפשר להשאיר אותו בארון בבית ולקפוץ עם מצנח נורמלי..

taz512

New member
באמת חבל על המצנח

אני אישית אומר למה לשלם על מצנח נורמלי, או לקפוץ עם מצנח קטן ולהרוס אותו. פשוט קופצים בלי מצנח. אומנם זאת תהיה הראשונה והאחרונה אבל תחשבו עוד כמה זמן אוויר חינם אתם מקבלים

SkyEye

New member
../images/Emo41.gif יש שיטה טובה יותר ../images/Emo26.gif

צניחות לילה
רון גולש בהקיץ

למעלה